Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne benim hissettiğim bu soğukluk, ne de sende ki bu soğukluk hiç hayrı alamet değil.

Is starting a new game is not over

Beddua ediyorsun,sana dönüo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

seninle tartışmak bile güzel sevgilim.
ama kıskançlık konu olmasın artık lütfen.
tamam ben hatalıyım sana onun ismini söylemeyecektim yanlışlıkla da olsa.
ama sen de abarttın sayılır sanki, gerçi bende yanlış anladım ama anlaşılmayacak gibi de değildi.
neyse ki tartışmamız bile birbirimizi kırmadan oluyor.

seni görünce

:76:
:111:
:112:
:124:

hayal işde

Son düzenleme:
Gerçi sen kardeşin kadar bencil değilsin ama böyle düşündüğüne çok şaşırdım.
Neyse ki hallettik? umarım:44:.

Eski sevgilinle eklediğin diğer kızlarla dahada düş gözümden.Kıskandırmaya, vazgeçirmeye devam et doğru yol üzerindesin beni yarıyolda bırakanı değil yanımda duranı seveceğim bundan sonra sanada eski sevgilin ve yeni arkadaşlarınla mutluluklar.Yoksun artık bende bittin.

Madem türkiyede olmak dogru benim için o zaman ben niye bu kadar mutsuzum.. ailemin sorduğu soru orada sadece o olup,o ülkenin dilini öğrenip mutlu olabilecekmisin öyleyse niye,neye bu kadar çaba sarfediyorsun ama böylede cok mutsuzum... Ve sende iki seçeneği en son kavgada önüme derdin dogru başka ne yapabilirsinki sende iki arada kaldin bilmemek o kadar zorki off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lütfen şu tarzını geri eski haline çevir çok yabancı geldi bana ben seni her halinle seviyorum fakat o halin benim için bir başka.

Birde seni anlamak inan benim içni çok zor. Bir dediğin diğerini tutmuyor. x

Ayrıca yanımdayken sana dokunamamak inan bana çok koyuyor ki anlatamam.

Birde faceden isteğimi kabul edersen sivinirim cınım

Senin kadar anlayışlı bir adam, sinirlenince nasıl bu kadar değişebiliyor? Gereksiz ve erken tespitlerini kafaya takmaktan yedim bitirdim kendimi tüm gece. Sen fosur fosur uyu tabi. O kadar kırgınım ki sana. Umrunda olsaydı keşke...

Aşkım inan ki bazen kafanı rendelemek istiyorum ama her gün dualarıma katıyorum seni.. İyi ki benimsin, hangi iyiliğimin mükafatısın sen?
İyi ki hayatımdasın sevgilim.. İnşallah senin çocuklarını doğururum.. Canım aşkım.. İnşallah Duygu E... olurum.. :) Kocam diyebilirim sana... İnşallah..
Her şeyimsin benim.

Abla niye hic yazmiyorsun bana artik yau. 3 hafta olacak, ses seda yok ikimizde de. Unuttun mu yoksa beni.

Son düzenleme:

agsını burnunu kırıp toplayıp sevesim var
vurmalı kırmalı aşk yaşayalım

Bu kadar mağrur olma inan sen olmasan bile hayat devam eder doğar güneş ...

Yorgunum,ben tatile çıkıom .🐼şöle bi keyif yapıcaamm,siz de gelin.🐷

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…