Bu yalnızlığımı dolduracak tek erkeksin sen .. Bu odanın sessizliğine bir son verecek .. İki kişilik koskoca yatağımı dolduracak ..
Beni bu sessiz ve karanlık gecenin yalnızlığından çekip alabilecek tek kişisin .. En ihtiyacım olduuğu zamanlar da hayatımın en zor zamanlarında yanımda olacaktın senn hep tutacaktın benim ellerimden .. Neredesin şimdi .. Öyle ihtiyacım var ki .. Benim en zor zamanım sensizliğim .. Buna da bir çare bulsaydın keşke .. Benim kahramanım sensinn .. Sendin .. Benim bildiğim kahramanlar her şeyi aşar da gelir .. Kanat takar sırtına uçar yine gelir .. Benim bildiğim kahramanların iri iri kasları olurr bütün duvarları aşar kırar da gelir .. Neden yoksunn neden gelmiyorsun ki sevgiilim .. Neden kırmıyorsun demir parmaklıkları .. Neden kıramıyorsun ..
Öyle ihtiyacım var ki sana .. Söyle nerdesin sevdiğim .. Hani nerede verdiğin sözler .. Acıyla hasretle uzaktan beni sevmenle olsaydı keşke .. Öyle özledim ki seni .. Bunun bir çaresi olabilseydi keşke .. Olabilseydi verirdim ömrümün 10 yılını inan ..