Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aramaızda...............................................

Son düzenleme:

Çok güzelmiş Ofişim, bir gün kürklenirsek imzamız olsun...

bi insan hergün rüyasında seni mi görür ya :26:
ama rüyamda bile elini tuttuğumda o sıcaklığı hissedebiliyorum erken belki, belki de abartıyorum ama seni seviyorum.
seninleyken mutluyum ben, seni özlüyorum arada. yarın okula gideceğimize göre seni görücem demektir.
acaba gerçekten rüyamdaki gibi tutacak mısın ellerimi, sarılıp, başımı omzuna yaslayacak mısın?

Son düzenleme:
~~~~~ Bir anlamı varmı parmağında taşıyacağın AL yansın. Varsa vereyim yüreğimi sana,'AL' YANSIN ~~~~

Orda geceleri -8 dereceye kadar düşüyormuş sıcaklık :26: Ah sevgilim az daha sabır. 2 ay kadar bi süre sonra yanımdasın

aslında çok zıtmışız. mesela sende sevgi yavaş yavaş başlıyor ben de birden bire... sende vazgeçiş birden bire gerçekleşiyor ben de yavaş yavaş...
başladı sanırım yavaş yavaş vazgeçişi benim kalbimin de... tek bir işaret yetecekken tekrar ellerini tutmama, kalbimi bu vazgeçişe mahkum etmen çok yorucu

yapacaksan yap su ısı yapmıcaktın madem nıye 15 gune olur dedın gerı oldu o 15 gun 20 gerı oldu 1 ay sımdı olmuş 45. deli ettiın sankı parasını sen verıon mal benden cıkıo o para.neyın nazındasn

Senin gibi vurdumduymaz olmayı isterdim ve bir o kadarda gamsız. .

Son düzenleme:
cidden zihnimi mesgul etmeye dahi degmezsin sen ya
yumusamayacagim bu sefer hadi bakalim hodri meydan.

Halin tavrın zaten her şeyi belli ediyor.
Aşıksın işte, daha ne!

Yazdıklarını görsem ne olacak sanki!?
O kadar itiraf edip de saklamak olmadı.

Ben de seninle karda falan yürümem işte.

Bugün bana son söylediğin şey üzerine başkası olsa; "Allah senin b...versin" der ve kestirir atardı..
Öyle bir acımasızca bir şüphe bu çünkü..
Bilmesen, şahit olmasan neyse..

Ama dedim ya, ben bile geçirdiğim onca şeye inanamazken, senin inanmamana takılmamalı..

Ama yine de yazık...İçimi açtığım onca zamana yazık...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim yerli yersiz kıskançlık yapıyorsun o da yetmezmiş gibi kıskanınca davranışların ve konuşmaların kontrol edemiyorsun gözün mü kararıyor nedir ama şunu bil artık umursamıyorum kıskançlıklarını gülüp geçiyorum

Son düzenleme:
Beni sonsuza kadar kaybettin..

Ahh seeen ne zaman dikkat ediceksin kendine az daha giyin be çocuuuk hem soğuk diyosun hem hiç dikkat etmiosun kendine daha da soğuk olacakmış iyice hasta olmasan barii çok endişelendim

of demeyi sevmem üf demeyi de... af demeyi tercih ederim beynime kötü mesajlar gitmesin diye...
amma velakin en şımarık halimle, en çocuk halimle
üüüüüüüüüff diyesim var.
olsaydın yanımda, taklit ederdin beni :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…