Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen yıl bugün içim bu buruktu. Hatta ağlama krizlerine girmeye başlamıştım. Yarınsa acemiliğimiz belli oluyordu.
Heyt be geriye bakmadan insan anlamıyor zamanın geçtiğini..
Geriye bakınca şükür geçti diyorum, ileriye bakınca da şükür az kaldı diyorum.

Bana şükretmeyi öğreten adam, seni çok seviyorum.

Vuslata son 13!

işe gitmeden önce, sabahları seni öpmeye doyamıyorum diyen sevgiliii
cansın sen ama ben çok yüz veremiyorum sana uyku daha tatlı geliyor

hiç bişi senden kıymetli değilmiş..
keşke zamanı geriye alabilsem.. arasam seni sık sık.. gelip dizinin dibine otursam yine bana çocukluğumu anlat desem..
senin hatırlamadıklarını ben söylesem.. bana sayı boncuğu aldığını.. gizlice nasıl verdiğini anlatsam..
kırtasiyede cin ali kitabını gördüm.. gözlerim doldu yine.. mahsus mu çıkıyorlar karşıma.. yoksa ben her yerde seni mi arıyorum..

Susmalarının nedenini çözemiyorum belki çok abartıyorum ama ortada bi sorun var bilmediğim yada farkında olmadığım

Benim bu şehirden gitmem lazım bunaldım artııkk

sadece okuduğum kitabı bitirebilmek için işten izin aldığımı bilsen ne yapardın acaba

açıl artık bana ya açıl, açıl,açıl bende kararlarımı ona göre vereceğim marta kadar vaktin var yoksa elveda

keşke tanıdığım gibi kalsaydın

Artik nikah tarihimizi alsan sonrada cocuk yapsak walla delirtiyosn beni yaaa!!!!!

ah anne, önüme koyduğun yemeklerin hepsini bitirsem kim bilir kaç kilo olurdum şimdi
hazır kilo vermişken alma dememe rağmen çikolata alıp geliyorsun bir de, kilo alayım istiyon sanırım

Nee çalışıyor musun ?
Olsn cnm ya.
Chelzy için tatil vakti.

ukeyn kuaför,kahkülümü beslemeler gibi kestin.
nasıl uzatacağım ben bunu şimdi. hoş nasıl şekle sokacağım. kleopatra modeli dedik oldukk pinokyo modeli..

İçimden yüzüne tukurmek bile geçti bugun konuşurken.
sen nasıl vicdansiz bir adamsın. ? Sen insan misin?
senin gerçekten iki tane evladın var mi? Onlara karşı da böyle merhametsiz misin?
Dilerim en başarılı evladın bir gün sana gelir ve baba böyle böyle oldu der,
dilerim oğlun benim yerimde olsun, senin gibi bir hocadan bana yasattigini çeksin.
Gozyaslarim sel oldu. Su mubarek gunde canimi yaktin, emegimi caldin,
bir hiç ugruna hem de. Allahim seni görsün. İnşallah yüzün gulmez hocam.
inşallah cooooooookkkkkk uzulursun aglarsin haksiz yere.
Kac yaşında genç ve hayata atilmaya hazırlanan bi insana böyle davranabildin.senin gibi vicdansizlar
işsiz kalsin, hoca olmasın inşallah. Kahrimdan egzama oldu vucudum.dilerim canin yanar.

Son düzenleme:
özür dilerim
bu zamana kadar kimseyi aşk anlamında mutsuz etmek istemedim, etmemek için de gayret ettim, çabaladım.
kendimin mutsuz olduğu dönemleri düşündüm ve seni üzmemek istedim.
ama daha fazla sürdüremeyeceğim böyle, özür dilerim milyonlarca kez.
seni ağlattığım için öylesine mutsuzum ki, ama aşk bu üzülmekte var hesapta.
seni bu yolda yalnız bırakacağım, lütfen çok fazla üzülme ve yemin ederimki bende üzülüyorum.
çok mutlu ol, karşına ayaklarını yerden kesecek bir aşk çıksın hemen.
hoşça kal. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…