yine bazı fotoğrafların silinme zamanı geldi mi ne?
zaten hard diskimin hafızası düşüktü, iyi de olur, rahatlar. başka yönden pek düşünmüyorum artık bu durumu.
bir insan hem suçlu hem güçlü nasıl olur böyle bir durumda, valla trajikomik. HAKSIZSIN. hayret ya, şaşırıyorum.
Yoktum ben senden önce yoktum sanki...
Sen geldin varlığını bildim..
Sen geldin bir dokunuşun, bir öpüşün nasılda büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm..
Sen geldin ben oldum, aşk oldum..
Sen geldin...
Ama ne güzel geldin..
Bir gün daha bitti işte bir gün daha yaklaştık birbirimize
Son güne kadar sabırla bekleyeceğim sevgilim söz verdiğimiz gibi ilk günkü gibi Aşk'la
Nasıl insanlarsınız yaaa bu çifte standartlar hiç yüzünüze vurulmamış.. Vurulunca nasıl eşekten düşmüşe döndünüz... Aslında daha çoook söyleyecek şeyler vardı size yaa neyse yine iyi günümdeydim...
ne güzel ya, kız inşallah ben ölürüm diyor bıkkınlığından anne de inşallah, napiyim öl falan diyor(sinirden) sonra da vay kızım vah canım
benim çocuğum olsa ağzımdan çıkamaz sanırım. sinirden minirden farketmez.
...
ya siz nasıl insanlarsınız yaa ailecek bizim yollumuza taş koymak için mi yaratıldınız yaa yaa şimdiye kadar yaptıklarınız yetmedi mi ya siz nasıl ailesiniz yaa biliyorum istemiyorsunuz merak etmeyin bizde size bayılmıyoruz işlerimizi kurup alıcam sizden kagıt üzerindeki oglunuzu ama o zamana kadar yolumuza taş koymayın allah aşkına yormayın bizi yaa ne istiyosunuz bizden ilgisizlik yüzünden adamı ne hallere koymuşunuz zaten bnm sayemde tekrar hayata baglandı bana minnet edecenize yada lanet olsun etmeyin yaa sizden tek bir beklentimiz yok sadece rahat bırakın ve yolumuzdan çekilin nolur yaa ama inanın bunların bi bedeli war burda olmasada öbür tarafta karşınıza çıkcak bu insanı bu kadar bu son günlerinde böylesine üzmeyi haketmiyo sahip çıkmayın yaa ben warım tamam mı şimdiye kadar nasıl sahipsiz gezdiyse ben warım size ihtiyacımız yok
ama allahımdan dilegim rabbim artk o insanlara muhtaç etme bizi ne olur yaaanefret ediyorum sizin gibi insanlardan tanımak bile istemiyorum sizleri böle anne baba olurmu yaa askerdeyken bari yapmayın şuuruna yandığımın insanları
lanet olsun böle insanlara başkada sözüm yok...!!!
Evden size gitmek için çıktığımızda içimde adını koyamadığım bi sevinç vardı, sanırım gittiğimde seni göreceğimi sandım..
Eve girer girmez direk odana çıktım, pijamaların her zamanki gibi yatağın üstünde katlı duruyor ve sen kokuyordu. Tutamadım gene kendimi başladım ağlamaya.. Artık çok daha zor geliyor, zaman daraldıkça içimde küller alevleniyor. :26:
Her zamanki oturduğum koltuğa oturdum ve karşımda seni hayal ettim. Gizleden öpücük atıyormuşsun, şebeklik yapıyormuşsun gibi düşündüm. Yüzümde o an bi gülümseme oldu. Baban bunu farketti ''ne oldu kızım'' dedi. Hiç baba diyerek geçiştirdim.
ne tuhaf duygular benimkisi.bir yanda mutlu hissederken bir yanda gözlerim doluyor.
gitme saati yaklaşıyor belki de kavuşma saati.neler değişecek kim bilir değil mi.:26:
deli gibi düşünmek vardı ama işler müsade etmiyor ki etmiyor değil mi, sen de aynısın:26: nolcaz böyle.
dün ne kadar güzel bir konuşma yaptık
o söylediklerin şaka gibi görünen gerçekler miydi acaba? :26:
5 sene sonra seninle evlenicem dedin bana nev'den aşk şarkısını armağan ettin ama hala açılmadın.
nabzımı mı ölçüyorsun söylediğin gibi dengesizliğimden mi korkuyorsun?
ama zaten şimdi açılma bana zamanı var daha
Amacına ulaşamamanın verdiği hayal kırıklığı bana yaptığın fenalıklar karşısında yüzümün aldığı halden daha kötüydü. Sen kötülükten beslenirken ben yaptıklarından güçleniyordum. Şimdi anladın mı aramızdaki en büyük fark bu. Ne demiştim sana allah kötülere fırsat vermez. Bu senin yeterince kötü olmadığından değil benim gerçekten iyi insan olduğumdan cicim. İyiler de kazanır.
Belki 32 gün kaldı ama ilk gittiğin gün gibiyim hala alıştım belki yalnızlığa ama en ufak bir dokunuş en ufak bir şey götürüyo beni en başa taa 460 'a ...Bugün Hande Yener Hasta şarkısı dinlerken ağladım hala da kötüyüm sanki yeni gitmişsin gibi hala içim cızlıyo hala ...
32 gün kalmasına bazen inanamıyorum sonunda bir engelimiz daha ortadan kalkıyo geldikten sonra çok daha güzel günler bizi bekler hemen her şey olmasa da evinde olcaksın aynı şehirde nefes alıcaz istediğimiz zaman konuşucaz düşünmicem orda üşüyo mu diye ne yedi diye annelik duygumu geriye bırakıcam ilerde bizim bi bebeğimiz olana kadar
Bak gene ağlıcam hormonların gazabı bunlar hep ...Seni çok özledim en uzun ayrılık zamanımız oldu Ağustostan beri görüşemedik koklayamadım öpemedim seni sarıp sarmayalamadım ama az kaldı sen sağ salim gel her şey seninle güzel olcak ...Seni çok seviyorummmmmm