Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şey algılayamayacağım kadar çabuk gelişse...

o kadaryuzsuzsun kı bıde laf dalasına gırıyorsun utanmadan ıgrenc mahluk

Sevgili ailem, yetmedi mi beni üzdüğünüz sizin yüzünüzden öfke kontrolümü kaybettim iyice sıkıntılı stresli bi insan oldum zaten sevdiğim yanımda değil, yalnızım... Bana yaptıklarınıza ragmen yüzünüze gülmek, her gün iyi görünmek öyle zor ki ama yine de pes etmeden devam ediyorum bir gün beni anlayacağınızı ümit ederek... Sevgili babam, bugün söylediğin o söz var ya ölene dek kulaklarımda çınlayacak... Ve sen sevgili annem, ne kadar anlayışlı olmaya çalışsan da gözlerindeki telaşı görebiliyorum. Size o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama hepsini kalbime tıkıyorsunuz yine de iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Hani dedin ya annem, hata yapmış olabiliriz ama yine de sen haksızsın özür dileyeceksin diye ah bir bilsem suçumu keşke bilsem de en büyük özürleri dilesem sizden keşke... Yine de umudum var biliyorum bir gün beni anlayacaksınız siz de...

o kelimeyi bir daha ağzımdan duyarsan dişini kır
bundan sonra top sende
hadi beni ikna et....

yeter ya ergen ergen triplerinden sıkıldım benimde bi dayanma gücüm var
teli kapatmalar falan ne sanıyorsun kendini sen aptallllllllllllll

kadıncağız yoğun bakımda sen ölmüş gibi bide üstüne saça sapan laflar edersen yersin böyle azarı işte ohh..
yok neymiş efendim üzerine soğuk su dökülmüş gibi olmuşmuş
iyi de olmuş akıllanırsın belki biraz ha .....
sen öyle yapacaksın ileride zaten belli senin ne olduğun aptal şey..
cahil seni bide boş maval okuma bana be
bi daha da telefonu suratıma kapatma

Son düzenleme:
Ben niye saçma sapan şeyler kuruyorum sevgilim çok fazla düşünüyorum herşeyi farkındayım ama benimde yapım bu e sonra da canım sıkılıyo söz bundan sonra daha az düşünüceem
Şafak bir gün daha attı her geçen gün bizi biraz daha yaklaştırıyo geleceğin günü düşündükçe kalbim daha bi hızlı çarpıyo

Zaman durdu sanki seni beklerken

İlkbahar gelsin bizim baharımız olsun artık seni çok çok çok seviyorum biribiribiriciğiiiiiimm

Gerektiğinde durmasını bil.
Bazen tek bir adım bile fazladır..

Gece çok güzel rüyalar gördüm sevgilim hayır olsun.
Uzun zaman sonra sıkıntı içinde yatıpta bu kadar huzurlu uyanmamıştım. Hala rüyalarından etkisindeyim belki bir işarettir.

Şuan gözlerimin haline görseydin kızacaktın biliyorum ama olmuyor tutamıyorum kendimi.. Geri gitmek için geldin, gitmeyecekmiş gibi yeniden alıştırdın varlığına. :26: Her mehtap bitişi yeniden, ilkmiş gibi. İlk gitmişsin gibi canım acıyor. Tamam 170 değil, 80 güncük sadece ama o bile gözümde büyüyor bazen biliyor musun? Gözlerine baka baka ellerinden ellerimi çekmek her defasında çok zor.

Teşekkür ederim sevgilim, bu sefer sözlerini tuttun. Ara sıra soğukluğun olsada şükür ki bu kez az da olsa sana doyarak yolladım seni, ki sanırım bu yüzden bi öncekilerden daha bi zor geldi bu gidişin dedim ya ilkmiş gibi.
Üzülme olur mu? Ankara'nın soğuğuna yenilme. Sana baktığım gibi bak kendine.. Seni çok seviyorum

istanbulda yaşamak istemiyorum
içimden bunu geçirdiğim için kendimi suçlu hissediyorum ama o işe alınmanı istemiyorum

1 sene 1 hafta boyunca, hala, evde olduğunda pencereden gelişime baktığın için teşekkürler...
hala "iyi ki evlenmişiz" dediğin için teşekkürler...
aç gittiğim işyerine, kahvaltılık bir şeyler ye, diye mesaj attığın için teşekkürler...
öğlen geldiğimde bana yemek hazırladığın için teşekkürler...
kapıda karşılayıp kapıdan yolcu ettiğin için çok teşekkürler...
1 sene oldu... Tüm bunlardan bıkmadığın için, içinde bana ait olan sevgini beslediğin için çok çok teşekkürler bebek...
Seni çok seviyor hatunun :)

varya o kadar doluyumj ki kime neyi anlatayım etrafımda onca ınsan var fakat ben hiç mutlu değilim.
yatağa yattığımda aklıma sevdiğim Adam değil hayatta karşılıksız kalan haklarım geliyo.
nefret ettiğim insanlar çoğalıyor sonunda sahte biri olup çıkmaktan korkar oldum.
istediğim herşeyi gerçekleştirdim sadece sahiplenicek bi adam lazım.. bana.

Evet atıştık ama ben haklıyım gereksiz şakaları kaldıramıyorum ben askerdesen askerdesin yani senin tepen atarsa benimde atar senden de korkcak halim yok NET ...

Keşke hayatta hayaller gibi olsa içinde sadece istediğimiz insanlar olsa ve istediğimiz yerde olsak ...İki kişilik hayata on kişi dahil olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…