insan müsvettesi m.... hayatımı altüst ettin hayallerimi çaldın ,yalan dünyanın içine çektin beni benim masum duygularımı oyuncak ettin umarım ilerde bi kızın olur ve ozaman anlarsın yeni eşinle mutluluklar dileyemeceğim umarım sana hak ettiğn muameleyi o yapar allahın cezası pislik
yazdan kalma bir günden ya da çölde çay filminden
benim de sahneler aklımda
seninkilerden farklı ama
artık kendini kandırma
sevgili teo, bana göre iğneleyici ama bir o kadar şahane yazılmış nadir bir şarkıdır bu şarkın.
seni tebrik ediyorum.
ayrıca dünyada en dil kıvırarak konuşan erkeklerden biri olabilirsin
En iyi arkadaş tanımını ve eşleştirdiğin kişiyi, huylarını anlatmışsın ya, şöyle bir düşündüm de hakikaten senden 2. si düşünmek bile tüylerini diken diken yapıyor insanın. Iyk
Bugün otobüs biletlerine baktım yehuuuuuuu
Sen kaçma sakın ama ben sana doğru kar yağmadan kaçıcam heralde yehuuuu
Dua et nolur bi aksilik çıkmasın beklediğim para gelsin her şey yolunda giderse gelebilcem Allah'ın izniyle...
anne sana bir şeyden bahsetmekten korkuyorum, acaba niye?
merak ediyorum bir şeyi, öyle düşündüğün gibi bir şey olduğundan değil, sadece gördüğümü, yada merak ettiğimi senle paylaşmak.
yok aklın fikrin orada yok şöyle yok böyle..
içim sıkılıyor vallahi..
bir de olur olmaz ithamlarda bulunuyorsun..
beni hiç tanımadığını, anlamadığını hissediyorum...
Beni bir daha sinirlerimle başbaşa bırakma olur mu ?
kaderimsin sen benim, hiçbiyere gidemem. sen de izin vermezsin biliyorum
Ama ben kızınca beni yalnız bırakma olur mu ? Sevdigini söyle, güzel oldugumu söyle...
Biz birbirimize aidiz kuşum, üzme sevgilini
seni seviyorum, çok seviyorum ayıcıgım
Eve geldik kendime geldim hayatım Merak etme hasta falanda değilim turp gibiyim sen geliyorsun neden hasta edeyim kendimi
Seni çok özledim bitanem, çok özledim gel bi sıkı sıkı sarılacağım sana böyle saatlerce bırakmayacağım.
Şuan yola çıkalı 1 saat oluyor, o kışladan bi dahaki çıkışında yanında olacağım o zaman dönmemek üzere çıkacağız Allahın izniyle..