Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Neden Dua' sız bırakıyorsun dilini ?
Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa ..."

Hz. Mevlana

Hayırlı Cuma' lar

Sana şirin çileklerinden , şirin reçeli yaptım sevgilim..

Şuan şirine hanımın utanmış yüz ifadesi var suratım da..:114:

Afiyet olsun

Ama sen lazer epilasyon terimlerini bilmeyen benim yanımda "Dalga boyu kaç?" diye sorarsan ben gülerim ki. Sonra da neden güldüğümü açıklayamam tabi. Çok ayıp çünkü. Asduhdjhdf.

her ne kadar bölünse de romantikliğimiz..
olsun yine de güzeldi bugün..
bana vakit ayırdığın için teşekkür ederim..
o kadar dil döktük demi zamanında anlamışsın
bitanem sevindim buna çünkü beni üzmek istemiyorsun demek ki..

bazen senden nefret ediyorum neden ben bu adamla evlendim allahım diyorum kendi kendime ama bazende beni mutlu ettiğin zaman iyiki evlenmişim diyorum çok karışık duygular içinde bırakıyosun beni ama beni özlediğini ve kızımla bana en kıymetlilerim dediğin andan beri galiba ben seni cooook seviyorum aşkım... ve şimdide iyiki ben bu adamla evlenmişim diyorum.

__(+tabi beni sinir etmediğin sürece geçerli bu dediğim :) )

Görmeyeli peynir cinsine dönmüşsün..
Yazık etmişsin kendine..
Eskiden hoppaydın.. Şimdi profesyonel olmuşsun..

Sanırım almam gereken bir gönül var.
Ne yapsam ki acaba?

bebişkom yarın olsa da gelsen :26:
evde ben yokken bir şey yapıp yememen normal, ben de yiyemedim bugün.
hep atıştırdım durdum. dünden kalan çorbayı bile ısıtmadım.
sana pankek yaptım, bakalım nasıl bir şeymiş, sanırım krepin bir versiyonu.
yarın sırıtarak gir içeri olur mu?
lütfen yorgun olma dicem ama hiç gerçekçi değil :105:
dünden beri yine soluk almada zorlanıyorum.
sanırım not tutmaya başlasam iyi olacak

bir msj at bir ara lütfen aşkım ya...

ama söz vermiştin hani bana off:26::26:

emin olamıyorum hareketlerin çok tutarsız ne yapmaya çalıştığını kestiremiyorum şu an belirsizlikler insanı değilim bunu biliyorsun değil mi :114::101:

Senin gibi dengesiz, eserekli adamin neresini sevdim bilmiyorum ama yine de seviyorum iste.
Ama yordun beni adamcağzım ... Bir oylesin bir boyle...

itiraf ediyorum.. kıskandım ha şunu da bil. istediğin kadar kaç benden bütün yolların bana çıkacak

Yine girdin hayatima..olabilsek keske ..

günaydın bitanem..

bekliyorum bakalım o güzel sözleri..

Hayat senin onu nasıl gördüğüne bağlıdır, ve nasıl görürsen öyle davranırsın, nasıl davranırsan öyle karşılık bulursun...

her şey senin tekelinde ve mükemmelsin olabilir mi olur tabiki ama senin bu bana dayatmaların yok mu yapmak istemiyorum senin istediğin gibi biri olmak istemiyorum ılımlı bir şekilde söylemek bir yana baskıcı tutumundan yıldım .benden büyük olman tüm bunları bana yapabileceğin anlamına gelmez soğuyorum sonra neden böylesin gibi sorulara maruz kalıyorum.özgür bırakın fikirlerimi beni talimat vereceğiniz robot değilim bilmem farkında mısınız .çanak tutuyorsunuz birde her zamanki gibi onu hiç anlamıyorum bütün olmamamızın nedeni parçalamanız her seferinde ayrıştırmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…