Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 23 İnşallah 23 Özledimmm az kaldı askerim. Sağsalim gel artık. Bir de şu iş konusunda anlaşabilseydik Neyse hayırlısı o olsun inşallah. Bir de çabucak :123::123:

Beğenileri nereden göreceğiz,minicik yıldızlı beğenmeyi farkedene kadar gün bitti patron :18:

Ah ne zormuş seni sevmek ... Ne zormuş aşkın için ömrü heba etmek ... Kahretsin .. Allah kahretsin ... Öyle aşığım ki sana ...Öyle seviyorum ki ...Öyle katlanılmaz ki özlemin ... Ne kadar yazsam da anlatılmaz ... O kadar çok ki .... Seni çook çook seviyorum ...

Acının her tokadını umutlarımı bir bir tükettiğinde tattım ..
OLsun varsın sürsün yokluğun ben seni sensiz de sevmeyi zaten çoktan öğrendim ..
Sözüm söz ben yolumu çoktan seçtim .. Kaderini çoktan kaderim bildim ..

188 ... ( 30 )

nerdesin be sevdiceğim..

orada burada gezene kadar eve git de dersine çalış lütfen..

aklım sende kalıyor sonra..

Nasıl da özlemişim seni dün bi kaç saat görüşmek hiç kesmedi özlemimi o yüzden bugün seninleyim.
Çok seviyorum ki seni. :78::78:

Gerçeklerin bilindiğini bile bile nede yalan şeyler yazar hakkında zaten sanırım başkalarıyla kendini kıyaslamave çıtayı eşitleme hevesinden yoksa lise mezunu olduğunu yakın zamanda kaç kere diyen birinin sosyal medyada kendini üni mezunu göstermesi neyle açıklanır ilk defa da görmüyorun böyle bi furya var ama başvuru da gerçek diploma istiyorlar hatırlatırım ben ilkokul mezunu da olsam bundan utanmaz gerçeği yazardım çünkü doğruluktan şaşmamak okumuş olmaktan da değerli..

Bazen rüyada mıyım diyorum Sevgilim
O kadar mutluyum ki, huzurluyum ki...
Şükrediyorum hayatıma girdiğin güne
İyi ki varsın..

sen beni yarıı yolda bıraktın o yaşadıgımız ilişki çocuk oyuncağı değildi sevgili..vicdanın rahat bırakmasın seni ahımı aldın iki dünyadada seni Allaha havale ediyorum

bazı şeyler kısmet değildir, bazı şeyler duayla da olmaz çabayla da..
bazı kavuşmalar mahşere kalır ya, seni içimde öldürüyorum bu yüzden

Bazen hiç tanımadığın biri şefkatle dokunur kalbine... Allahım çok mutlu etsin seni... Amin

Sana sadece acıyabilirim ve dua edebilirim Allah hidayet versin diye..

seni çok seviyorum ama ne kadar çok seversem seveyim bazı odunlukların beni bitiriyor.

odunsu sen işte yontulmamış kalassın sen

pisliksin sen öküzsün sen

ben kimim ki tabi kim oldugumu unuttum senin sayende

hayvan pislik bırakta baban halletsin işini sen biraz gözünün önüne

bak kör bebe görme özürlü karşındakini nasıl kırıyorsun haberin yok

adam ol biraz adam baban gibi kabiliyetsiz olma vurdum duymaz olma

önüne bak neler kaçırıyorsun sevgimizi bitirme toparlan kendine gel

beni üzüp durma çileden çıkartma bende insanım kalbim ver kırılgan anla bunları

artık ya aç o gözlerini sana öyle çok kızgın kırgın ki kalbim anlatamam

dünden beri sinirlerim tepemde sayende:117: sen yaptığın pisliğin lügatta affı olmadığını bile bile ne yüzle kapımı çalarsın aklıma geldikçe öfkeleniyorum karakter ne büyük nimetmiş ama olmayınca olmuyor işte Allah seni benden uzak mı uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…