yaşadığın kırgınlığı, kızgınlığı okudum az önce, yazdıklarını gördüm. işte bu dedim, benim sevdiğim adam bu. şefkatini gördüm ya bir kez daha sevdim o güzel yüreğini.
önceden şaka falandı amaartık bende değişik duygular içerisindeyim. SEni görmek beni sevindiriyor. Ama senin duygularını bilmiyorum. Sende benim için birşeyler hissediyor musun yoksa bu senin normal davranışın mı? Bu düşünce beni mahvediyor.:18:
Ayrilali 2 ay 2 gun oldu Ozur dilerim senden ben cok kotu bir insanmisimki beni cok cabuk silebildin skildim bunaldim boguldum hersy sevgi dgil dedin hani beni cok seviyrdn benim gozlerime baknca herseyi unutuyodn ama son kez knsmaya geldgmde gozlerme bakarak artik cok gec dedin akillandim dedim olmcak karrmdan donmem dedin belki borgun beni ozlersn ha pisman olrsn ben seni hala cok sevyorum cok ozlyrum
3 Gündür gripten yatak,döşek yatan ben.
Buna rağmen orda,burda gezip tozan annem.
Bugün onca işine,gücüne ve hasta olmasına rağmen bana çorba yapıp onca yoldan getiren kayınvalidem.
Bazen şaşırıyorum hangisi gerçek annem!!!
Ben seni sevmeyeyim de ne yapayım sevgilim,annesi altın kalplim!
Sizinle bir gün oturup sohbet etmeyi o kadar çok isterim ki
Hani diyorsunuz ya göz yaşın kadar kahkahana da vesile olmak isterim diye
Siz benim göz yaşıma da vesile olun, kahkahama da
Hiç farketmez ki..
saat 12yi geçtiğine göre dün tarihe yazılmalı artık 'sevgilimmm'
elimi ilk tuttuğun an buz gibiydi ellerin, sımsıkı tutuşun
yemin ederim kolumu hissetmedim, heyecanlandım,içimde milyonlarca kelebek vardı ama elbette belli etmedim.
ayrıca senin bana açılamayan halini bile yerim
o kızarmalarını hiç bir zaman unutmıycam.
ellerimi tutup gözlerimin içine bakarak mutlu musun dedin ya bende sadece evet dedim.
inan ki çok mutluyum
Çok istiyorum be sevgilim bu evdeki yalnızlığım bitsin yanyana olalım istiyorum. Senelerce böyle uzaktan uzaktan nasıl dayanıcam, peki ya sen, sen dayanabilecek misin?
Gönlüm bir tuhaf! Küt küt atıyor kalbim.. Gelecek misin? Dönecek misin? Çok özledim! Geri dönersen sonsuza kadar benimle kal! Gitme bir daha bana bu acıyı yaşatma! Hasret çektirme! Seni seviyorum ve çok özledim!