Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Patron...

Lütfen şu siteyi düzenlerken ''yav he he...''butonu da ekler misin ?.

incittiğin yerden incinirsin unutma an gelir yaptıklarının yansımasını hayatının en derinlerinde yaşar görürsün dolup dolup taşmamın sebebi kara bulut olup üstüme yağmandır.Allaha havale ettim seni adaletinden emin olduğum Yaradanıma sonsuz şükürler olsun

Patron;
profil resmimin altındaki yeşil kart ne ;( oldum de öteki taraftan mı yazıyorum beni en cok ban yiyen üye diye fişledin mi yoksa

Patron;
profil resmimin altındaki yeşil kart ne ;( oldum de öteki taraftan mı yazıyorum beni en cok ban yiyen üye diye fişledin mi yoksa

aa sen söyleyince farkettim ne ki o kartlar acabaa :44::44:

aa sen söyleyince farkettim ne ki o kartlar acabaa :44::44:

şu sol tarafta mesajların altında * var ya sanırsam oraya yapılan değerlendirmelere göre kişilere rütbe gibi bir şey veriliyor. beğeni verirken ya da beğenmedi derken yorum yazma şansın da oluyor ya o hesap... ben beğenmedim.

[h=5]Sevgimizden büyük değil ya bu özlemler
Hem göğsümün yırtılışının sana benzeyişi de çok güzel ...
[/h]

izin verseniz ne güzel olurdu, ya da karışmasanız...
ve uysa ne çok sevinirim...

Cuma aksamlari hem seni gormek, hemde yayila yayila yatmak istiyorum
ikisini ayni anda yapamamak ne kotu sey
keske beraber sarmas dolas yatarak, game of thrones u seyretsek acaip merak ediorm bi daha ki bolumu askitom napiim

Neden senden gelen minicik bir şey bile beni böyle acıtıyor?

Küçük bir bakış, bir söz?

Her seferinde yıktı hayat hayallerimi .. 15 gün sonra görebileceğim sanarken yine 30a çıktı .. Bıktımmmm ..

Dini alet edip sonrada çekip giden sen! Yaptığın şeyi Allah'a havale ediyorum. Allahtan korktuğunu söyleyen sen bana umut verip nişandan bahsedip çekip gittin. Öbür tarafta görüşmek üzre.

Beğen butonumuzu geri istiyoruuum, sevemedim yenisini

ama ben öyle demek istemedim kiii
özür dilerim sevgiLiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…