Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablacım sen gideli iki yıl oldu bugün
Seni çok özlüyorum
Sürekli sen olsaydın acaba hayatımız şu an nasıl olurdu diye merak ediyorum
23 yaşında olurdun, bu sene mezun olacaktın, şu an yurtta tek başıma ağlamak yerine belki de seninle her zamanki gibi el ele uyuyor olurduk, öğrenci evimizde, o sıcacık evimizde
O evden seni ambulansla götürdüler her gece gelmeni bekledim
Evi dağıtmadım, temizledim, vileda yaptım, sen her an gelirsin diye, mutfagı hic dagıtmadım
Ama gelmedin işte, 1 ay sonra gece telefonum felaket çaldı, sana veda etmeye geldim

Sen gittiğinden beri öyle yalnız kaldım ki
Öyle anladım ya sen benim sadece ablam değil arkadasım, sırdasım, dert ortagım, koruyucum, melegim her şeyimmişsin
O kadar yalnızım ki, senden başka kimseyi koyamıyorum hayatımın hiçbir alanına

Şimdi hayat hep eksik, hayaller de eksik, mutluluklar da eksik
Çünkü sen yoksun
Diğer yarım yok
Canımın cananı yok

Cennetin en güzel köşelerinde ol inşaAllah
Senin gibi bir melek için başka ne düşünülebilir ki!

Seni Çok Seviyorum, biliyorsun değil mi?

gitgide silikleşiyor musun gözlerimde,beynimde diyorum,işte bu kadar basit diyorum..derken birden patt o mağrur,yenilmiş ama dehası duruşun geliyor aklıma...o sevgi dolu zeki mavi gözlerin,o gördüğüm en derin,şefkatli bakış.çık git aklımdan lütfen,veya hiç çıkıp gitme ne olur bir ömür ruhumda dur,seni seviyorum...

ya huuu ben mecburmuyum durmadan oraya buraya götürmeye seni......
kocanmıyım ben senin...... bana ne.
anlayışsız saygısız kişi.......
benim huzurumu düzenimi bozuyorsun, yüz verdik astarını istiyorsun, ama ben bilirim sana naapıcamı.......
düşüncesiz, görmemiş.

hele ki sen söylediysen dün bişeyler, senin yüzünden huzurum kaçtıysa ben zaten seni allaha havale ettim....
yada diyenler oldu ise odiyenleride allaha havale ettim.
kolay kolay kimseyi allaha havale etmem ben, sevmediğim son çaremdir havale etmek.
yaradan en güzel hesap sorucudur........
ikinizede zerre güvenim yok artık.

Her gece rüyamda olmak zorundamısın sevgiliim ya üzülüyorum elimi tutuyosun bana sarılıyosun derken uyanıyorum ve hiç bişey yok:26:
Seni çok seviyorum ya en kötü halin bile tatlı bana canımsn

Büyüdün farkında mısın askerlik değiştirdi seni eski agresif deli halin yok en azından bana karşı mutlu oluyorum bunun için sonsuza kadar hep öyle aşkla bak tamam mı

Aşk dağıtır gibisin ya hani bana Gel bu gece sakın kalmasın yarına
Sar beni sarmala verme başkasına Kördüğüm ol benimle sakın açma

Allah' ım İngilizce olmadı, düzen ve garanti sevdalısı öğretmenler yüzünden. Belki de bilgilendirmekle doğruyu yapmışlardı...
Lütfen bana çocukların dünyalarının kapısını aç. Hakkımda hayırlıysa... Dramayla alakam olmasa bile...
Belki yapabilirim ?

Öğlen evin içinde koşarak beni araman çok komikti
Bebeksin sen bebek
Tamam 20 dkdır ortada olmayabilirim de evimiz çok büyük değil ki, niye koşuyorsun
Çok şekersin sen

Bunu da word dosyama aktarıyorum.
Kutuya pek de olumlu şeyler yazmadığımı söylediğinden beri, böyle yapıyorum

ortak bir hayalin peşinden gidip "sıfırdan" başlamaya razı olduğumu ,hem de nasıl olduğumu bir bilsen..kelimelerin dile birer
birer dökülüp de sana akamayışına hasta oluyorum ben...şuan hissettiğim cesaretin zerresini, karşında gösteremeyişim ve küçük bir kız çocuğu misali çarpan kalbim; işte cesaretimi körükleyen bu hisler.

Karabük'ten sesleniyoruz, biz bu şafağı bitiriyoruz. 78 gün sonra Komutan sana bay bay diyoruzz
Çok özledim askeeer ! Sensiz 2. gün ama şimdiden delice özledim.

Durup durup sana yazasım var bu ara ya niye bilmiyorum zaman geçtikçe daha da bi tuhaflaşıyorum sanki
Ah hemen geçsin şu zaman ya çok çok özlüyorum seni

Bugünde içimde anlamsız bir heycan var seni çok özledimmm desem ,sen de bana gel dersen işte gelememek var ya en derinden o üzüyo beni en içten ...

Saçmaladıysam affet sevgilim

titre ve kendine gel soğuk nevale...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…