Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
m'ye: sen benden intikam almaya calisirken sayende nisanlandim k*ltak!

A'ya: allah belani versin senin yuzunden guven sorunu yasiyorum yillardir!!

S.A'ya: sana 100 kere dedim yalvardim yapma diye iyi b*k yedin! Belkide senin yuzunden yanlis tercihler yapiyor bile olabilirim suan. Senin suratina bakmasamda hep kalbimdesin. Kan cekiyor napcan hih!

H'ye: sen bir okuzsun biliyosun bunu. olsem senle olmazdida kader heralde. Ama ben hala umitliyimmi deyim tedirginmiyim deyim senle sonum olcak yani hayatimin sonuda dahil olabilir buna. Benden biraz soguman sart!!

B'ye: onceden kotuydun simdi mukemmelsin seni cok seviyorum

S.A'nin H'sine: boyun devrilsin. Sen tam bir o*pu cocugusun. Tuvalete biraktigim bile senden daha degerli pislik!

D'ye: o sevgilin 3 sene senle fazla bile dayandi sen 15 yillik cocukluk arkdsina kankana kazik atan sizofrensin. Ciddi kafanda var eksiklik senin!Akli dengen bozuk salak sey puf! Byes

Kendim: lutfen kendine daha cok onem ver hayat cok kisa boyu uzun akli kisa mal kiz!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabret aşkımm,sabret nefesimm..
Bugünlerde geçicek, bi bakmışız ki tek derdimiz evin faturaları olacak
Bugün seni otobüse bindirirken içimden bi parça koptu gitti sanki annenler var diye rahat rahatda aglayamadım . Ama beni en çok üzen senin ağlamandı ela gözlüm .. O güzel gözlerinden sadece mutluluk gözyaşları dökülsün söz verdim bekleyeceğim askerimm

romeom benim
aşk mesajını görmeyince tekrar msj yazmışsın ya 'sana diyorum kollarında huzur bulduğum kadın' diye
bugünüm benim nasıl güzel geçmez bu laflardan sonra?
çok seviyorum seni canımın içi.. huzurum.. evim.. yuvam.. herşeyim benim

Canım Lockam,
Bugün senin doğum günün. Dün gece yarısından beri her an, her saniye aklımdasın. Ben bugünü böyle hayal etmemiştim. Nasıl bir hayal kırıklığı bu yaşadığım anlatamam. Neden böyle olduk? Neden senin en güzel gününde sana yazmaya çekinecek kadar uzak kaldık? Profilinde hiç tanımadığım bir kız giripte benim içimden geçenleri yazarak doğum gününü kutlayacak diye öyle çok korktum ki. Bir başkasının olabileceği fikrine hala alışamadım. Heralde bugün beni en mutlu eden şey böyle bir tabloyla karşılaşmamış olmak. Ben seni hala seviyorum. Senin canın acımasın, üzüntü, dert, keder seni bulmasın diye hergün dua ediyorum. İyi ki doğmuşsun canımın taa içi. İyiki doğmuşsun ki ben seni tanımışım. İyiki doğmuşsun ki hayatıma neşe katmışsın. Birgün bile pişmanlık duymadım seni tanıdığıma. Sen çok yaşa emi. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşa. Ama benimle yaşa be aşkım. Benimle yaşa hayatımın anlamı. Başkasıyla gülmesin o yüzün. Seni hala çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun lockam. Sen unuttun sansanda, bunları hiç okumayacak olsanda nice güzel yaşlara

Annemmmmmm nolursun iyileş sana bir şey olmasın, küçük kızının sana çok ihtiyacı var daha..
Neden böyle oldu bilmiyorum annem..Ama Allah'ıma yalvarıyorum nolur sana bir şey olmasın..
Daha küçük kızını gelinlikler içinde görüceksin sen..
ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM..

İçim içime sığmıyor mutluluktan
İyi ki varsın sevgili
Beraber yuvamızı kuracağımız günleri de görelim inşaAllah

seviyorum oğlum sizi teee bilmem kaç bin kilometre uzaktan, 2 farklı ülkeden eşzamanlı doğum günü kutlaması yaptınız benim için, hem de o kadar yakın arkadaşlarım unutmuşken.. çok duygulandım, gerçekten iyi ki benimle çalışıyorsunuz, iyi ki tanıdım sizi, hediyelerinizi bir ömür saklayacağım

Son düzenleme:
Keşke bir mucize olsa, ikimiz de kırsak inatlarımızı, mutlu olsak artık :97:

Pazartesi hersey bambaska olacak

İyi ki varsin aşkımm

Ne kadar mutlu resimlerin var maaşallah.

belki de sen şanslı doğmuşsundur...

Bir sen, bir de minik kuzum. İkinizde bambaşkasınız benim için keşke ikinizde yanımdan hiç ayrılmasanız kokunuza hasret kalmasam (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…