Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gönül facelerde yok ama bir telefonun ucunda, isteyen ulaşır :) ama kafam rahat vallahi, pek konuşasım yok.
7/24 beceremesem de takmama egzersizleri yapıyorum.. bir sonuca ulaşabilecek miyim bakalım.

31 yaşındaydım bu siteyi kurduğumda.....
Neler geldi neler geçti ?
Evlenenler, doğum yapanlar, evlenip, doğum yapıp çocuğunu okula başlatanlar...
Kaybettiklerimiz... kazandıklarımız...
Beraber yaşadığımız mutluluklar, paylaştığımız acılar...

Kırdıklarımız, bizi kıranlar hele hele bir birini kıranlar ! Bakın zaman nasıl geçiyor...

Tüm bu duyguları yaşadığınız ve yaşattığınız için teşekkür ederiz...

Geçen 12 senede neler yaşadık, neler ?

Aslında bunların hepsi hayatın tanımı... Fiziksel olarak ortada olmayan bir nesneye hayat verdiğiniz için ;

Hepinize teşekkür ederiz...
Kazen

bunca sınavımın arasında en yakınlarımı bile umursamazken aklıma düşüyorsun yerli-yersiz. dönmeni geçtim bir daha senden tek bir haber alamayacağımı bile bildiğim halde özlüyorum ve seviyorum... hissizleştim senin dışındaki her şeye herkese karşı. ama geçecek, biliyorum. geçmek zorunda...

hayatımı bu kadar mı değersiz gördünüz?

bu kadar mı uzaktınız insanlıktan?

gerçekten kafanızı rahat koyacakmısınız yastığa?

ne desem boş,siz zaten bomboşsunuz....

Eskidendi...
Aradağım mutlulukları sende bulmuştum oysa.Ya da bulmak istedim.O kadar Vakit geçirmemize rağmen elimi ilk kez tutuyormuşsun gbi.kolum uyuşur,gözlerine her bakışımda yüreğim göğüs kafesimi zorlar.Çarpıntısından yerinden çıkacakmışcasına hissederdim.Anlam veremedim ilk başlarda ne bu uyuşukluğa ne de çarpıntıya.Yeni yeni anlıyorum sebeplerini
Bu kez sen olmadan!
Elimi sen tutmuyorsun diye uyuşuyor kolum.
Bana bakan gözler senin olmadığı için bu çarpıntı.
Bu kez nefesimde kesilecekmiş gbi oluyor.
Dönmek için çok Geçmeden Gel...
Pr.ÇANDIR

Sen bugün House tişörtü giymişsin ya, yine altında kot pantolon
yine o tatlı sesinle konuştun ya

ah hocam ! sevgilim olmasa çoktan aşık olurdum sana
nerden aldım senin dersini ben

ah hocam

ah dişikartal

Ofis çok soğuuukkkkk açsana petron klimayı küçücük kaloriferle nasıl ısınıcaz,dondum dondum bbııırbbııırrr kadınlar üşür nariniz biz bikerem

tuhaf tuhaf konuşuyorsun, samimi gelmiyorsun. benden hiç bahsetmeseydin daha çok sevinirdim.

çok sinirliyim şuanda sana.
sankii bahane arıyormuş da bulmuş gibi hemencik bitti dedin.
evet çok sinirliydin delirmiş gibiydin ancak insan sevdiğine bu kadar kolay git diyemez.
Allah'a havale ettim seni. Hesabını O'na verirsin. Eminim şuan beni düşünüyorsun.
Belki pişman oldun belki değilsin. Ben senin mutluluğun için elimden gelen her şeyi yaptım.
Sevmedin herhalde beni. önemli değil. zorla sevdiremem kendimi. yolun açık olsun.
elim ayağım buz kesti. ne düşündüğümü ne hissettiğimi bilmiyorum.
Bildiğim tek şey bir gün benimde karşıma kadrimi kıymetimi bilecek beni hakettiğim gibi sevecek helali bilecek biri çıkacak.
o sen değilsen şayet derdine yan! hakkım helal mi değil mi bilmiyorum. şuan ne desem yalan.
bir hoşçakal bile demeden gittin sağol. en kötü aşık bile vedayı hakeder oysa.. ki ben sana hiçbir kötülük yapmadım.
sen kendini mutsuzluğa öyle inandırmışsınkii önüne serdiğim fırsatların hepsini tek tek geri çevirdin.
mutluluk kapıları açtım sana güm diye kapadın. pekii sen bilirsin. ben MUTLULUĞU ve AŞKI seçiyorum.
İnancım sonsuz.. Allah benimle.. Yolun açık olsun güzel adam.. benim yüzümden mutsuz olma.
o güzel gözlerine yakışmaz mutsuzluk! dilerim Allah'tan karşına sana tüm acılarını unutturacak ve bir ömür mutlu edecek seni yeniden hayata bağlayacak merhametli biri çıkar. ben çok istedim geçmişte yaşadığın kederleri unutturmayı, seni yeniden mutlu kılmayı, yeni bir başlangıç yapmana vesile olmayı.. ancak nasip değilmiş bana. yaşattığın tüm güzel şeyler içinde teşekkür ederim. minnettarım.
BENİ GÜZEL HATIRLA.. şuan her nekadar kızgın olsam da sana ben seni hep güzel hatırlayacağım..
kitabın kaldı bende.. demiştin daha önce kimseye kitabımı emanet vermedim diye. arkadaşına veririm o sana ulaştırır.
son verdiğin gül daha kurumadı bile. suyunu değiştirdim şimdi. yok yok ağlamıcam asla. bu hoşuna gitmiyor biliyorum.
Yüzüne söylememe fırsat bile vermedin. Buradan yazayım bende.
BEN SENİN SADECE MUTLU OLMANI İSTEDİM. ELVEDA BEBEĞİM. ALLAH'A EMANET OL!
seninle tanışmak güzeldi.. çocuk kalbimi aşkla tanıştırdığın için teşekkür ederim.
o kalp seni hiç unutmayacak!! ve belki de hep sevecek..

