Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmezdim bu derdin seni yolundan, beni solumdan edecegini

Son düzenleme:
Sen naptın adam ya
Nasıl bir insansın

Kötü not aldığım için şu an o kadar memnunum ki
Bu not sayesinde senden o maili aldım

Biliyorum her öğrencine iyi davranıyorsun,
Ama bana iyi davranma

Lütfen

Cok yoruyorlar seni bitanem uzluyorum her gece o yorgun sesini duyuyorum ya canimdan can gidiyor sanki pislik komutanlar allahınızdan bulun ins senin iyi olman icin iyi olmaya calisiyorum sevdigim dun gozyaslarimi tutamadim demin de tutamadim az kaldi diyecegimiz gunler de gelecek biliyorum ama inan her bir gun bir yil gibi geliyor bana seni oyle cokkk ozledim ki anlatamiyorum, bitsin artik şu askerlik bitsinnn!

Off ne bitmez çileymiş bizimkisi yahuu şu denetim geçsede kurtulsaaaak ustaaya geçince rahat edicez diye sevindiğiim günlere yanarım acemiden beteriz farkında mısın sıkıldım artık bu durumdaaaaann

Zaman hızlı geçer misin artık??geçsin şu son günler sevgilime kavuşayım ne çok özledim seni bir bilsen..
biliyorum şafak sıkıştırıyor, çok özledin hep bu yüzden dimi kıskançlıkların.. susuyorum büyütmüyorum ama sen bir gelde neler olacak gör bak..
Cadın seni bekliyor gel be çocuk gelllll!!!

benim sadece iki elim var
hayata dört elle sarılabilmem için sana ihtiyacım var :127:

İyi değilim ama kötü de pek sayılmam ,

annemin bitmek bilmeyen sevgilim hakkında olumsuz yorumları inanılmaz canımı sıkıyor

şanslılar için son iş günüymüş.. tuafsın da kendini masum gösterip bunu yapman ayrıca can sıkıcı!

Aşkım, günüme neşe katanım, huzur verenim...
Bugün de benimsin.
Sana çok aşığım ki...

Allahım lütfen hafta sonu hayırlı geçsin.

Tatsızlık olmasın huzurumuz kaçmasın.

Herkes baksın işine lütfen

Kaç zamandır özledim diye ağlamayan ben dün akşam açtım muslukları bide fotoğrafını görünce tutamadım kendimi
Bide dün akşam konuşurken uykum var falan dedin bende o an iyi geceler byby dedim sadece kapatırken içimden acaba bi msj atar mı ki dedim fotoğrafını gönderdn işte o an tutamadım kendimi

Canımıncanııı saat 13:15de otobuse bınıyor vee sabahh yanmda rabbım kazasız belasz kavusaym kocamaa

14 gun ızın alms vee 14 gun bırlkteyzz kokusuna doyacagm sonra bırlkte benı alıp memlekeımıze gtcezz vee veee evımızı tutcazz rabbımın ıznıyle tekrar dugun telaşı başlıcak ınslahh bu sefer sorunsz halederz ve evımıze yuvamza kavusrzzz bıtanemmm gel geldeee huzuru bulayım koynundaaa..,

Allahım m bu house aşıklarnın sonu ne olacak

Gözlerim gözlerini özledi sevgiliiiiiiimmm
Gel artık geeeeell of 15 gün geç gelmene razıyım artık

Bunu okuyan kişi: Sana öyle bi haber gelsin ki,mutluluktan havalara uç;sevinçten ağla istiyorum :)

Son düzenleme:
Üzgünüm M, geçmişin deyip kapatamıyorum.
O kadar iğrenç bir geçmişe sahipsin ki, aşkımdan ölsem yine seninle bir geleceğimiz olamaz.
Ne hoş ki, aşkımdan da ölmüyorum Allahtan...
Uzatmaları oynuyorsun benimle, yakında olmayacaksın.

Belki de seninle karşılaşmasaydım ben de diğerleri gibi bozuk bir zihniyetin parçası olacaktım.
O saf yalanlara inanan aptallardan biri ...
Kendini et parçası olarak gören, devamlı uyutulan zavallılardan biri ...
İyi ki tanıştık, iyi ki hayatıma girmişsin.
Kadın olmakla gurur duyan, kendine çok güvenen ve çookkk değer veren biri olarak yaşıyorsam en büyük sebebi sensin.
5 yıl sonra bugün anladım. Geç değil. Biricik eski sevgili. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…