Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oy benim birtanecik sevdiğim
Dünyanın en güzel doğumgünü hediyesini verdin dün bana
Çok seviyorum seni çok çok çok çok

istanbul gelinlik giydi şimdi sen gibi oldu dedin yaaa şu anda içim ısındı o maili görünce çok mutlandım seviyorum seni

Hiç vazgeçmedim umutlarımdan
İçimde kıyametler kopsada
Ben baharıyım yarınlarımın
Çiçek açarım her kışın ardından

Aynı şeyleri aynı duyguları hissediyor muyuz yoksa ilgi ve alakanın benim fark etmediim bir nedeni var. ben en çok aynı heyecanı yaşadığını bilmek isterdim. o heyecanı seninde yaşamanı keşke hislerim aklımın önüne geçmese :) sen çok güzel gülüyorsun :)

Sevgilim az kaldı sayılır... Aslında zaman gerçekten su gibi. Ama asker beklerken geçmiyormuş gibi geliyor insana. Sen gel de, herşey güzel olsun artık.

koahmışsın.. Allah'tan başında yakalamışız.. şu sigarayı da tamamen bırakırsın inşallah...

kızlar kitap okuyodum.. çok begendim sizede yazmak istedim...

Genç veli ölüm döşeğinde,ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır.Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır…Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş,bir başka Hak dostudur.
Baba oğula sorar:’’Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?’’
Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir. Yani baba sormaktadır,’’Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi,azap mı?’’
Ölüm yolcusu son nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap veriri:
‘’Babacığım,eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?’’
Baba hiç duraksamadan;
‘’Evladım,annedir o, şefkatlidir. Günahına ,sevabına bakmadan seni Cennet’in Firdevs’ine indirirdi.’’
Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur.Gözleri önce yaşarır,sonra ümitle,güvenle parlar,babasına döner:
‘’Ey babam! Benim Rabbim ,bana annemden daha şefkatlidir.’’
Baş sağa düşer,dudaklar kapanır.Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs’e doğru…

ben senin benim hamileyim haberime sevinecegini sandim ama sen uzuldun qaliba

Doğruyu söylesem ya bana aciyacaksin ya da inanmayacak ve hatta saçma bulacaksın belki..
Bu ikisini de yaşamayı kim ister ki? Sana yalan söylemek zorundayim. Ve hatta ne diyeceğimi bulmaliyim.
Sen her şeyimi bilmeyi hakeden bir arkadaş değilsin. Ya küçümser ya dalga gecersin.
dilerim ve cokk dilerim ki kinadigin eleştirdiğin her şeyi fazlasıyla yaşa.
Yasayinca anlarsın, umarim tabi?.!

Son düzenleme:
hadi hadiiii.. artik sende heyecandan yerinde duramiyosunn
seviyorum seni iLkiim,seviyorumm

11.12.13 yine uyumlu bir tarih minik kuşum bugüne özel bişeyler olsun isterdim ama bu mesafelerleee zor iş
Neyse bugünlerde hakkımızda bizden fazla başkaları yorum yapıyo nedense umarım düşündüğüm gibidir umarım annen dememiştir çünkü benim olumsuz tutumum daha da ciddileşicek biz erteledikçe üstümüze gelmeleri canımı sıkıyo seninde benmle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum inşAllah yanılmıyorumdur beyaz atlı prensiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…