SON 10:30 saat
bana geliyorsun ömrüm banaaaa
geçen sene birbirimizden uzakda girdik malum ASKERLİK yüzünden ama bu sene yanımda olacaksın
sen bilmiyorsun amaaaa süprizlerim var ki benim sana
bakalım beyfendi begenecek misin
sabah olsun ama artık!!!
Geçen hafta o kadar kötü bir gün geçirdik ki yanında olmama rağmen mutlu değildim çok kötüydüm o gün beni o kadar bunaltmıştın ki nefes bile alamıyordum neyse ki herşey konuşuldu ..
Mutlu musun mutsuz musun diye sorunda şaşırdım ve konunun nereye gideceğini merak ettiğimi ve son 2 güne kadar mutluydum dedim ağzımdan çıkan bu cümleler sonunda gözlerinin dolduğunu görünce içim acıdı
İnşallah bir daha öyle bir gün hiç yaşamayız
o andaki konuşmalar sonucunda hiçbir şey olmamış gibi konuşmamız , gülmemiz ve en çok sevdiğim olan papatyaları alman beni öyle mutlu etti ki
Bugün yine resmen kendime işkence yapıyorum !
Seni düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi :26:
Geçen sene bugünler olsa keşke..
2013 e girerken kulağıma fısıldadın 2014'e kendi evimizde giricez aşkım ! Baş başa ,göz göze, dip dibe... söz veriyorum sana aşkım !
Nerde verilen sözler peki ?
.............
Yeni yıl sana tüm o istediğin kariyeri, yükselmeyi, parayı, istediğin şehri, versin bunların içinde boğul !
yetiskin cocuksun resmen.
artik cekemiyorum su hal ve hareketlerini.
agzina kurekle vurasim var ki konusma bir daha diye.
vakit kaybisin cidden. :88::88:
Seni çok seviyorum ilk bi bunu söylemem gerek bunu zaten biliyorsun senin icin herseyi yaptigimi biliyorsun ama ben seninle gelececegim olcak mi bilmiyorum o kadar uzun zaman var ki ya benden sıkılirsan biterse naparim seni kaybetmekten cok korkuyorum.
deli dolu,az sıyrık,aklı başında ,ağır.........vs.vs.vs.vs. aynı ben,aynı sen.aynı aynı.
göz yaşlarım, çabuk git gel diye arkandan serptiğim su olsun. sabır ve emek neymiş gönlün de gözün de ben de görsün.
hiç böyle hayal etmemiştim..
karşıma çıkınca o kocaman ayıcıkla hep böyle olucak sanmıştım.
yaaaaavvvrrrrrummmmmm diyişin gözlerimin ta içine bakışın hele o sıcak bakışların..
bugün uludağda birlikte giricektik yılbaşına niye böyle olduk..
ben yokum artık yağrimmm yalnızlığında boğul.. kedi'n artık yok minik artık öldü..
'Herkeze mutlu seneler ben plaza kadınıyım hohoho' diyeceğine 'Herkes' demeyi öğren n'olur...
Herkez diye bir kelime yok Türkçe'de arkadaşım herkes o, herkes
Birlikteliğimizde 6. yeni yılımız sevgilimm..
Böyle günler pek önemli olmadı bizim için birlikte girsek ne fark eder girmesek ne fark eder kalbimiz bir aşkımız sonsuz olduktan sonra..Şimdiiiiii çok uzakta olabilirsin bugün sesini de duyamayabilirim ama sen hep aklımda ve kalbimdesin canııııımm iyi ki varsın 6 yıl olduğu gibi bundan sonra da her yeni yılda başıma gelen eeen güzel şey olman dileğimle seni çok seviyorum biricik sevgilimmm
Defol git odanda uyu
Salonun orta yerinde horul horul uyuyor, yaninda raki masasi.. En son facebookta paylastigi seyler bir saat oncesine ait. Ay nasil sinir oluyorum, nasil senden utaniyorum anlatamam! Gram sevgi kalmadi icimde sana karsi!