Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pes vallaha pes.sırf kız bana guvenıyo değiştiğime ınanıyo gıbısınden utanıp yapmayasın dıye ıkıde bı cok deısmıssın cok akıllanmıssın ck oturaklı olmussun deyıp duruorum buna ragmen dediğin laflara halıne hareketıne bak.hayır valla bılla cok ıtıcı oluyosun yuzunun guzellıgıne ınsanların kapılacagı varsada kapılmaz ki bu hareketınden iğreti olup
HA SANA GELINCE SEVGILIM senınde eksılerin varmış yenı göruyorum . bu kadar dar görüşlü oldugunu fazla caktırmamalısın beni itiyo cok saskınım

bu güzel haftasonu için teşekkür ederim
sen benim başıma gelen en en ennnn harika şeysin, sana olan sevgimi artık ifade bile edemiyorum
hep ol canım sevgilim benim, ruh eşim, hayat arkadaşım

hiç de yalan söyleyemiyorsun

Son düzenleme:
ALLAH'IN cezası bana sms yap dıosun yapıyorum nerdesın daha cevap atcan ruh hastası şişko

bin defa fikrimi alsan uygulamıcan, niye soruyon?
ayrıca yanlış buluyorum yine.

Eğer kalbimde ki güzelliği görmüyorsan yüzüme bakma! Çünkü o geçicidir etrafinda gördüğün her şey gibi..

KAZEN,
Sitenin eski hali güzeldi ya neden kimsenin beğenmediği bu yeni sistemi kullanıyoruz. ?
beğen butonu gelsin derken tabii ki şuanki halini kastetmedik, ha yıldız, ha beğen butonu ne farketti ki
alıntı yapılınca özel mesaj geliyor filan. Eskiden bildirim gelirdi gayet iyiydi.
Bu halde cidden siteye giresim yok. Kk.'dan soguttun

Son düzenleme:
ne kadar kolay/sık birilerinden hoşlanıp aşık oluyorsunuz ben anlamıyorum.
her duygu artışınız aşk değil ve tabi ki birileriyle çıkmanıza neden değil.
illa boş kalmıcanız...

Bu yalnızlığımı dolduracak tek erkeksin sen .. Bu odanın sessizliğine bir son verecek .. İki kişilik koskoca yatağımı dolduracak ..
Beni bu sessiz ve karanlık gecenin yalnızlığından çekip alabilecek tek kişisin .. En ihtiyacım olduuğu zamanlar da hayatımın en zor zamanlarında yanımda olacaktın senn hep tutacaktın benim ellerimden .. Neredesin şimdi .. Öyle ihtiyacım var ki .. Benim en zor zamanım sensizliğim .. Buna da bir çare bulsaydın keşke .. Benim kahramanım sensinn .. Sendin .. Benim bildiğim kahramanlar her şeyi aşar da gelir .. Kanat takar sırtına uçar yine gelir .. Benim bildiğim kahramanların iri iri kasları olurr bütün duvarları aşar kırar da gelir .. Neden yoksunn neden gelmiyorsun ki sevgiilim .. Neden kırmıyorsun demir parmaklıkları .. Neden kıramıyorsun ..
Öyle ihtiyacım var ki sana .. Söyle nerdesin sevdiğim .. Hani nerede verdiğin sözler .. Acıyla hasretle uzaktan beni sevmenle olsaydı keşke .. Öyle özledim ki seni .. Bunun bir çaresi olabilseydi keşke .. Olabilseydi verirdim ömrümün 10 yılını inan ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir gün ya bu iş yeri ya da ailen yüzünden ayrılacağız...yıpranıyorum artık hem bedenim hem ruhum....

vay be .. 2.5 senelik sevgiliyiz .. yüzünü unuttum ya yazmışsın .. biraz daha ayrı kalsak ki kalacağız tamamen beni unutursun sen ..
Üzüldüm .. Aslında bilerek hani güler yüzle yazmşsn biraazda bu duruma sitem ederek yazmşsın bunu .. Çünkü bende kesin yüzümü unutmuşsundur yazmştım .. Yine aynanda aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yazmışız faxlara .. Ama yinede üzüülüyor insan ..
Aralığın sonunda çıkarsın dedik çıkmadın ocak 27 de çıkarsın diyorm çıkamam bil yazıosun e ben daha nereye kadar bekliycem bu şekilde .. Dayanamıyorum artık ya o kadar sinirliyim ki ...
Ne denir sana biliyor musun sevgili ...

[video=youtube;1Rfi48L39vs]http://www.youtube.com/watch?v=1Rfi48L39vs[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Evcilik oyunu bitti şimdi komşuculuk mu oynuyoruz

Biraz vicdanın varsa dikkatli ol ALLAH SORAR !

Beni yaralamaya devam et.. Öldürene kadar devam et!
Sakın sağ bırakma! Öldür beni! Öldür ki yeniden doğabileyim!

3 gün sonra, son 19 ondan sonra yokuz diyeceğiz :97:

Günler, ay gibi geçiyor artık ! Ulan 65 gün oldu ya.. Uf çok özledim be çok özledim seni !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…