Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden artık beni bu kadar çok yoruyorsun..sürekli söylenen mızmızlana biri oldum o kadar laf söylüyorum yinede tınn..Birde hiç bi şey olmamış ki günaydın hayatım demen yokmuuu

Bi aşk dolu mesajın bütün gün mutluluğumun sebebi
Seni çok seviyorum hep daha çok seviyorum
Son 79 gün müstakbel eşiiim :123:

Keşke yazdıklarını okuyabilsen, keşke kendini bir de benim gözümle görebilsen. Attığın kahkahalar bile mutsuzluğunu örtemiyor. Üzücü

Akşam rüyamda vampir gördüm Bak bakalım manası neymişş sana tanıdık geliyor mu

Rüyada vampir görmek, her şeye çabuk sinirlenip, celallenen, bir bardak suda fırtınalar koparan ya da pire için yorgan yakan bir kişi ile tabir edilir. Bu kişi aşırı stresli ve gergin kimsedir, henüz hayatının başında olmasına ya da daha önünde yaşaması ve hoşgörülü olması gereken uzun bir ömür olmasına rağmen daha şimdiden pek çok şeye tahammülü kalmamıştır. Rüya sahibinin çevresinde böyle biri vardır ve rüya sahibi onun için ağzıyla kuş tutsa dahi gözüne gözükmez diye tabir edilir.

anne beni delirtmek mi derdin.
10 günde 3-4 kere unuttum biri de bugün onu da yüzüme vuruyorsun. yahu sen de unutuyorsun! insanlık hali. nasıl unutmuyorum diyebiliyorsun ya! daha dün sabah unutmadın mı! anne nedir bu inadın nedir bu agresifliğin delircem!

ama ben gerçekten sana aşığım galiba
aşık olunmayacak gibi değilsin be sevgilim.
sadece elimi öyle güzel tutuşun bile değer aşık olmama
senin kıskançlıklarını da yerim ayrıca
her şeyi de öğrenmeye çalışıyorsun ya
hep böyle kal sevgilim,elimi öyle tut, gözlerimin içine öyle bak
hele o kalp atışlarını duydum ya artık aşkından eminim

ayrıca sen, öyle 5 sene sonra seninle evlenicem demekle olmuyor o işler çocuk.
gelip açılacaktın ve arkadaşlığımız ilişkiye dönecekti ama sen şansını kaybettin
artık anca böyle benim ilişkimi merak eder hakkında yorumlar yaparsın.
geçti borun pazarı sür eşeği niğde'ye.
hadi bakalım

Bu zor günlerimde yine yanımda sen varsın benim canım sevgilim, arkadaşım, dostum. Bir de şu hayattaki bütün isteklerin olsa işte ben o zaman senden daha mutlu olacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatımda hiç bu kadar kırılmamıştım ...
Beni hiç kimse bu kadar kırmayı başaramamıştı .
Sen benim kalbimi ayaklarının altına alıp, un ufak ettin .

RABBİM .... Yardım et .... Düştüm ... Tut ellerimden , kaldır kalbimi benim her şeyimi verdiğim bu adamın ayakları altından ...

Bittim ...

Senin bana şu yaptığın var ya .... Öyle çığlıklar yarattı ki ... Öyle kor ateşlere attın ki ruhumu, bedenimi ...
Öyle aldın ki canımı ....
Öyle öyle öyle ...... Öyle vurdun ki sırtımdan ...

Keşke çekip vursaydın . Keşke öldüresiye dayak atsaydın ...
Keşke öldürseydin , en iğrenç işkenceleri etseydin ...

Öyle çok ağır geldi ki ... Şuan öyle zonkluyor ki beynim ... Ellerim öyle titriyor ki ... Öylesine tekliyor ki kalbim ...

Keşke benden başka hiçbir şeyi olmayan annemi, beni hiçbir zaman asla bırakmayan canım babamı bu kadar sevmeseydim .

Atardım kendimi her şeyin başladığı o kasabadaki uçurumdan ... Yemin ederim atardım .

Çünkü benim yaşamak için bir Rabbime inancım bir de annem babam kaldı .

Bir kızın gururu , hayalleri bu kadar kirletilmezdi . Beni çok istediğim "ANNE OLMA" hayalimden çaldın...

Beni hayallerimden kopartıp, o iğrenç çamura attın ....

[video=youtube;nzm5IKYPZYw]http://www.youtube.com/watch?v=nzm5IKYPZYw[/video]

Son düzenleme:
Gerçi ne çıkarsa çıksın şaşırmayacağımdan eminim

ama merak işte

Zor bi 12 gün beni bekliyo sevgilim ne kadar yoğun olacağım Allah kerim ama sonunda saana kavuşmak var 3 sunum 12 sınavı atlatıp seni bekliyorum

Ne zaman temelli İzmir'e döneceğiz? 🔮

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ne çok şeye direndi, ne çok şeye göğüs gerdi şu fani bedenim... Ama tüm yaşanılanlara rağmen seni sevmekten hiç vazgeçmedim.

yüreğimi ağzıma getiriyorsun anca...

Kimi zaman ne kadar çekilmez olsan da, öküzlüğün tutsa da.. Seni her yeni gün, bi önce ki günden daha çok seviyorum
Atarsa 77 !

Dualarımdaki Aminimsin sen benim.
Öyle kutsal ve derinlerimdesin...
Dilimdesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…