Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kimsin de benim nasil konusacagima karisirsin? Haddini bil densiz! Ben seninle sevimli, hos konusuyorsam kalbini kirmamak icindir. Nerde nasil konusacagimi senden ogrenecek degilim. Benim deli sinirimi attirma, asabimi bozma.. Eger sana birsey demediysem yasina hurmetimden, takimin icinde huzur bozulmasin diyedir. Haddini bil. Bir daha ayni sekilde uzerine vazife olmayan seylerle karsima cikarsan, alacagin yanit cok daha farkli olacaktir.

artık işten çıkışını kendi yuvamızda beklemek istiyorumm!

seviyorum kii kıskanıyorum ne söyleniyorsun en azından ben dürüstüm senin gibi belli etmeyeceğim diye komik durumlara düşmüyorum dürüstçe söylüyorum işte evet seni kıs-ka-nı-yo-rum:114::121:

gerızekalı kendı nı begenmısın tekısın kucuk beynınle oyun oynadgını sanıyorsun ama yemezler cnm sesımı cıkarmıyorsam bı bıldgım vardır merak etme sen

sen o yazdığın kelimenin anlamını biliyor musun? sana tüm samimiyeti ile açılmış, yanlış olsa da özelini paylaşmış , varlığından deli gibi mutlu olmuş, uzaklaşmaman için ne dediysen kabul etmiş (en büyük hata) birisine bir kelamı çok gören sen değil miydin yoksa? yanlış yapana bu kadar yanlış reva mı diyorsun? doğrudur. sen hiç hata yapmazssın zaten.
hata yapıyorum demende bile bir kibir var senin.

Bir erkekle konuşurken ağır bir şekilde konuşmam gerekiyormuş -muş .ben konuşurken sırıtıyormuşum,

Konuşmayı sana ben öğreteceğim diyen sayın sevgilim ,Konuşmayı senden öğrenecek değilim , Ben nerede nasıl bir şekilde konuşmam gerektiğini biliyorum dert etme sen !!! ki bu sana da söyledim içimde kalmadı .

Bu gidişle hiçbir erkekle konuşturmayacaksın ..!!

Bugün kadar hiçbir şekilde sinirlenip sana bağırmamışımdır herhalde bağıra bağıra bir hal oldum .

Allahtan iş çıkışı kavga ettik , yoksa gün içerisinde başım çatlar , mide ağrısından mahvolurdum ..

Biz nasıl bu hale geldik , her telefonda konuşmamız kavgalı ne oluyor biliyor musun , senin kıskançlıklarına , senin en ufak bir şeyi bile sorun etmene dayanamıyorum artık ..

Şu pazar günü gelse de yüz yüze görüşsek ne olacaksa olsa artık ,

Bir yandan öyle çok özledim ki

ama sana çok sinirliyim bugün çok..

Son düzenleme:
Yarından itibaren seni de,seninle ilgili olan her şeyi de beynimi meşgul ederek
sileceğim evet yapacağım yeter artık. .
Çık,yok ol,bit . . .

:85:

Her ne Kadar dargin ayrilsakta seni sevdigimi gözlerim sana soyledi kapi araliginda gözlerindeki bana ait olan sevgiyi görürken

sana içimdekileri söyledim sonundan seninde ikimiz hakkında ne düşündüğü öğrendim bana böyle açıklasaydın önceden anlamsız gerilmeler yaşamazdık korkuyorum hemde senden daha fazla hakkımız da hayırlısı olsun tek duam var Rabbim hayırlısıysa onu bana yaz yoksa başlamadan bitsin hee bu ara da bana o maço erkek tavırları yapman yok mu işte onlara bayılmıyor da değilim

sen de haklısın nasıl sısırdıysem egonu kendını bı b.k sanmaya basladın sayemde
ben bırsey demıyorum artık sonra anlarsın zaten neyı kaybettıgını

Çokk üzülüyorum ve sana belli etmemek için çok çaba gösteriyorum..

Ne kadar zormuş sen benim bu hayatta en büyük dostumsun herşeyimi sana anlatırdım ama bunu saklamam lazım ama ben beceremiyorum...

Ne olur bir an önce iyileşşşş...

Bi bugün var, bi yarın pazartesi sabah Ankara gene alıyor seni benden.. Sonra 2,5 ay hasretlik yeniden kaldığı yerden devam
O değilde sensiz geçmeyen zamanın, seninle yetmemesi gerçeği öyle zor geliyordu. İçimden ne ah'lar çekiyorum ne sövüyorum bi bilsen.:26:
Neyse neysee senin o mutlu hallerini yerim, çocuk gibi oldun dün şapşal. Küçük bi çocuğa oyuncak araba almış gibi sevindin, ama hadi gene iyisin kaptın gene arabayı Bi de sağ koltukta ben oturacağım için iyisin yani :76:
Şafak 00.00'dan itibaren DÜZCE!

Son düzenleme:
Seninle aynı şeyleri düşünmekten hayata aynı pencereden bakmak çok güzel sevgilim,nolur hep böyle olalım etraftaki onca gürültüye karşı bizim doğrumuz bizim olsun kimseleri araya sokmayalım kimseyi kırmıcaz da diye ezilen biz olmayalım biz hep böyle kararlı olalım geldikten sonrada hep destek ol bana seni seviyorum...
Evet gelicem diyodum o kadar da umutlandık ikimizde hemde ama kısmet işte malum bazı nedenlerden gelemiyorum artık sen gelcen bana yapcak bir şey kalmadı seni seviyorummmm ve bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…