Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dışarıya çıktığımda illa tanıdığım biriyle karşılaşmak zorunda mıyım ben ya

'Düğün ne zaman? Ne zaman dönüyor?' sorularından bıktım artık..
Gelde şunları susturalım, el ele gidip davetiyelerimizi verelim

Anne uyuz oluyorum sana bi rahat bırak ya

sabır ver Allah'ım.
o kadar gereksiz bir şeyden laf sokuyorsun ki..
ben istesem sana gün içinde söylediğin tüm cümlelerde ters cevap verebilirim ama yapmıyorum dimi?
ben niye bu saygıyı görmüyorum? illa sıkıntı mı yaratacaksın? laf olsun diye söyleyemem mi bir şeyi? aynı şeyi sen de yapıyorsun? bahanen de saçma yani. benim sürüyle işim olsa gene laf olsun diye bir şey söylesem gene aynı ters cevabı verirsin. ama sen söyleyince haklısın, kesin haklı bahanen vardır!
hey Yarabbim! gereksiz yere sürtüşme çıkardın güzel mi oldu? verdiğim ciddi tepkiye bir de sinir bozucu bir şekilde gülüyorsun, her seferinde aynı şey oluyor, ciddiye al artık! çok matah bir şey yapıyorsun bravo...

Benden 11 yas buyuksun. Biz kucuk cocukkken sen bizim ablamizdin. Bizi oynatirdin, guldururdun, mutlu ederdin. Sonra araya giren 7 yil sonunda tekrar karsilastik. Simdi arkadas olduk, sirdas olduk. Hem de birbirine dunyanin obur ucundaki iki ulkeden... Dusununce inanamiyorum. Sanki ben buyudum, sana yetistim, arkadasin oldum. Cok garip birsey oldu. Ama iyi ki de oldu be.

Allah aşkına bir rahat bırakın artık. küçük çocuk değilim. sizin sandığınızdan fazla aklım başımda.
kimseyle konuşup, yazışmadığımda her şey güllük gülistanlık.
ama konuşursam kimdi o diye yine sorguya başlanıyor. bir şey karıştırıyor oluyorum. artık yeter, bir bırakın!
çalışınca çalışınca diye diye dört gözle çalışmayı bekletiyorsunuz bana.
sonra ben çalışınca görürüz artık deyince de ben kötü oluyorum, kim dedirtiyor dönüp bir bakın!

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir. [Muhammed Celâleddin-i Rûmî]

Bittin benim için
Bir ölü gibi yas tutacağım ardından..
Zamanı gelince bütün acılar gibi benim acımda azalacak.
Adın ince bir sızı olarak kalacak sadece

ciddi miydin dalga mı geçtin anlamadım ama du bakalım

Senin toton yemez aşkım sen böyle artistlikler yapamazsın bana, acısı fena çıkar, haberin olsun :) :80:

Gecenin bu saatinde bu haldeysem senin sayende ama yine de ağlaya zırlaya çeyiz alışverişi yapıyorsam umudum sayesinde. Yine de ay dönümümüz kutlu olsun aşkım... Seni her şeye rağmen çok seviyorum.

kimsen çık ortaya artık da silebileyim seni
benden uzak Allah'a yakın ol...

çok gereksiz tavırların var olgunlaşamamışsın aramızdaki kan bağı da olmasa görüşmeyeceğim o kadar yani ama neyse.insanları rahatsız edecek ve hoşlanmadıklrı şeyleri yapmaktan vazgeç hiç kimse sana katlanmak zorunda değil

Keşke demeseydim evde o lafı.Alındın sanki söylediğim yepisyeni evini cupcake furyasına kreşe çevirmişsin dememe :26: Kırdıysam üzgünüm ama öyle be kuzum o nasıl mutfaktı öyle şirin papatyalar anaokulu gibi.Söz sana ne kadaa alet edevat zırdavat varsa cupcakeli alıcam affetiricem:13:

Çok büyüksün allahım...
Yarına bırakıyorsun da yanına bırakmıyorsun.
Attan inip eşşeğe binmeyi benden öğrenecek değilsiniz tabi

Çok özlüyorum
Özlediğim için utaniyorum.. sen degmezsin çünkü.
Sen varken daha sabirliydim acilarima.
Nefes alisin bile umuttu hayatima..
Sen gittiğinden beri ben ayni yerdeyim.
Ne büyüdüm ne küçüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…