Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birtaneck hayat arkadaşım eşim ; yıllardır beraberiz aynı yerde sekiyor gibi hissediyorum...... bu yıl bize çok uğurlu geleceğini hissediyorum inşallah bu yıl bebeğimiz olur seninde bu hasretten tutuştuğunu biliyorum ama been üzümeyim diye belli bile etmiyorsun iyi ki varsın seni çok seviyorum........ ne olur sigarayı artık bıraaaaaakkkkkkkkkkk bebişimizin olmasına biraz engel olduunu biliyorsun ama içiyorsun lanet olası sigarayıııııııı

Kim arayacak bakalim ilk. Arayisin da tam bi cemkiriş olmaz umarim
Tum gün off puff diyerek olmayan huzurumu eksiye çektin.
Gel birlikte yapalim dedigin yok. Kafana göre yapıyorsun herseyi.
Sonra gelip uucundan tuttugun yok diyorsun bir de.
kafadan problemlisin yemin ederim. Tartmadan danışmadan iş yapiyorsan kimseyi de sorumsuzlukla suclayamazsin.
vicdanindan suphe duyuyorum. Bunlari msjla yazmak da istiyorum ama birakiyorum telefonu her defasında.
Ne olcaksak böyle bilmiyorum

Erdin mi muradına? Rahat mısın şimdi? Başından def ettin beni? Derin bir oohh çekmişsindir eminim!

Sevdiğim canım aşkımmm şuan sana o kadar ihtiyacım war ki anlatamam herşey o kadar anlamsız ki hani bi şarkı war yaa "sen yoksan herşey eksik sen warsan herşey tamam "der sözleri nasıda şuan ki ruh halimi anlatıyo...
kafayı sıyırcam bebegim yaa yok böle bişi nasıl geçecek onca gün 12 ayı yedik bi 47 günü yiyemicek gibiyim...zulüm gibi be bitanemm senden ayrı geçirdiğim günler seni benden alan o yere lanet ediyorum ne olurdu sanki şuan kollarında sıcacık nefesinle senin tatlı gıcıklıklarına kızdırmalarına kızıyo olsaydım biliyorum o günlerde gelecek ama benim yani güzel hatununun gücü kalmadı be paşamdokunsAN aglicam sensiz geçen günlere isyanım bebegim sana diil sen burdan onlar ordan sen sıkıştırıyon kafayı yicem dedin ya işte benim derdim senle diil kii şu kahrolası askerlikle o yüzden bu sancılarımbilirim buda geçecek ama işte geçmioo be kuşumm geçmio herkes geçer dioo ama nden hala sen yoksun?? neden ben hala isyanlardayımmsanada bişi diyemiorum artık sende bıktın bende bişiler desem yeminle başımızı yakcan kaçıp o derecede oldunu biliyorum içime atıyorum şimdilik ama dilerim allahımdan gelene kadar sen şimdiye kadar verdiği sabrın iki katını versin ki dayanıyımm:2:yoksa zor oluyo umarım allahım gelince bari yüzümüze gülerde tüm hayallerimizi gerçekleştiririzşimdi hoşçakal hayatımın merkezi olan adam hoşçakal canımın parçası.......

ıkı yuzlu seytanın tekıymıssın bıde salak salak bakmıyomusun yuzume senle konusmamı bekler gıbı aptal sey gıt sımdı eskılerımı topla anca ona yakısırsın

