Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen benden vazgeçtiğin gün ben zaten öldüm.anlayacağın bu işi başka bir gün Azraille gerçekleştirmeme gerek yok.

Son düzenleme:
bence sana 1.5 sene tahammül edince ödül olarak geldi bana yeni civciv.. o nasıl bir tatlılık, o nasıl bir kompliman yapma, o nasıl bir şirinlik.. sen de anca whatsapp'da romantik takıl, bitti oğlum senin devrin kapandı.. bir nevi çağ atlamışım gibi düşün.. skor 2-0 sen düşün artık gerisini bebişim

sen ne zamn değişeceksin ya da düzeleceksin..

çık bu kafadan artık oğlumm çık..

Hey aşk nelere kadirsin senn

Özledim seni çocuuuk öyle nasıl da kızıyosun istemediğin bişeyi söyleyincee

Bak,asıl sen bundan sonra izle beni.
Bitti senin devrin,kapandı..Hadi geçmiş olsun.
Biliyorum pek umrunda olmayacak ama dur bakalım Rabbim büyüktür yanına komaz.
Sönecek bütün bu havaların.

O çok güvendigin sevgim yok artık .....

ne çabuk 9 ay oldu sanki 9 gün gibi...
İyi ki sen geldin huzur oldun ,yoldaş oldun..Herşey ne güzel yoluna giriyor değil mi? Yağmurun ardından gökkuşağı misali.

Dün evimizin 3. üyesi de geldi kuşumuz minnağımız oldu o bizim şansımız Allah'ın armağanı bence bu bir işaret

Nice aylara yıllara be adam! aşk..aşk..aşk...

Son düzenleme:
Yaw he he sizler süpersiniz, çoluğunuz çocuğunuz da süper. Biz nazlıyız cazlıyız...

Bir gün çok pis bozucam az kaldı...

Bozma minik kuşum kimseyi.. allah, onları kendi kurdukları hayal dünyasında yaşatarak en büyük cezayı vermiş zaten.. sen, yaw he he de geç.. nasıl olsa onlar için bilgisayarı kapatınca saat 12 oluyor ve büyü bozuluyor.. sonra hepsi kendi "gerçek" dünyasına geri dönüyorlar

Son düzenleme:

Yok beybi okul tayfasından birileri için yazdımdı. Keşke bilgisayar kullanmayı bilselerdi...

Yarın özel bi gece bizi bekliyor sevgilim.
Hazırlıklar tamamlandı.
Menü de kesinleşti sana süper mezeler ve yemekler hazırlayacağım.
Geçen sene yeni yıla beraber giremedik askerlik yüzünden o nedenle bu sene acısını çok güzel çıkarırız.

Bugün tam 50. gün kokunu solumayalı.. Öyle çok özledim ki seni..
''Ne kadar özledin?'' dediğin de, diyecek kelime bulamıyorum.

Çabuk gel !
Seni çok seviyorum şapşal

Hadi diyelim çalışmayı çok seviyoruz, hadi diyelim o toplantı adı altında işkenceleriniz tavan vaziyette e be insafsızlar 2 günde bir aynı konu üstüne 4 saatlik toplantılar mı olur...
Yarın hadi çalışıyoruz ona da eyvallah, bari yarın toplantı yapmayın ya hem de gene aynı konu üstüne!
Çıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…