Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi
Seninle doldurdum yasak ihlalimi
Seninle kapattım aşk defterlerimi
Pişman değilim ama göçtüm kederden
Düşman değilim ama çöktüm erkenden

Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm?

senin aşktan yana nasibin varsa, dokunsanda yanacaksın, dokunmasan da

Sana karşı sinirli olmamak bile büyük başarı benim için.
Lütfen,sinir etme beni.
Çünkü,sanki sana sinir olunca sen dünyamın merkezine oturuyormussun gibi oluyor.
Ama yook canım hiç heveslenme artık orada sana yer yok.
Artık ne yapsanda sinirlenmeyecegim.
Boşa dön dur.Ama lütfen etrafımda degil.

sen, 2011 2012 2013 ümü aldın benden. ama 2014 ü almana izin vermeyeceğim. bitti. buraya kadar. ellerim bomboş. ama yüreğimde izi var. o da zamanla silikleşir nasılsa.. çok ahım var ama, yine de allaha emanet ol. hoşçakal..

zaten sanmıyordum sesinin çıkacağını da, küçük bir ihtimal düşündüm işte.
neyse.....

Gelsin haftasonu da bakalım yolumuza nedir ne değildir ??

özledim ....
henüz bir hafta oldu biliyorum ... ama yinede seni deliler gibi özledim aşkım .... ömrümün sonuna kadar böyle yaşasakda asla ayrılmayacağım senden .. bir an önce kavuşuruz umarım .. seni seviyorum ..

2013 seni benden aldı ama 2014 geri getirecek sevgilim az kaldı çok az kaldı sabret biraz daha sabret bitince yaşayacağın rahatlığı düşün ve sabret sabrı sonu selamettir
HEr yıl olduğu gibi bu yılda seni çok seviyrum

Seni çok özledim. Çok özledimmmmm!

Son 35 gün kaldı. Ama geçmiyo geçmiyo geçmiyooooğğğğ. :18:

Sonra başlasın düğün telaşı

sevgiLim,iLkiim çok şükür Rabbime bizim yıLımız geLdi

inşallah hayırLısıyla kavuşuruz canımın içi,inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür..

ikimizede çok zor geldi bu beklemek..
ben hayatımda hiçbirşeyi bu kadar zorlanarak beklediğimi hatırlamıyorum

çok seviyorum seni çok çok çok çok çokkk,içim içime sığmıyo ki Rabbim bizi korusun inşallah

"panpiş" ve türevlerini söylemesen bana?

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM GENC BI SEVGILIMI SECMELIYDIM ACABAAAAAAAAAAAAAAAA :) IHTIYAR HERIF NOLCAK:d

anne arada bir deniyorum seni içimdekileri çelişkiler sonucunda.. acaba yanlış anlayacak mı gene başka yere gidecek mi konu diye düşünerekten.. ya paylaşmak istiyorum içimden geliyor işte, ama genelde sonu hüsran.. sonra bu kız niye böyle. ısrarla da deniyorum niyeyse, nadir de olsa.. bazen kendimi katmadan anlatıyorum anlatmış olmak için. bugün gene yaptım aynı şeyi, güldüğüm bir şeyi anlatayım dedim kendimi de katarak aman başına gelmesin bir şey, yok ben bilmem falan.. of.

Hayat bu kadar acımasız olmasaydı yaa..Güzel şeyler paylaşmıstık sizlerle ..O günlere dönme şansımız yok mudur kiii..Özledim vallaaa

Sen benim hüzün yanimsin. Her dogan günle bir kez daha ümidimi yikan tarafimsin.
“Olmadi olmayacak” dedirten hain düsmanimsin.
“Ah çiksa gelse simdi…” diyecek kadar kendimi kaptirdigim safligimsin.
“Çiksa ve gelse, alsa ve gotürse…” diye çirpan kanadimsin.
Ve her defasinda kendime kirk kez söyleyip kirk kez yanildigimsin.

Kaderin insanların elinde olmadığına inanmak istiyorum. Sonra düsuünüyorum...
Eğer bizim elimizde olmasaydı tanrının en büyük haksızlığı olmaz mıydı biz kullarına?
Tanrının bir bildigi vardır, ama bizim bilmememiz onun bilmesi bile büyük haksızlık. Kader, elimde misin alnında mısın bilmiyorum...
Bu ne yaman çelişkidir aklım almıyor.
Bir yandan elimde olmasını, diğer yandan alnımda yazmasını istiyorum.

İnsan olmak çok zor, tanrım bir günlüğüne insan ol ve anla halden
Bir günlüğüne; ayşe, fatma, mehmet, ahmet, hatice ol.
Bir günlüğüne ben ol.

Son düzenleme:
burda bir konu okudum ve seneler öncesi aklıma geldi ....
senle tanışmamız yaşadıklarımız . saflığımın masumiyetimin ilk sevgilim oluşunun ... hiç önemsemedin . senin yüzünden bütün inancımı yitirdim biliyor musun peki ?bende artık masum değilim pek . bende hayatı yaşıyorum tıpkı senin gibi . bunları bilsen hemen arardın beni eminim . ama sen hep aynı kız olduğumu düşünüyorsun hatta eminsin . hiç mi merak etmiyorsun öldü mü kaldı mı ne yaptı diye . belkide beni gizlice takip ediyorsun . cesaret edemiyorsun . sahi mutlu musun ?neler yapıyorsun sağlığın yerinde mi ?vicdanına ne yalanlar söyleyip rahat uyuyorsun . gerçi bunların bir önemi yok . sonuçta sadece benim başıma gelen birşey değil haklısın . ama seni sevmiştim herşeye rağmen . iki kadın vardı seni seven sen O nu seçtin . her seçim bir vazgeçiştir .vazgeçtiğin yerde mutlu ol yada olma . ama herşeyi yapıp suçu kaderede atma . kaderi biz şekillendiririz . bu senin seçimindi . ben ne mi yapıyorum şu an ?senden sonra herşey kötü gitti . yanlış kişilere güvendim ilişkiler yaşadım ama şu anda mutlu değilim belki ama . en azından ben kendime hergün yalanlar söylemiyorum .en kötüsüde kendime söylediğim yalanlara inanmıyorum . gerçekçi olmak mutlu olmaktan daha iyi inan bana . aptal olup mutlu olmaktansa akıllı olup ızırap çekmeyi on kere tercih ederim ..
hadi sana mutluluklar şimdi .. başını yastığıa her koyduğunda içinde kalan uhdeleri susturmaya çalış . çünkü sürekli bunu yapmaktan yorulacağın gün kader yine karşılatıracak bizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…