Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemden babam dan kardesımden nefret edıyroum nefrettt
olselerde kurtulsam

” NAMUS ”
insana ait bir kavramdır.
neden duyunca aklımıza
” KADIN ”
gelir ?
üstelik de çevremizde namusunu kaybeden
onca ”ADAM ” varken !

bir duysan sesimi dün seni sevdiğimi söylemiştimki hemen ara bul topikte sevgili üye

Amaa nasıl görmemişim ki beeennn
bende çookk seviyorumm seniii kiiiiiiiiiii çookk çookk kocamaann
teşekkürler kk hayatımaa kattığın güzel insanlar için

Herşeyin üstüne tuz biber oluyorum değil mi?
Tadımdan yenmem öyleyse?

evim huzurum, o sıcacık koynun limanım.. Allahım seni başımdan eksik etmesin
benim canım eşim, benzerim mis kokulu sevdiğim..

Seninle kavga etmeyi,başkasıyla gülmeye değişmem...

Son düzenleme:
ne en'lermiş mir'im.. İstediği sonucu alamayan atarlanıyor.. Isınamadığım nice üyeye ısınır oldum bu sayede, en azından bunun sadece bir oyun olduğunu biliyollaaa

eğer bir imzam olsaydı şu olurdu muhtemelen; kırık da olsa, paslı da olsa, hırpalanmış da olsa insanın bir kalbinin olması güzel.. aksi halde yoksulların karşısında zenginlik havası, cahillerin karşısında ilim havası, mutsuzların karşısında mutluluk havası yapar, adına da "şükür" derdik..

ps: yazar olacak kadınmışım, harcandım farzet bölümlerinde

Doğum günün kutlu olsun bebeğim İyi ki bulmuşuz birbirimizi...

Doğum gününü unutup akşam face den "nice yıllara" yazan arkadaşına evlilik yıldönümü geçeli iki gün oldu bu ne yazıyo dediğinde gülmemek için kendimi zor tuttum

Seni çok seviyorum

Son 46 kaldı ya inanamıyorum ama insanların ne çabuk bitti demesine de çok sinir oluyorum sanki bi anda 460 dan buraya geldik evet kısaldı ama 12 ay da dile kolay ...insanların bu patavatsızlığından nefret ediyorum...

Seni çok seviyorum aşkmmm gel de artık ailelerimiz tanışsın ev bakalımmmm beğenelim bu telaşlara girelim

Eski mail adresimden istemediklerimi engelleyip, adresi kapatalı sanırım 4 ay oldu
Yani bana iyi ya da kötü mail atanlar varsa eğer zamanınızı boşa harcamayın
Aklıma geldi de

Bugün hayırlısıyla geliyorsun sevgilim.
Bu akşam sana sürprizlerim var

Almış olamassın onu dimi
Ya almadıysan Ben boşuna heyecan yaptıysam
Ah zafer ahh netttiiiin Başını yaktın sevdiceeemin

Sabah kalktığımda attığın resmi, resmini görünce gözlerimden damla damla aktı yaşlar. Yanaklar gittikçe şişiyor mu? Yoksa bana mı öyle geliyor paşam Eğer gerçekten şişmişse, tam ısırılmalıık :78:
Seni çok özledim yüreğimin neşesi.. Böyle şimdi yanımda olsan sıkı sıkı sarılırdım, belini öyle bi sıkardım ki ''aşkım yaa'' diye söylenirdin
Napiim ama çok özledim seni.. Hep bi önceki özlemlerden, daha çok özlüyorum.
Seni en çok ben özlüyorum, ben seviyorum!
Son 57 bitanem.. Sonra düğün şafağımızı saymaya başlayacağız :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…