Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şafak sıkıştırması ne berbat bir şey ! Bitsin artık.. Bitsin..
Çok özledim.. 75 gün oldu :26:

Atarsa/o9

Bazen kırmak gerekir bazılarını. Kendini toparlamayan normal olduğunu sanan herkesle aynı düzeyde ebedi sürmeyecek ilişkilerim bilesiniz hu huuu....

duruma göre değişebilmekle birlikte genelde şakadan hoşlanmıyorum.
tanımadığım insanların yaptığı şakalar, sürekli yapılan şakalar ve uzun süren şakalar gibi...
dalga geçer gibi görünüyor

içimi ruhumu ısıtıyor gülüşün çoçuk iyi ki gönlüme düşmüş sevdan,gönlüne düşmüş sevdam

Sınav bitti
Gece bizim gecemiz Vur patlasın çal oynayayım modundayım ona göre

21 yaşında ki kızdan "sen benim için anne gibisin" lafını da duydum ya yavrum senin annen olmam için 9 yaşındayken doğurmalıydım seni, sizin ülkede bu iltifat!! yaygın zaaaar hem 21 yaşındaki kıza "evlimisin" diye sorunca uzaylı görmüş gibi bakıyorsunuz, hem de benim senin yaşında kızım olmasını bekliyorsunuz neyse benim gibi babyface birine bu iltifatı!! yaptın ya bittin sen

2 dk adam ol dense kaç dakikam kaldı diyeceklerdensin yazık .için bozulmuş yemek misali buram buram kötü kokuyor .sen yaptıklarının hesabını elbet bu dünyada da öteki dünyada da vereceksinki bu herkes için geçerli o yüzden sana sözüm erkek olmak mesele değil adam olmak mesele seni havale ediyorum Allaha elimden yalnız bu gelir

insanlardan ayrı çektim kuşlarından ayrı nedir bu herkesin sana olan ilgisi evde fazlalık gibi hissedicem yakında kendimi

keşke haber verip kapatsaydın telini canım benim..
dün yeterince beni üzdüğün yetmiyormuş gibi birde zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun ya şaşıyorum sana..

ben istemiyorsam istemiyorumdur bitmiştir daha neyi uzatıyorsun ki sen haa

sana çok kızgınım kırgınım..

ben eski seni istiyorum tamam mı içinde bi yere gömüp o öküzü çıkardın yerine ama ben sevmedim o öküzü..

lütfen eskisi gibi ol lütfen yaa beni üzme artık yeterrr...

arkadaşların değil, benim senin sevdiceğin bunu da unutma..

Ben nasil ayrilacagim senden? Sizden?
Evet, zaman aglama zamanidir. :) Ayrilik vakti geldi catti.

O ne güzel evlenme teklifi öyle yaaa :103::103::103:
Çoook tatlısınızzz

bana karşı hislerini bilmek istiyorum artık...
sen kafamı böylesine meşgul ederken senin aklından geçenler ne?
uzun zaman sonra birine böylesine hisler beslerken onun hislerini bilmemek çok kötü.
seni özlemiyorum, benim özlem duygum pek gelişmiş değil.
belki sana aşıkta değilim, ama bilmeye hakkım olan şeyler var değil mi?
sana yazmayınca bana sitem eden, 5 sene sonra benimle evleneceğini söyleyen ama hala açılmayan bir adamdan da ne kadar hayır gelir orası da ayrı bi konu gerçi.
nedense bana her şey martta açığa çıkacak gibi geliyor.
ya hep ya hiç, sürekli senin açılmanı bekleyemem ben belki hayatıma başkasını bile alırım.
duygularını bile söyleyemeyen erkek sevmesini öğrenememiş demektir,benim de sevmesini bilmeyenle işim olmaz

Son düzenleme:
Keske, sevgilin olduğu halde seni sevebilmemle beni yargılayan insanlar, içime girip, benim ruhumla seni sevebilselerdi.
Belki o zaman anlarlardı, benim için söyledikleri, kötü kelimelerden ne kadar uzak olduğumu .
Mümkün mü ama sevgilim ?
Sen benim üç sokak ötemde olup da, asla meyletmeyeceğimsin.
Sevmesen de yanındakini, yanında biri olduğu sürece bir adımdan daha kısa mesafede yaklaşmayacağımsın.
Uzaktan seviyorum seni, yanındaki yokkenden daha.
On sekiz yaşımda , tüm masumluğumla büyüsüne kapıldığım ...
Değil yanında sevgilin, karın olsa vazgeçmeyeceğim içimdeki sevgiden.
Evlensem de, başkasını yeniden sevebilsem de, senin yerin o ilk heyecanlarımın sığınağında kalacak .
Sen benim ilk aşkım, ilk kalp çarpıntım. Nasıl unutulabilinirsin ?
Seni unutmak için içtiğim bir gece daha ve unutamadığım.
"Olamadık senle belli, buna çok üzülüyorum" diyor , bir şarkıcı şuanda.
Ve sen üç sokak ötemde, biliyorum ki uyumuyorsun.
Kimi,neyi düşündüğünü bilmeden, seni düşündüğüm için tek bir pişmanlık taşımadan düşünüyorum seni.
Ve üstüme yapıştırılacak her sıfata, buna en ağır, en katlanılmaz olanlar da dahil, hazırım.
Ben seni, senin için seni benden çok sevecek olana bırakmaya bile hazır bir biçimde bekliyorum hayatı.
Varsa öyle biri, gözümü bir an bile kırpmam, bırakırım.
İnan bana, tek bir kere bile arkamı dönüp bakmam, giderim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…