Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim eve öyle mutfak olmaz dedin dedin ne kadar üzdün beni.. Hayal etmiştim çok.
Babanın tek lafıyla nasıl da kaldın öyle : " Çok biliyorsun sen, söyleriz ustaya kırar döker yapar sanki 45 kere evlenceksiniz Allah Allah yaa.." bu laf seni nasıl da durdurdu.. Aslan baba! Bir de adama sevgisini göstermez falan diyorsunuz. Napsın adam daha kucağına mı alsın, jestler yapıyor işte elinden geldiğince.. Şiir mi yazsın bana seni seviyorum gelin diye.. Babanın hakkını yiyorsun. Adam biz üzülmeyelim diye neler yapıyor.

Sana para kazanmak çok yakışıyor
Bol kazançlar sevgilim

Ha şöyle kendine güvenin gelsin
Evimizin direği olacaksın sen

Son düzenleme:
Birkaç ay sonraki Yeni Sorcha'ya hazır mısın sevgilim ?

Şaşırtıcam seni .

Seninle farklı şehirlerde yaşamak istemiyorum ya anlasana!!! Bunu anlamak niye bu kadar zor. Aslında anlıyorsunda işine gelmiyor sabrımı çok ama çok zorluyorsun !

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnşallah huzurlu yaşam süreriz (amin)

Seni Seviyorum ......Çekinmeden sana bunu söylemek isterdim.

haftaya sevgili olmuş olucaz
elimi tutacağın anı merak ediyorum kesin çok utanacaksın sen
o masmavi gözlerine bakmak istiyorum bende,düşününce heyecanlanıyorum :18:
haftaya çarşamba bizim günümüz olsuuuun

bir öfkeyle girdim, senin yazdıgını gordum tesadufen...
oyle guzel cumleler kurmus, smileyler kullanmıssın ki ben bile yumusadım

tek yazabilecegim mutlulugunuz daim olsun, herkese boyle gonlu zengin kp nasip olsun...

'imkansız' diye bir şey vardır evet sen ne kadar bilmesen de vardır
ve ben onun peşine düşmeyeceğim bu sefer

bir öfkeyle girdim, senin yazdıgını gordum tesadufen...
oyle guzel cumleler kurmus, smileyler kullanmıssın ki ben bile yumusadım

tek yazabilecegim mutlulugunuz daim olsun, herkese boyle gonlu zengin kp nasip olsun...

Allah razı olsun canım benim. Çok teşekkür ederim, amin inşallah.. :116:

Sen ne kadar güçlü bi insansın içinde bulunduğun durumdan bile mutlu olabiliyosun
Belkide senin bu gücünden kaynaklanıyo benim bu kadar rahat olmam gerçekten de öyle sevgilim ister 12 ister 15 ister 2 yıl geçiyo gidiyo ve bitiyo

İyi ki varsın sen iyi ki

Ya sen ne hadsiz bi insan çıktın.. Sanane bizim flört zamanımızdan sanane bizim daha doğmayan çocuğumuzdan?
Yok efendim 4 sene sevgili oldunuz, çocuğa çok beklenmezmiş. Sanane?? Sana ne zaman çocuk yapayım diye sordum mu? Yok! O halde neden kendini nimetten sayıyorsun?
Altı üstü komşusun.. O kadar..

Bak Hülya rahat birak o adami !
Hiç kimse tarafindan istenmiyorsun daha niye üstüne gidiyorsun çocugun ya rahat birak rahat

Rüyamda sinir ettin beni bos yere

PS: Hülya kim tanimiyorum bilmiyorum valla

Ayyyy cok heyecanlandim resmen okurken Ilk kez el ele tutusmak nasil bir heyecan unutmusum

bu günleri de beraber, el ele aşıcaz sevgilim
sen yine o şımarıklıklar yapan, o neşeli, o komik adam olacaksın
ve ben hep yanında olucam senin.. sabır gerekiyor sadece
çok inanıyorum ben sana

Kaç gündür seninle elden ayaktan çekildik iyi de oldu be sevgilim.
Bugün arkadaşına niyetinden bahsettin ya duygulandım birden Allah'ım inşallah o günleri nasip eder bize

Hep böyle kal
Sen sevecen oldukça, sen alttan aldıkça, sen sabırlı davrandıkça biz daha iyi oluyoruz
Hep böyle ol sevgilim

Ben sana demedim mi ama?
Sen eskisi gibi ol ben de düzelirim diye
Bak oldu işte

Nişana 6 ay 12 gün kaldı Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…