Neden hep öküz gibi konuşuyorsun?
Niye böyle canavarca laflar ediyorsun?
Ölen çocuğa ettiğin o pis laflar niye??????
İğreniyorum senden ya. Çok sıkıldım artık çok.
söylediğimde kötü ne var çözemedim. aradan çıksın ben hallediyim bi işi akılda kalmasın diyorum. kendi başıma yaparım siz başka bişi işi hallederken diyorum. anne beni çok yoruyosun. neden böyle yapıyosun ya neden!
öleyim diyorum böyle zamanlarda .....
sende takıyorsun beni ama ben kendimi de düşüneyim bişi varsa bilinsin öğrenelim erkenden yoksa da rahatlayalım diyorum ama neden hemen sana kasıtlı yaptığımı düşünüyosun vallahi delircemmm.
Bitiyo mu sahi
35 gün 35 yıl gibi gelicek dedin ya bana içim cızz etti sevgilim
330 günü aştık biz 35 i kaldı sadece hiiiiç merak etme hemen geçip gidicek
Hey sen dua et bugun kavga etmeye halim yoktu, yoksa o ayagini oyle uzatmanin hesabini cok kotu verirdin. Oyle sorry sorry demen de ise yaramazdi. Neyseki seni son gorusumdu. Yunanliara antipati duydum sayende.
tamda her şey güzel gidiyor derken aramıza giren bu soğukluk?
sen yazmazsan ben hiç yazmam biliyorsun di mi?
yarın ki buluşma da olmaz böylece ve sonsuza kadar bir şey olmaz aramızda, umarım yazarsın yoksa başlamadan elveda.
Şu an yanımda olmanı istiyorum
Bilki her an özleniyorsun.
Bizim sevgimiz,pazara kadar değil,mezara kadardır...bunu hiç bir zaman aklından çıkarma,yanımda olsan da olmasan da bu değişmez. Artık bir çok kes bunu denedim kendimde...gönül dostum,Rabbimin hediyesi
Keşke hatalarının farkına varsan, sana verdiğim değerin hepsini de istemiyorum yarısı da olur hatta çeyreği de
Umarım çok yakında pişmanım, affet diye gelirsin kapıma
Yediğimiz ekmek, içtiğimiz suyun hatrına
Gece 3 olmuş..,
Biz, havuçlu kekin fırından çıkmasını bekliyoruz kediler gibi, resmen yalanarak. Aferin bize adam..
Hayır tek sorun bizde değiliz, kime kızmalı? Amcam balkondan sesleniyor pişince yukarı çıkın, çay demliyoruz diye, annem el ovuşturuyor hadi pişsin de yiyelim diye, senin anneciğin yanına kısır yapma peşinde. Sanki öğlen çayındayız! Biz burda düğünde dağıtılacak nikah şekerlerimizin tüllerini geçirmek için toplanmadık mı? Tüller bile ortada yok..
Okuyorsun eşek bunu yandan yandan bir de.. :) Kalbini sevdiğim.. Evet gülümse işte böyle, canımsın..
tam 5 aydır hiç iletişim kurmamamıza rağmen dün aynı saatte aynı sebepten üzgün olduğumuzu, aynı sebepten dünyaya kızdığımızı, lanetler okuduğumuzu bilmek ister istemez yüreğimi yüreğine biraz daha yaklaştırdı... bugün değil besbelli ama belki bir gün geleceksin...
senin erkenden gelen hediyelerini yerim beeeen
en güzel doğum günüm olucak, karın olarak
en güzel hediye sensin ama aldıkların da beni nasıl iyi tanıdığını ve beni nasıl mutlu etmeyi bildiğini gösteriyo canım sevgilim benim