Ahhh ahhh zaman durdu sanki gecmiyo mu ne :26:
Hani hep diyorm ya nasıl gecicek sensiz okdr zaman,sende diyosun bna cabuk geciyo bi bakmşm pazartesiydi cuma olmş ayın 1 iydi 15 olmş snra kızıyorm sna bna cabuk gecmiyo diye.Sende gülüyosun bna cünkü bni sinirlendirmeye bayılıyosn snra çarşı izninde seni görcem diye bn hafta başından cumartesiye kadar gün sayıyorm hep diyosun Yerim kiii bn seni yaa sen sevgililerin en muhteşemisin bnm için
Her yakındıgımda bnm seni toparlamam gerekirken seni bni toparlıyosn sabret biriciğim geçicek bitiricez diyosun ya senin için tabikide sabredicem ama cok zor be aşkım gecmiyo işte sanki yıllar gecmş gibi
Sabredicem merak etme ellerimi tutup sna sıkıca sarılcagım günü dört gözle bekliyorm biticek bitanem Seni çok seviyorum hepte sevicem

son sigaramızı da birlikte içtik. yarısını sen, yarısını ben..
bilmiyorduk bir kaç dakika sonra birbirimize veda edeceğimizi..
oysa ben hayatı bölüşmek istemiştim.

Aklıma geldiğin her an fotoğraflarımıza bakıyorum
Gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum işte olmuyo 6 ay bitmiş gitimiş ne umrumda alışmış olabilirm ama özlüyorum çok özlüyorum hissediyosun belki bunları ama sen üzülme sevgilim heemen biticek hepsi geçicek
gülerek hatırlıycaz belkide bu günleri
Gelişini her an hayal ediyorum sana sarılmayı çok özledim çok

ve seninle açık açık konuşmak istiyorum, kendim için, ve yüz yüze. çünkü içim sıkılıyor. haksızlığım varsa özür dileyebilirim. gerçekten açık ve samimi olunursa elbet.. eğer ki yeterince açık olunmazsa sonuçta Allah biliyor, haklıyken haksızsın denirse ben bilmesem de Allah bilir.. tek özrüm haksızlık için olur.
bakalım konuşabilecek miyiz.

Sana bugün hazel eyes, dediğimde ''o neeee?'' diyen sesini yerim şebek
Yüreğimin neşesi beniiim canımmm canıııımmm gelecekte ki soyadaşıımm
Seni çok seviyorum. Seni her nefeste daha çok seviyorum.
İçimde yoğun bi aşk patlaması var, aşkım depreşti beee. :78: Gülüşünden öpeeeğğğriiiiiimmm

ne yazsam diye deli oluyor gibisin vallahi.. öyle bir hava var.. bu kadar gereksiz, iğneleyici başka türlü nasıl konuşulur bilmiyorum.

92 gündür elin elimde,gözlerin gözlerimde değil sana sarılmayı,sarılırken kokunu içime çekmeyi,senin saçlarımı sevmeni sana ve bana ait her şeyi çok özledim

Ateş suya düştü,benim aşkım aleve dönüştü bu hafta Özcan Deniz'in su ve ateş filmi vizyona giriyo evim sensinde hüngür hüngür ağlamıştım şimdi sende yoksun sinemada başımı omzuna yaslıcağım omzunda yok daha beter ağlarım ağlar ağlar susarım içime atarım senden başka kime diyebilirim ki çok özledim diye kime anlatabilirim ki derdimi kim anlayabilir ki beni çok özledim seniii

demek kknın burcu akrep burcuymuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…