Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 Mart dünya kadınlar günü imiş ....

Bana ne abi bana ne !

Nedir bu bir güne sığdırma hevesi ?

Neden erkekler günü yok ?

Nedir bu ötekileştirme ?

Kadınımıza, bizi doğurana, analık yapana, her bokumuzu temizliyene sırdaşımıza, canımıza sene de 1 günü mü reva gördük.

Yok hacı bana ters bu gün. 364 gün aklına gelmesin, bir gün dünya kadınlar günü olsun .... Unutmayın ki gülmenin moda olduğu bir devirde ağlıyoruz..

Hep kalıplara uymayı reddettim, bana ters bir güne sığdırmak kadınımıza verilen değeri ifade etmek. Geldiğim nokta şu; diğerlerinden daha mutsuz, bir o kadar umutsuz ama bu düşünce yapısı ile hepsinden daha gerçekçi...

ters hacı ters bir güne kadına, kadınıma, anama verilen bir gün değer bana ters....

kutlamıyorum ben bu günü ; beni doğuran, ilk adımı öğreten, ilk kelimem de adını ana diye söylediğim babam ki ucunda ölüm varsa bir saniye düşünürken anam düşünmeden canını ortaya koyan kadına sevgimi bir günde ifade edemem....

ters hacı işte bana bu ters, daha önce de yazdım bana masal anlatmayın küçükken de dinlemezdim şimdide dinlemiyorum....

10 haftalık hamile miyim ben şimdi? İnanamıyorum gerçekten.
-Mucizem beni bırakırsın diye cok korkuyorum. Şu son zamanlarda farkettim ki hiçbir şey senden ayrı olmanın düşüncesi kadar ürkütmemişti beni. En büyük aşk sensin biliyor musun?

Miniğim,

Varlığından haberdar olduğumdan beri çok mutluyum Biz her gün babanla senin doğacağın günün hayaliyle yaşıyoruz
Ancak perşembe günü doktor düşük tehlikesi var dediğindin beri içime kocaman bir korku duygusu oturdu beni, bizi sakın bırakma meleğim biz seni çok seviyoruz ve çok istiyoruz.. benimle ol, içimde ol zeytinim

her gün iyiki senden ayrılmışım diyorum .. hayatımda verdiğim en kötü karar seni hayatıma almak en iyi karar seni hayatımdan atmak oldu .. zararın neresinden dönsek kardır .. ama sana bu şansı verdiğim için kendimi hiç affedemiyorum . nasıl bu kadar toy ve çocuk olabildim ....
rabbime şükürler olsun beni büyük bir beledan korudu .. bunları içtenlikle yazıyorum belki okursan inanmazsın . hala sevdiğimi düşündüğüne yüzdeyüz eminim .. lütfen geri dönme orda kal mutlu olmaya bak ...

Söylemek istediğim çok şey var aslında ama fazla söze de gerek yok.. Sana beni sev diye yalvaramam, zorla sevmeni de bekleyemem ama tek bir şeyden eminim ki, hiç kimse hiç bir şey senin gibi olmayacak.. Belki ilk oluşundan belki de karşılığı olmayışından böyle .. Bazen hiç olmadığın kadar yanımdasın sanki..Kafamı kaldırdığımda karşımda.. Ben sen'im sanki, sen ben... İçimde soluyorsun adeta.. Ben , ben seni öyle çok seviyorum ki..

birlikte yağmurda da mı yürüyecekmişiz?
bi de yüzüne bile bakamıyorum ben onun demişsin ya yerim seni ya
seni hiç üzmicem dedin ve buna o kadar içten inanıyorum ki
bir de çok düşüncelisin ve hep böyle kal olur mu?
büyük aşk yaşayacağız biz inanıyorum, pazartesi yepyeni bi başlangıç yapıcam ben ve sende buna ortak olcaksın
o deniz gözlerin hep benimle olsun

Bazen aradan yıllar geçer.Tertemiz bir yüreğin yere fırlatışının yıldönümleri olur.Her yıl azalmadan aynı şiddette acır bu yürek.Derler ya aşk bir süre sonra geçer,unutulur...Bunu söyleyenler bence gerçek aşkı tatmamışlar.iNSAN bence bir kere aşık olur ve yıl kaç olursa olsun geçmeyen sızısı iyileşmeyen yarası olur.Keşke böyle olmasaydı dersin ama kendin dinlersin söylediklerini.Giden çoktan gitmiştir uzaklara..ulaşamazsın yasak olmuştur artık

ah be canım bıkmadın mı evlenme teklifi etmekten ve reddedilmekten? hayır ben bıktım reddetmekten o yüzden diyorum. her defasında beraber geçirdiğimiz yılların süper olduğunu söylüyorsun, kırmayayım diyorum bana yaptıklarını yüzüne vurmuyorum ama olmaz paşam. tamam sabahları o mesajları okuyunca mutlu oluyorum elbette, hangi kadın olmaz ki? ama bizden bir yol olmaz hadi sana bir şans daha vermeyi kabul ettim diyelim, annene ve kız kardeşlerine o şansı verebileceğimi nasıl düşünürsün ki? kandırmasan artık kendini keşke, ben de üzülmesem böylece...
bir de başkasını sevdiğim gerçeğini göz ardı etme artık

Son düzenleme:
Sen hiç değişme ve hep böyle kal olur mu

Bu günlerde aşk kelebeği gibisin farketmedim sanma zaman azaldıkça aşk çoğalıyo anlaşılan seni çok özledim defalarca söylüyorum hiç sıkılmadan yine söylerim

bilmiyorum bir insan bir insanı en fazla ne kadar sevebilir.Nedense korkuyorum işte seni çok sevmekten biliyorum öyle ya da böyle insanlar birgün hep çekip gitmenin bir yolunu buluyor.Ama sen nasıl benim ruhuma nefes oldun yeniden ? En kendimden vazgeçtiğim anda nasıl çıktın karşıma ? Korkuyorum işte elini tutmaya,gözüne bakmaya.belki sana sevdiğimi defalarca söylemek isterken bir kere bile söyleyememekten korkuyorum.İçim de bir yerde kocaman bir sen var,öyle sevdin ki beni,öyle sevdim ki seni..Kalbime saklasam gönlüme sarıp sarmalasam hep oracıkta bir yerde kalsan.Bilmiyorum bir insan bir insanı daha ne kadar sevebilir ama sen olmayınca nefes almak zorlaşıyor,sen olmayınca içimde bir yerler hep eksik.Ellerimi cenette uzatmışım da sanki seni bana hediye vermiş Rabbim.Ölsem de başka severim seni,gitsem de,kalsam da bambaşka ..Okuyamayacağını bildiğim cümlelerden cesaret alıyorum bunları yazarken,sana senli şeyler yazmayı aslında ne çok seviyormuşum şimdi farkettim.Boğazımda düğümsün sen söküp atamayacağım kim bunu sever ki ben bende ki gözyaşını bile seviyorum.Öyle işte uzun uzun yazarım daha sana bir sürü cenetten düşme kelimeler ama en kısası seni seviyorum ..

bela ve lanet okuya okuya bu kadar iyi olduğuna şükret.
cam tabak kırıldı diye tekrar bela okuyacağına...
tövbe tövbe, sen sabır ver Allah'ım.
güçlüymüş bir de.
psikolojim bozulursa çevrem yüzünden zaten.

Bu missha bb krem niye yok hiç bi yerde çıldırıcam :18:

Lütfen bunu sık sık yapalımm
seni çok seviyorum

Kızıyorum falan ama özledim seni be adam keşke yanımda olsaydın...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…