Allah kahretsin bu cezayı da bizi ayrı bırakan demir parmaklıklara da , telefonsuzluğa da sensiz geçen günlere de ..
Günümüz gecemiz zehir oldu be sevgilim . Seni öyle öyle çok seviyorum ki bir tanem anlatamam ..
Nasıl geçecek sensiz 8 ay 17 gün bitti . 246 günümüz kaldı sevgilim . Çıkacaksın o zindandan çıkacaksın elbet o demir parmaklıklı insanın içini bunaltan daraltan o dört duvar ardından .
Seni çok özlüyorum ben , tşörtünü koklayarak uyuyorum geleceri , göz yaşlarına boğuluyorum gözlerimi kapattığımda ardında anılarr , hatıralarr , hayaller .. Boğuluyorum göz yaşlarına işte dayanamıyorum ki ben yaşayamıyorum sen olmadan , yapamıyorum ..
Ne yapacağız nasıl geçecek bu günler . Her an ağlayacak gibiyim her an her saniye .
Sesini duymayı özledim inan .. Gözlerine doya doya bakıp sarılıp öpmeyi özledim .. Senin sohbet etmeyi gülmeyii , yaşadıklarımı paylaşmayı özledim , aşkım deyişlerini özledim .. Sesini duyamamak senden haber alamamak öyle acı ki . Çok yanıyor yüreğim çok acıyor çok acıyor içim .. Yazamıyorum içimden o kadar çok şey yazmak o kadar çok şey söylemek geliyor ki söyleyemiyorum işte yazamıyorum ..
Yazdıkça , söyledikçe bastırıyor duygular tutamıyorum kendimi .. Hıçkırıklarla ağlamaya başlıyorum işte .
Keşke her an her saniye yanında olabilsem , seni teselli edebilsem , üzülmemeni sıkılmamanı sağlayabilsem , keşke elimden gelse ..
Ama ben daha kendime bile yetemiyorum ki . Sana öyle bağlanmışım öyle alışmışım ki anladım ki hayatımın devamını sen olmadan geçiremem .. Evleneceğim adamsın sen .. Ömrümü vereceğimm , son nefesime kadar yaşamak istediğim adam sensin ..
Nasıl buldum bu koskoca dünyada ben senii .. Geçmişteki hhatalarının bedelini beraber çeksek de sevda bu .. İyi günde de kötü günde de .. Bu bizim kötü günlerimiz sevgilim , karşımıza çıkan her engelde nasıl yılmadıysak vazgeçmediysek bunda da vazgeçmek yok ..
Ben bırakmayacağım seni .. Asla bırakmayacağımm .. Ben seni hep bekleyeceğim .. Geçmişteki hatalarının bedelini şimdi acı çekerek ödüyor olsak da iyi ki bulmşum seni .. Öyle tatlı , öyle yakışıkl , dürüstsün kii iyi ki bulmuşum .. Benim sevdiğim gibi beni seven bir erkeği bulmak çok büyük bir şans benim için seni bulmak çok büyük bir şans .. İyi benimsin erkeğim ..
Çok üzülüyorum yokluğun çok canımı yakıyor ama çaresisiz , beklemekten başka çare yok ..
Bana sakın beni unutma deme sürekli beni düşün deme olur mu .. Ben böyle delicesine seni severken her dakika seni düşünürken nasıl unutabilrim ki .. Koskoca 2 senemii sana vermişkenn , seninle onca şey paylaşmşkenn seni nasıl unutabilirim ki ömrüm benimm
Hayatım benimm .. En çok da geceleri ihtiyacım oluyor sana .. Çok ağladım dün gece .. Çok düşündümm . Keşke önceki buluşmalarımızın arasından çıkıp gelsenn bir kere sarılsan dedimm .. Ne de çabuk geçip gitti .. Keşke yine gelse buluştuğumuz günlerr yine yanımda olablsenn .. Yine sarılsan bana ..
Biliyorumm ben de hep aklındayımm sen de sürekli düşünüyorsun benii bu bile yüzümü gülümsetmeye yeter ne diyim ..
Haberleşemiyoruz bile belki ama düşüncelerimiz bir bizim .. yüreğimiz bir .. gönlümüz birr ..
Seni çok seviyorumm çok çook çoook seviyorum .. Elbet biz de mutlu olacağızz .. Bu bizim son sınavımızz bunu da elbet başarı ile atlatacağızz sevgilim ...

Askerlik devri başladı başlayalı 289 gün geçmiş. Ve sen 289 gündür ; bi burnumdan getiriyorsun, bi aşkınla yaşatıyorsun.
Sen izne geldiğinde arkadaşınla görüştüğünde ben böyle mi yaptım ? Şu lanet olası evden çıktığım da etten, b.ktan nedenlere benimle tartışmak için harcadığın çabayı, tartışmamak için harcasan be sevgilim. Anla artık, ben daralıyorum. Y o r u l d u m !
Seninle tartışarak bi günümü ziyan etmek istemiyorum artık.. Değiştiğini düşündükçe, aklımla oynuyorsun adeta.. :26:
Pooof ne zaman bitecek bu anlamsız söylenişlerin canımın içi.. Neyse bi atarsa yapayım noktalayayım.

