Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dengesiz ruh halim de olmasa seni hep mutlu edebileceğimi inanıyorum.
dün bile 'bu çocuğu sakın bırakma' dediler bana.
millet ilişki başlayınca erkeği uyarır kızı üzme,yarı yolda bırakma diye ama bende durumlar hep tam tersi oluyor.

canımdan çok sevdiğim arkadaşımdın böyle saçma sebepten gitmene değdimi ? mutlu musun şimdi??

boyle hemen evlennmek ıstıyorm
sonra evlenmek ıstemıyorum cunku daha kucukum
bıde okuyorum
bıde ısım yok ddaha

ama garantılemek ıcın helalıyle almam lazım senı damadım olman lazım
hof böyle skştı beynim

18 Mart'ın vardır bir hikmeti di mi? Boşuna değildi o işaretleme. :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demek kızıl saçlarımla daha bi seksi oldum
Sen öyle deyince çok utandım ama benn

Haksız ve yanlışa güç koyar, sevgiye ise koşul koyarsan, bu nice sevgi olur? Nasıl dem verir ki; ondan demlenilir ...

varlığın öyle bir sevinç ki burnumda çilekli sakızımın kokusu Aşkımmmmm seni çooook seviyorum iyi ki varsın... Sen olmasaydın ben hiç mutlu olamazdım ki mutluluğumun tek sebebi sensin ve beni mutlu edebilen de sadece sensin

Keşke bi günlük değil de her gün yanımda olduğunu hissettirebilsen..
En çok sana ihtiyacım var şu sıralar ve saçma saçma tartışmalar çıkartmaktan başka yaptığın yok ki

senin o bana mektup yazarken duygulanıp gözlerinden akan yaşlarını yerim ben..
canım sevgilim, en büyük şansım
bu günler geride kalacak.. biz birbirimize hep sahip çıkıcaz
aşkımız bütün herşeyin üzerinden gelecek..
çok seviyorum seni canım kocam

Şuursuz kadın !yaşından başından utan.cahil,görüsüz!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yüzüne de söyledim,çok yiyorsun ,kendine dikkat etmiyorsun,sonra da kendimi beğenmiyorum diye sızlanıyorsun.buna hiç hakkın yok.madem bana özeniyorsun o zaman o boğazını tutacaksın.senin iyiliğin için söylüyorum.bak yaza az kaldı ,senin yanında kendimi kötü hissediyorum deme ,dinlemem!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ruhunuz şad olsun mekanınız cennet olsun şehitlerimiz sizleri rahmetle anıyoruz

Öyle yakışıklısın ki...! Gel de koreli erkek hayali kurma! Afetsiniz ya!
Buralarda yok sizin gibilerden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır kanaat getirdim ne zaman kendimi mutlu hissetsem bozacak birileri mutlaka çıkıyor... bugün söylediklerin beni çok yaraladı anne ben senin kalbinde meğer ne azmışım herşeyi söyleyebilirdin ama kişiliğime ait kırıcı kelimelerini nasıl unutacağım... 23 senelik kızını tanıyamamışsın sende böyle söylersen başkalarının sözleri bundan gayri beni hiç yaralamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…