Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Telefonla konuşmaktan nefret ediyorsun ya işte o zaman da ben senden nefret ediyorum!!! 2 gündür çok olmaya başladın unutmadan bunu da ekliyim dedim!!!

Evet bebeğim laf soktum hem anlıyorsun hemde bir şey demiyorsun bari bir şey de bende içimi dökiyim!!!

"Cumartesi günü beni kahvaltıya götürecekmişsin, kuş sütünün bile eksik olmadığı bir masa olacakmış; sucuklu yumurtadan, gözlemeye, menemenden patates kızartmasına kadar dolu olacakmış masamız. Kızının annesi en güzeline layıkmış." E herşey iyi güzel de ben 20lik dişim yüzünden sıvı tükettiğim icin sen yiyebilirmişsin coğunu Obezsin adam! Patates kızartmalarını burun deliklerinden sokarken hesaplaşırız!

Kompleksli değilim bazıları gibi.Neyi nerden aldığımı,nerde yaptırdığımı söylerim,çünkü onlar gibi kendime güvensiz değilim. Ha,güzelleşeyim derken de maymuna dönmeyin!..

doğum günümü kutlasan keşke, en güzel doğum günüm olur, en mutlu ben olurum 20 gün var, bu fikri bir düşün istersen

canım babam beniiiim öptüm diye mesaj atan parmaklarını öperim senin yakışıklım benim ay yaa özlemiş misin sen beni

çalışsak dert çalışmasak dert
bir yol bulamadım, gün akşam oldu
gün akşam oldu
artık birlikte dert yanarız bebek, bir sen alırsın sazı eline bir ben.
böyle böyle öleceğiz ya, içime bu çok oturuyor.
neyse, seni bilmem ama ben insanların beni mutsuz etmesine izin vermicem

Senin o ellerini yerim minik prensim anne sana iğne yapmasınlar ben ço üzülüyorum dedin bana kocamann sarıldın ya sen bıtanemsın cannn

dört duvar arasında yanlız kaldıgın zaman
karanlık , soğuk , çaresizlik , hayal kırıklıkları ve daha fazlası ...
kendime verdiğim sözleri bir bir tutuyorum şimdi ve sen her defasında daha beter pişmanlık duyacaksın
ben bir kere öldüm ... sen beni her gördüğünde öleceksin...

aşkım biliyorum sen bana kızıcaksın ama ben yeni bir telefon istiyorum. Hemde elimdekinin 3 katı fiyata. Lütfen bu telefonu almama yardım et

çokta umurumda değilsin aslında.. beni en zor zamanımda yalnız bırakmıştın zaten yemin etmiştim yazmayacağım ona diye. ben sana değer verdiğim kardeşim gibi gördüğüm için yazmıştım yine.. keşke sende bana aynı değeri verebilseydin.. şimdi o çok sevdiğin arkadaşınla geçir vaktini zararlı şeyler yap boz kendini.. ama gün gelecek kimin ne olduğunu anlayacaksın ama o zaman çok geç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…