Atarsa 75 Ardahan! Seni çok seviyorum asker.

Son düzenleme:
Kardeşim eve geldiğimde kapıyı sen açtın sanki
Geliyor musun evimize?
Bazen sanki gece yanıma yatıyorsun
Kucaklıyorum seni, kokunu duyuyorum

Seni çok özledim rüyama gel lütfen

Tamam sen git; kokun kalsın.
Özlerim onu senden fazla

Bazen sana o kadar çok şaşırıyorum ki. Beni buruk bırakıp nasıl için rahat fosur fosur uyuyabiliyorsun. Çok da özeniyorum, keşke daha az hassas bir insan olsam. Kafam bu kadar çabuk bozulmasa. Ben de düşünmek değil uyumak istiyorummmmm!

Sana kocaman kocaman kalpler yolluyorum canıııııım sevgilim
Ki sen hangi duanın en mübarek yerinde geldin bana şükrettikçe daha da mutlu ediyosunn seni yerim yerim şebeğiiimmm

Bir gün gelecel bir gün kalacak $153

Son düzenleme:
Tam 100 gün sonra tekrar gördüm ya seni sevgilim nasıl mutlu oldum anlatamam..az kaldı diye diye kapattık kamerayı ama gerçekten az kaldı biliyorsun dimi..son 7 bir hafta sonra bu saatlerde çoktannn kollarımda olacaksın ömrümün sahıbi..nasıl özledim bir bilsen seni..

ayrıca şu tickerdaki kızla erkeğin elleri birleşsin ama bir an önce

funda arar seslendirdiğin tüm parçaları tek tek ayrı ayrı çok seviyorum.......
teşekkürler........
beni sakinleştiriyorsun resmen.

Çarşıdasın ve gitmene nerdese 1 saat falan kaldı araamdn nete giricem edicem diye doyamadın askerlik arkadaşlarına oyun oynamaya falan ben anlamıorum ya bunu ses etmiyorum halada farkındasan konuşursm susamıcam çünkü dökücem ortaya ...niye arayım ki nete gelcen mi diye hayatta da aramam sen özledisen ararsn ama sanmıorum gelceğini de çok sinirliyim kaldı ki geçen hafta görüşmedk zaten yarım gün çıktın önceki hafta gene olmadı ama yani pekte umrunda değil sanki baksana bende artık özledm falan demicem artık !!!

Belki seneye tekrar karşılaşırız ne dersin
gerçi bi başkası olursa hayatında :44: neyse..
Zaten cok güzel tinlamiyo numarasi yapıyorum gene yaparim:18:
inş kabul edilirim oraya içim umut dolduu :101::101:

Son düzenleme:
en kötü tartışmamızda bile ağzından en ufak kötü bi söz çıkmadı en sinirli halinde bile sustun kalbimi kırmadın çok seviyorum seni iyiki benmlesin 3 gün sonrada yanımdasın

Şuan ağlayabilirim. İki gündür sesini duymuyorum Umursamaz tavırların canımı öyle yakıyor ki..
Ah mesafeler.. Mesafeler bile bu kadar acıtmadı canımı sevgilim.. Seni çok seviyorum..

Amaaaa sen çookkk tatlısın. Bebek suratlısın.
Ne de güzel bakıyorsun öyle.
O güzel kafanı severim.
Küpelerini de seviyorum.
Lakin yaşın küçük. (
Yoksa o bakışlarını, tavırlarını karşılıksız bırakır mıydım?! ( :))
Şimdiye sevgili bile olmuştuk hatta yaş faktörü olmasaydı. :)))
Uzaktan, sen görmeden kesiyorum ben seni; böyle kalsın şimdilik.
Hihih. :)

Kızmıştım sana evet aradın ama nete gel dedin ben demedim sana giricen mi görüşcez mi diye öyle astım suratımı ama görünce dayanıo insan sırıtmaya başladım hemen de gönlümü alıosun uzatsam ne fayda sen ordasınn ben burdaa azcıkta olsa görmek iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…