Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün gece şiir yazdım sana..
İçimdeki her şeyi döşedim kağıda kafiyeli,süslü cümlelerle..
Seni unuttuğumda okuyup tebessüm edeceğim..

aşkım çok tatlısın
Çok fena aşığım sana.
Ağzını burnunu yediğim .
Herşeyini seviyorum senin maşallah nazar değmesin
kurşun döktüreceğim zaten

tartıştığımız dönemlerdi, ayrılmak istediğinde bana demiştiki "benim hayatım belirsizliklerle dolu ben ilişki yaşanacak bir adam değilim, seni bu karmaşaya çekemeyeceğim kadar değerlisin benim için. " ve bugün yakın bir arkadasından öğrendim ki, benimle ayrılma gerekçesi olarak şu cümleyi sarfetmiş; "çok bır bır ediyordu, fazla konusuyordu ben de ayrıldım"..

şimdi ona demek isterim ki, bundan sonra karsına sadece senin gibi insanlar cıksın, yüzün ne zaman gülecek gibi olursa o gülücük yüzünde yarım kalsın. Kalbin ne zaman aşkla dolup taşacak gibi olsa hep yarım bırakanlara, hep gidenlere kan ağlasın. ne zaman birinin sözlerine koşulsuz inansan her hecesinde gözlerinin içine bakarak, keyfen yalan söylemiş olsun.

ama sıhhatin hep yerinde olsun o başka ...

Çok mu yorulmuş benim sevgilim sana hiç kıyamam nazlı sevdiceğim sabırsız huysuz insan yapcak bişey olmayınca nasılda katlanıyosun bi gün seni böyle göreceğim hiiç aklıma gelmezdi sabret sevgilim sabret 6 ayı yedik bundan sonrası hemencik geçicek ve geliceksin seni çok seviyorummmm

Tarih tekerrürden ibaret derler ya , tam olarak yaptığın bu. Ne düşünsem bilemiyorum. Keşke tam olarak bilsem sebebini. İyi düşünmekten başka elimden bişey gelmiyor. Fakat bu kez benden bişey bekleme , sebep dahi sormam. Tamamen sana kaldı.
Bana kalansa zaman .

Hiç mi dualarım çarpmadı yüreğine..?

____Oysa öyle çok özledim ki Seni !!!

unutuluyomuş tabi... hele aldatılınca evlilik hazırlıkları yapmayı düşünürken unutması daha kolay oluyomuş.

şimdiki dualarım hayırlı birisini alnıma yazman Rabbim...

Hahahaha şimdi ne komik,ne trajikomiksin.Oysa seni sarı bir umut güneşi gibi görmüştüm ben.Farklı bir dünyanın varolabileceğinin müjdesiydin.Bana tanrıdan gelen umut mektubuydun.Ne mutluydum,çok mutluydum.Sanki kendimi bulmuştum.Özgürlüğün, anarşinin, mutlu rastgeleliğin simgesiydin.Yani ben seni bir şey sanmıştım be mavi adam...Ben seni bir şey sanmışım.

Şimdi ise erdemsizliğin,çarpıklığın,adam olamamanın,karaktersizliğin sembolüsün.Yani kaybeden de sensin kazanan da.Bir çok güzel isimler kaybettin; bir çok rezil sıfatlar kazandın...

Kalbini mi yordum ?
bunca iş güç arasında .

Evlenmekten korkuyorum gerçekten ailenin beni sık sık araması buna neden oldu ilerde nolcak diye düşünmekten :18::18::18::18:
Ayrıca o dediğin yerlerde ben oturamam kafayı yerim büyük konuşmuyorum gene de ama bi kaç sene daha beklerim ama yok ben yapamam heralde depresyona girerim...Benim aileme çok uzak ,senin ailen nerdese diplerinde ev bulcak ne kadar bencilce bi düşünce sana bir şey demiyorum zaten aslında ailen o ev muhabbetini ne kadar yapsada konuşurken üstüme alınmıyorum hatta alınmadım diye de şaşırdılar ama öyle yani sonuçta ortada ciddi bi adım yok ya beni sık sık aramasınlar ya cidden bunaldım yaa bu kadar ilgi alaka fazla oldu artık bunaldım ben çok bunaldım neticede ben şu an sadece senin kız arkadaşınım başka bi niteliğim yok ,iyi ki sen askerdesin ve sözlü falan değildik kafayı falan yerdim heralde ben niye gelmedin etmedin diye şimdi bile üstü kapalı hiç gelmedin falan oluo da o zaman bide laf muhabbeti olurdu heralde offf ben cidden sıkıldım ...
Sırf bu aile muhabbetleri yüzünden beni sık sık aramalarından evlilik kelimesi vs itici gelmeye başladı hakkımzda hayırlıı olsun ama ben oralarda da oturamam tekrar diyorum gerekirse bir kaç sene daha bekleyelim daha güzel şeyler olsun.

Son düzenleme:
Bu sefer kalbime yenilmek yok.

SENİ SEVİYORUMMM bir an önce al teskerenide gel sevgiline bitanemm kavuşalım özlemin öyle artıyoki günler geçtkce.. daynmak zor... yaşamak zor... tek avuntum her gün sana yaklşmk ... dayncaz sevgilim dayncaz

Atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor.
Uygarlık savaşında bayrağı o taşıyor.
Her gücü o aşıyor. .

Nasılda okurduk bağıra bağıra. .
Atam seni unutmadık bizler .

Gel teskere gel teskere şarkısını söylemeye başlıyorum artık off daha 5,5 ay var seni görmeme anneciğin benden önce görecek tabi dayanamadı geliyor askım neyse aileni görünce havan değişir mutlu olursun hem sinirlerinde geçmiş olur bi nebze :26:
Neyse dayanamazsam sonra bir süpriz de benden gelebilir ne kadar kızsanda ben istiyorum çünkü çok özledimmm tatlı rüyalar minnşimm seni çok seviyorumm

araba,araba,araba,araba,arabaa..

iyi o zaman arabanla evlen!
:84:

16 sene uğraş,didin.
4 yıl boyunca ailenden 13 saat uzaklıktaki yerde günlerini geçer.
Dersaneye üniversite 3.sınıfta başla.Tıpkı bir KPSS öğrencisi gibi...
Millet gezerken sen yurda kapan,saatlerce ders çalış.
Ertesi yıl yine aynı...Millet öğlene kadar uyusun,sen kargalarla uyan.
Piyasada çözülmedik yayın bırakma.
Sonra birileri çıksın,alan sınavını getirsin.
4 yıl boyunca boş boş geçen üniversite derslerinin hezimetini yaşa.
Eski sisteme göre muazzam bir puanın varken alan sınavı ile dibe bat.
İşin en acı tarafı da,ağzından hak hukuk düşmeyen hocaların bu sınavla uzaktan yakından alakası olmayan şeylerle uğraştırması...
Kitap yüzü açmayıp da atananlardan bahsetmiyorum bile.
Onlar bir hafta sonra 3.maaşını alsın,sen hala x+y=5 ise diye başlayan sorularla uğraş.

Şu bölümü yazdığım güne küfürler edesim var !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…