Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa canım oldu mu şimdi bütün cinlerimi tepeme topladın sen bana haber vermeden iş yaparmıydın..

yeniden sana sarılmak, koklamak istiyorum...
Rabbim kısa sürede nasip etsin inşallah çok özledim seni çook

Beni ne hale getirmişsin sen böylee..Nasıl da kaskatı kesilmişim. Kelimeler çıkmıyor, cümle kuramıyorum. Duygularımı ifade etmeye korkuyorum. 10 ay sonra şimdi anlıyorum bunu. O kadar acı ki. O kadar üzgünüm ki seni sevdiğim için. Neler neler alıp götürmüşsün benden haberim yok
Siliyorum şimdi tüm fotoğraflarını. Aylar sonra yeniden pcye kaydetme salaklığını yaptığım fotoğraflarını... Yazık senin için döktüğüm göz yaşlarıma. Bunu keskin ve net biçimde bu gece anlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim arkadasim benim insallah bu sefer hersey diledigin istedigin gibi olur...ve o esek seni bu defada üzerse kir kafasini.:tomato:

Can Parçam!..

Nede Güzel Uyuyosun Sen Öyleee :kedi:

hahaha ah aman havani yesinler senin kiz...söndümü havan...oh iste iyi oldu sana hak etmistin sen bunu coktan......

Son düzenleme:

Sağol aşkım..Seni çok seviyoruz..:asigim: :asigim: :asigim:

Yemeğe nerden başlasak ki...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
sen bitmişsin benim için dün bunu daha iyi anladım eyvahedigeldismile

Bak haftaya okul bitiyor sonra finaller başlıcak. Nolurr bari yarın gel otur bahçede de seni göreyim. Göreyim ki kendime geleyim biraz. Sıkıntılarımı unutuyorum seni gördüğümde, uzun zamandır bir gram bile hissetmediğim heyecanı yaşıyorum o an. Lütfen gel ve bana görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…