Masallah arkadaslarina ayiracak zamani sohbet edecek konulari buluyorsun ama bana gelince gunlerce bitmeyen bir tip oyunu bana soz verirken bunu kastetmisttin heralde(Biz cok mutlu olacaktik ta) Derdin ne oglum senin adami hasta etme! Hayatimda tanidigim en sIkIci erkeksin kocacigim
Sen nasıl bir insansın bilmiyorum hakikaten her gün bir şekilde canımı sıkmayı başarıyorsun.
Kendimi tutuyor olmam demek sonsuza kadar susacağım anlamına gelmiyor.
Benimle toplantı yapacaksan neden bana haber vermiyorsun da herşeyden son anda haberim oluyor?
Güya kibarsın ya pabucumun kibarısın ancak.
Bu son damlaydı bozacağım seni...
Hak ettin!
Babamı kaybedeli 15 gün oldu,yüzünü açıp öptüm buz gibi olmuştu,gözümü her yumduğumda o anı hatırlıyorum.
Mekanın cennet olsun babacım,nurlar içinde yat,annem bizlere emanettir,yüzündeki o tebessümü gördüm ya bana yeter bu..
Torununu yani kızımı son kez diploma töreninde televizyondan izledin,gurur duyup ağlamışsın,keşke elini öpüp sana diplomasını gösterme şansını bulabilseydi..
Maalesef olmadı,ama okulunun bittiğini görebildi uzaktan..
Canım abicim herkesin sana çatlak demesine inat sen yufka yüreklisin iyi ki o lafları da söylemişsin.
Benim de intikamım çıkmış oldu böylece.
Şimdi düşündükçe içimin yağları eriyor.
Bizim sülale kadar dedikoducu bir sülale daha görmedim, nasıl insanlarsınız siz?
Akraba, akrepten beter derler ya gerçekten doğruymuş....
İnsan kendi torununun dedikodusunu yapar mı?
Yapıyormuş işte...
Ben yine artık yaşlısın diye bize onca yaşattıklarına rağmen, sana merhamet etmeye karar vermiştim ama ne kadar yanlış yaptığımın farkına vardım bugün.
Allah seni bildiği gibi yapsın kadın!
Benim ne istediğimi nasılda güzel anlamışsın anlatmışsın arkadaşına.. Evet sevgilim ben sadece huzur istiyorum umarım anlamakla kalmaz uygulamayada geçersin biz mutlu olmayı hakediyoruz huzur biz en büyük hakkımız...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi