Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kim bilir bir daha ... ne zaman ?​

Tanımadığım, hiç bi zaman muhatabım olmayacak insanların beni havalı, kendini beğenmiş olarak görmelerine hiç üzülmedim. Mümkünse sadece sevdiğim insanlar benim iyi yönlerimi bilsinler. Diğerleri havamın altında ezilip, anca arkamdan konuşurlar zaten :115:

Son düzenleme:
Yarın hediyeni aldığında umarım mutlu olursun çocuk
O güzel gözlerin parlar da yüzünde bir gülümseme oluşturabilirsem ne mutlu bana
Rabbim sana şifa versin, iyileş bir an önce..

Gün alacağız değil mi... Peki biz neden mutlu değiliz?

Can içim... Kalp ikizim...
İyiyim ben merak etme. Altı üstü bi grip,geçip gidecek!
Telaşını yerim senin ben! Yaptığın çorbayı da

benim yüzümden üzül istemiyorum hiçbir zaman :26:
bana bu kadar değer veren, beni bu kadar düşünen birini üzmek istemiyorum çünkü.
n'oldu bana bilmiyorum
inşallah dengesizliğimin kurbanı olmazsın :18:

yarın çaya davet ettiğine göre konuyu da yüz yüze konuşacaksın anlaşılan :26:
off garip bir enerji düşüklüğü var içimde inşallah yarına geçer çünkü yine sana yansıtıp üzmek istemiyorum

Kusurlarımı seviyorum.!
Darılınca suratımı asmayı,
Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı,
Kıskançlık krizlerimi,
Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı,
Normal olmamayı seviyorum.
Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi..
Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi,
Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı.
Öfkelerimi.
Kızınca küsmeyi.
Heyecanlarımı.
Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok..
Yatakta tembellik yapmayı.
Gereksiz para harcamayı.
Bazıları haketmediği halde, sevmeyi.
İçimdeki çocuğu,
Beni seviyorum.
İyi ki varım.
İyi ki ben benim.
Ne mutlu!
Çok mükemmel değilim.
Ama benden bir tane daha yok!
Beni seven böyle sevsin!
Sevmeyene de zaten yol verdim, gitsin!

Benim tatlı annem, o saçma düşünceler depresyon sebebiyle aklımı ele geçirmişti. O günler bitti artık; aylar geçti üstünden.
Bana devamlı seni seviyorum demene gerek yok yani meleğimm, her şeyim benim. :) <3
Biliyorum çok sevdiğini zaten. &#128523;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarın yıl dönümümüz sevgilim.
Kafamda bi kaç plan var. Seni baştan çıkaracak olan planı uygulamayı düşünüyorum.

O 15 yaşında küçücük bir çocuk.. O sadece eve ekmek götürmek için evden çıkan ve bunu o kısacık hayatıyla ödeyen bir küçük prens..
Ve onlar koca koca insanlar ancak küçücük Berkin kadar vicdanlı olamayan katiller!!
Ve biz bu ölümde sorumluluğu olan tüm vicdan yoksunlarının cezalarını en ağır biçimde ödemeleri için elinden geleni yapacak olan TÜRK MİLLETİ. Lütfen insan olan , vicdanı olan kimse BERKİN ELVAN için susmasın. Lütfen sorumlular cezalandırılsın ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ yurttaşlarının vicdanları az da olsa rahatlasın. BERKİN geri dönmeyecek ancak yattığı yerde huzurlu uyuması için lütfen müslüman veya gayrimüslim, başı örtülü veya açık , asker veya sivil, politikacı veya fırıncı veya öğrenci veya iş adamı veya memur... , Kürt veya Laz veya Boşnak... , sorumluların cezasını çekmesi için bu ülkede nefes alan herkes sesini çıkarmaya mecburdur. En azından bunu kardeşimize evladımıza torunumuza arkadaşımıza nasıl adlandırırsanız , bunu bizim BERKİN'imize borçluyuz.
BERKİN'in rahat uyuması için vicdanlı insanlar lütfen sesimizi duyuralım.

artık bıraksan her şeyi herkesi bir kenara ne kadar mutlu olduğumuzu ne kadar can olduğumuzu hatırlasan pişman olsan ihanetinden ben şerefsizlik ama söz bu hataydı desen gelsen sarılsan ağlasak sonra beraber olmaz mı ? ve bir daha hiç ayrılmasak olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…