Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yarın soracagım sana bitanem işine geldigi gibi davranıyorsun...

Senden bir cacik olmaz dun attigin emaille gosterdin bunu. Ugrasmaya degmezsin. Bende fazla ugrasmam zaten bilirsin.

Seni çok seviyorum ama bazen de ölsen bi fatiha okumam gibi geliyor..
Dua et empati yapabilen bi insanım. Yoksa seni uçan tekmeyle uyandırmak istiyorum şuan! Allah'tan ben kötü şekilde uyanınca çarpıntı yaşıyorum da bilinçliyim, sana öyle yapmıyorum.

Eski sevgilinin tweetini favlamak ne demek ya?Sinir ediyosun beni!Ama sana sinirlenmeye hakkım yok.Neyinim ki ben senin?

bir daha yağmur altında yürüyelim de romantizm olsun yok bize
şifayı kaptık işte çok fena

günlerdir hasta yatmana rağmen pişman değilim yine olsa yine yaparım diyorsun yaa
adamım benim işte yaa

olsun yine de bi daha yağmur altında yürümek yok bize

ya birileri seni dolduruyor hakkımda, ya sen kendi kendini dolduruyorsun.
ben bana yaklaşımlarınıza göre tepki veriyorum.
bu ara kendime döndüm, pek kimseyle konuşmuyorum, kastım yok kimseye ama güvenemediğim, cevap vermeyen yada düzgün konuşmayan kişilerle ekstradan konuşmuyorum. ne diye kendimi sıkıcam? zaten güvenecek adam yok ne konuşacaksam. kendime dönme nedenim de sizsiniz zaten.. ama kendim için bir şey başarmama vesile olduğunuz için çevreme yine de teşekkür edesim geliyor. biraz yükümü attım.
neyse, facebooktan bile belli tepkilerin, eskiyle şimdi bir değil.
mantığım ve hislerim çoğu konu da birlik içinde, ben de buna uyuyorum.
artık pek umurumda değil. ister silin ister düzelip kalın...
ne istediğim belli, ne düşündüğüm belli her şeyim açık ve net ama çevremi sarmış anlamayanlar. ya da anlamak istemeyenler...

Son düzenleme:
neden istemedeğini baştan beri anlamıyorum sevgili anneciğim ortada birşey yokken .ben çok mutluyum bunu görememen beni üzdü biraz bencil davranıyorsun bazen kendi istediğin olması için baskı altına almandan hoşlanmıyorum

neden her şey ters gidiyor acaba. aceleciliğinden, bela-lanet okumandan olabilir gibi geliyor bana. bir şeylerin düşüp kırılmasıyla kalsın sadece bunlar dua et.. tövbe tövbe...

Ah bir yarın olsun, bir olsun bak ben sana neler yapıyorum koca kafa Hayır bir de beni tanımasan nasıl olacaktı çok merak ediyorum

Ahahahha ,izmir !bi tanesin ...Duruşunu sevsinler. 👻

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sporumu o güzel sesinle böldün ya... Kızsam mıııı kızmasam mı bilemedim
Ama sesini duyduğum her an bir armağan bana bu dünyadan.

Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim
Sonra geri dönme
Ölsem
Dönmeyeceğim

Karşımızdan gelen herkes bize bakıyor olabilir sevgilim.
Aldırma! Mutluluğu gör(e)memiş insanlar var...

İlla avaz avaz bağırmam mı lazım kimseyi hayatımda istemiyorum diye? Kırmak istemiyorum kimseyi ama mecbur bırakıyorsunuz beni.Yapma, gelme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dön artıkk dünyammm dönn artıkkk sevgilimmm Allahımm döndür onu banaaa bu gün mucizelendir aşkımızı

aklıma geliyor eski konuşmalarımız.. gülümsüyorum.... acep şimdi nasıldır diyorum.. gerçi her hafta görüyorum
güzel bir dostluğumuz vardı. şimdi ise sanki çıkmışda ayrılmışız gibi oldu olayda bir şey yok da ..işde büyüten sen büyümesene neden olan ben...

gereksizlik... kalın kafalı.... Keçi seni...

çok uykum var onuda şimdi söylüyorum....uykulu uykulu unutup ararmışım seni şu iş ne oldu diye.... ben unutkan biriyim dargınlığı unutabilirim o meselesi ömrümce unutmam
..

aslında hiç konuşasım yoktu valla ...aklımda bile değildin de ... of bir iş var sorunun yanıtı sende soramayrooom en kötüsü işde bu...

Son günlerde değme keyfimize :119:
Seni çok seviyorum sevgilim hep hayatımda ol bi sen ol :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…