Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sköööööörtılllllllllllllllllllll fışkkkkk !

Son düzenleme:
aramızın düzelmesine o kadar çok sevindim ki bitanem..

ben seninle küs dargın olmayı sevmiyorum canım sen hemen araya bir duvar örüyorsun gibi geliyor bana..

ama dün akşam benimle konuştukların çok hoşuma gitti kara gözlüm..

hep böyle olalım olur mu..

aşkımız hiç eksilmesin ve asla bitmesin,bebeğim..

iyi ki varsın seni çok seviyorum..

Son düzenleme:
Allah belani versin. Vermeyecekse de inşallah evladinin mutsuzluguyla sinanirsin.
senin dersine nasıl gireceğim 2.donem? Nasil göreceğim o iğrenç sıfatını. ?
butunlemeyi de kolay sormussun herkes yüksek geçsin diye. Bana garezin neydi s...siz adam?
Yatip kalkip beddua ediyorum tatilimin içine de ettin öyle mutsuzum ki,
Allahim seni perperisan etsin inşallah

ben senide mutsuz etmek istemem.
bundan sonra kimsenin gönül hakkına girmek istemiyorum..
sağ ol beni beğenmişsin ama daha henüz birini arkamda gözü yaşlı bırakmışken olmaz..
seninle bir ilişkiye başlayamam, başlasam da havada kalır.
özür dilerim, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Sen istesende istemesende Fokuslu ultrason Ultraskin yaptıracağım yüzüme.
Sen ne kadar araştırma bunlar boş iş desende yüzümü gerdireceğim.
ve bunların hepsini senin kartınla yaptıracağım

Yalancı bi kadınsın.Sana uyuz oluyorum.Her lafın sonunda Allah razı olsun,demene ifrit oluyorum.Bu kadar yalan,film çevir sonra namaz kıl !

Bazı anlar bir kere yaşanır, dün akşam da öyleydi
İyi ki benimlesin

Nayinoma kurbanimm

Özledim dediğim zamanın, yarım saat sonrasında zil çalardı. Gelirdin şenlenirdi yüreğim
Şimdi ise sana hasret kalalı yarın tam 80 GÜN! Ben sana hasret kaldığım günleri saymaktan yoruldum.. Artık gel !

bak diyorum ki: canın cehenneme! kabak tadı verdin artık. bıraktığın yerde değilim. ama sen hala orda mıyım diye yoklamak istiyorsun. tabii sen de haklısın. her aklına esip aradığında telefonu açan bir aptal kadın, sana hala seni sevdiğini söyleyecek kadar aptal ve zavallı. kim keyif almaz ki bundan? ama sabrımın bittiği yerdeyim. üç ayda bir beş ayda bir yaptığın o uyduruk beş para etmez yoklamalarından artık sonuç alamayacaksın. ben değerliyim. ve üzgün değilim. artık değilim. çünkü bir kaybım yok. kayıp senin kaybın. farkında ol ya da olma senin kaybın çok büyük. şimdi benim tek üzüntüm zamanında fütursuzca harcadığım sevgi sözcüklerim. insan düşünüp de söylemeliymiş meğer, gittiği yere yakışıyor mu diye. geri alma şansım olsaydı sana savurduğum bütün seni seviyorumları toplar bir sokak köpeğine hediye ederim. o sevilmeye daha çok layık senden..

Seni nasıl göndereceğim ben askere?
Vatan borcu namus borcu diye ortalarda dolanan ben, şimdi neden bedelliye olumlu bakıyorum?
Allah'ım kimse başına gelmeden anlayamıyormuş..
Neden ağlıyorlar ki? Ya-pa-cak! modundaydım.. Değilmiş o işler öyle...
Koyuyormuş adama.. Daha seni göndermeden anladım..
Önümüzde 1 yıl var gitmen için, daha şimdiden korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…