Allah kahretsin bu cezayı da bizi ayrı bırakan demir parmaklıklara da , telefonsuzluğa da sensiz geçen günlere de ..
Günümüz gecemiz zehir oldu be sevgilim . Seni öyle öyle çok seviyorum ki bir tanem anlatamam ..
Nasıl geçecek sensiz 8 ay 17 gün bitti . 246 günümüz kaldı sevgilim . Çıkacaksın o zindandan çıkacaksın elbet o demir parmaklıklı insanın içini bunaltan daraltan o dört duvar ardından .
Seni çok özlüyorum ben , tşörtünü koklayarak uyuyorum geleceri , göz yaşlarına boğuluyorum gözlerimi kapattığımda ardında anılarr , hatıralarr , hayaller .. Boğuluyorum göz yaşlarına işte dayanamıyorum ki ben yaşayamıyorum sen olmadan , yapamıyorum ..
Ne yapacağız nasıl geçecek bu günler . Her an ağlayacak gibiyim her an her saniye .
Sesini duymayı özledim inan .. Gözlerine doya doya bakıp sarılıp öpmeyi özledim .. Senin sohbet etmeyi gülmeyii , yaşadıklarımı paylaşmayı özledim , aşkım deyişlerini özledim .. Sesini duyamamak senden haber alamamak öyle acı ki . Çok yanıyor yüreğim çok acıyor çok acıyor içim .. Yazamıyorum içimden o kadar çok şey yazmak o kadar çok şey söylemek geliyor ki söyleyemiyorum işte yazamıyorum ..
Yazdıkça , söyledikçe bastırıyor duygular tutamıyorum kendimi .. Hıçkırıklarla ağlamaya başlıyorum işte .
Keşke her an her saniye yanında olabilsem , seni teselli edebilsem , üzülmemeni sıkılmamanı sağlayabilsem , keşke elimden gelse ..
Ama ben daha kendime bile yetemiyorum ki . Sana öyle bağlanmışım öyle alışmışım ki anladım ki hayatımın devamını sen olmadan geçiremem .. Evleneceğim adamsın sen .. Ömrümü vereceğimm , son nefesime kadar yaşamak istediğim adam sensin ..
Nasıl buldum bu koskoca dünyada ben senii .. Geçmişteki hhatalarının bedelini beraber çeksek de sevda bu .. İyi günde de kötü günde de .. Bu bizim kötü günlerimiz sevgilim , karşımıza çıkan her engelde nasıl yılmadıysak vazgeçmediysek bunda da vazgeçmek yok ..
Ben bırakmayacağım seni .. Asla bırakmayacağımm .. Ben seni hep bekleyeceğim .. Geçmişteki hatalarının bedelini şimdi acı çekerek ödüyor olsak da iyi ki bulmşum seni .. Öyle tatlı , öyle yakışıkl , dürüstsün kii iyi ki bulmuşum .. Benim sevdiğim gibi beni seven bir erkeği bulmak çok büyük bir şans benim için seni bulmak çok büyük bir şans .. İyi benimsin erkeğim ..
Çok üzülüyorum yokluğun çok canımı yakıyor ama çaresisiz , beklemekten başka çare yok ..
Bana sakın beni unutma deme sürekli beni düşün deme olur mu .. Ben böyle delicesine seni severken her dakika seni düşünürken nasıl unutabilrim ki .. Koskoca 2 senemii sana vermişkenn , seninle onca şey paylaşmşkenn seni nasıl unutabilirim ki ömrüm benimm
Hayatım benimm .. En çok da geceleri ihtiyacım oluyor sana .. Çok ağladım dün gece .. Çok düşündümm . Keşke önceki buluşmalarımızın arasından çıkıp gelsenn bir kere sarılsan dedimm .. Ne de çabuk geçip gitti .. Keşke yine gelse buluştuğumuz günlerr yine yanımda olablsenn .. Yine sarılsan bana ..
Biliyorumm ben de hep aklındayımm sen de sürekli düşünüyorsun benii bu bile yüzümü gülümsetmeye yeter ne diyim ..
Haberleşemiyoruz bile belki ama düşüncelerimiz bir bizim .. yüreğimiz bir .. gönlümüz birr ..
Seni çok seviyorumm çok çook çoook seviyorum .. Elbet biz de mutlu olacağızz .. Bu bizim son sınavımızz bunu da elbet başarı ile atlatacağızz sevgilim ...