Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ŞükÜRLER OLSUNKİ ! Birbirimize aitiz sevgilim

Hiç okul olmasa aşkım iş de olmasa sürekli uzansak beraber sarılsak uyusak ya
Özledim de özledimmmmmmm

Ümitsizliğe kapıldım bugün, bu okullar nasıl bitecek, nasıl kavuşacağız offf

of askım bu 7 gün şafak arttırma işi hiç hoş olmadı ya bir hafta pffffffff azaltsak olmuyo mu
neyse neyse sen canını sıkma minnoşum benm seni çok seviyorum

Çok şükür bugün kü kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu öğrendik babacım...

Koşamayacaksın ama böyle idare edeceğiz artık, hayatımın ilk erkeği

Sana çok sinirliyim çok! Bi de üste çıkmaya çalışıyorsun. Ne dersen de paşam ben senden daha çok özlemişim. Al işte görüyoruz ne çok özlediğini. Ulan ben gittiğim yerleri, attığım adımı haber ediyorum sana aklın kalmasın diye zor mu geliyor şurdayım demek..

Neyse hiç takamayacağım seni inan taka taka bi hal oldum zaten.. Ne zaman nasıl davranacağına aklım ermiyor artık gülen yüzün birden somurtkan bi hal alıyor ne diyeyim. Allahım sabır! :26:

Ezdiğin karıncanın bile hesabını soracak Rabbim.(!)
Bunca sevmelerin, yılların, yürek kırıklıklarının hesabını sormayacak mı sanıyorsun ?!

evet aşkım canım sıkkın
nedenini bilmiyorum
zaten sende sormadın..

ahh bugün nerden de seninle temizlik konusunda iddalaştım :96:
yine senin titizliğin yüzünden, kendimi beceriksiz ev hanımı ilan ettim :92:
yahu tamam ben de biliyorum beyazların 30 dereceye atılmayacağını, ama beyaz kazaklarının, gömleklerinin etiketinde 30 derecede yıkayınız yazıyo
ee çeksin daha mı iyi :99:
zaten göbişin var. küçülcek giyemicen :100:
aşkım bari 40 dereceye atalım diye yalvaran diline keşke tamam diyeydim. :26:
sen o beyaz donları atletleri tek tek inceleyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü
lekeler çıkmamış işte dedin, ağlıcaktım. beceriksizim işte bi beyazları yıkamayı beceremiyorum. öğretmen olamadım bari ev hanımı olayım tıh o da yok ama sen sonra bana sarılıp sen benim hem öğretmenim hem de hanımımsın diyince ben çok mutlu oldum ki :101:
sonuç olarak içinden kazaklar gömlekler çıkıp çamaşırlığa asıldı, donlar atletler 60 derecede tekrar yıkandı. sen de onları temiz görünce mutlu oldun ya ben o zaman daha bi mutlu oldum sevdiceğimmm :127: sanırım bu konuda sen benim öğretmenim olucaksın

gözlerim ağlamaktan şiş ve bu saat oldu uyumadım umarım cektırdıgın kadar cekersın

Dünkü robotlarla ilgili film çok güzeldi. Hugh Jackman amcanın yüzü daha yeni yeni aşina geliyor.
Arkadaş her yerde yüzü farklı adamın. Bu başka adam deyince niye kızıyorsun ki hemen tatlı robot Adam nasıl da yendi ama Zeus' u Ben bu filmi izlemem, robot falan da neymiş dedim ama hakikaten güzeldi.

İki tane güzel, dostluk, başarı, sevgi dolu filmi üst üste izlemiş olduk böylece

Ve sabah çok güzel uyuyordun. Aynı bebek gibi uyuyorsun
Ve gözlerin kapalıyken kirpiklerin daha uzun görünüyor
Uyurken dışarıya sarkan ayak parmaklarını oynatıyordun bu arada
Bugün beni dütdütle addaya götüreceksin di mi, naneli bonibonun yanına
Ben seni ne çok seviyorum ne çok seviyorum biliyor musun
Ama şimdi okusan "yalancıııııı" derdin di mi
Yalancı değilim ben, essah diyom bak

Sevgilerle biriciğim

yaa aşkım evlencez ama bana evcilik gibi geliyo evlilik dediğimde ;
sen daha benim çocukumsun dedin yaaa
seninle büyüyorum benn

"o" Hayatımda iyi ki çıkmışsın, çıkmasaydın şuan olduğum yerde olamazdım ve hayatımın aşkı, kıymetliğim dediğim adamla evlilik yolunda olamazdım şükürler olsun ki senin yokluğun bana binlerce hediye sundu hayatımda.

Bu aralar romantizm patlaması yaşatıyorsun bana
Aferin çocuk arada bir küçük sürprizler beni kendime getiriyor.

hayata bakışımız o kadar farklı ki seninle..
dün öyle bir yerde öyle pot kırdın ki ... etrafta o kadar insan ve dedikodu kazanı olmasa o bayan gibi bende cevabını verirdim emin ol...

hayat oturup koca parası yemek değil.
ya hayat gerçek yüzünü göstermemiş sana ya da :103: bunu takmak işine geliyor.
sevgiler,

seninle oyunlarda ayrı takımlarda olmayı sevmiyom, çok çirkefleşiyoz çünkü
kızlar erkekler yapmayalım bi dahaaa, eşler yapalım (hiii bu arada kızlı-erkekli trivial pursuit oynadık )
o arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok seviyoz, sen de eşini çok seviyosun arkadaşımın
ikisi de benim arkadaşım bu arada benim sayemde tanıştın
bi dahakine bizde toplandığımızda aynı takım olalım, biz rakip olarak değil partner olarak iyiyiz sevgilim

Ben de her yıldan bir foto alıp böyle 2009-2010-2011-2012-2013 sıralayım dedim 2014 gelince de 2014ü ekleyeceğim

Sen 2009 da ne çirkinmişsin aşkım yaa ben sana nasıl aşık olmuşum bir de aşkımdan yanıp tutuşuyordum yaa
Nasıl olmuş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…