Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elbet birgün sen hazir oldugunda affedecegim seni...
Seni affettigim icin birtek kendimi affetmeyecegim ...
Üstünü sIki ört , üsütürsün

hadi ben ayrıldım da sen neden itiraz etmedin sonra da gelip 1 hafta sonra "nasıl yendik hahahah" diye mesaj atıyorsun bir de utanmadan çok özledim diyorsun şapşal yaa ben de özledim

Piss. Nazar değmesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahahahhh ! Senin şuan ki durumun kaç gün sürecek acaba Sende o kararmış, fesat yürek varken, herkes senin gerçek yüzünü görünce arkasına bakmadan kaçacak :) Bu işin sonunda haberlerini aldıkça çoooookk eğlenecekmişim gibi bi his varr :)) Bilirsin zekiyimdir, kolay kolay yanılmam

Sen içimde kıpırdadıkça anneligi hissediyorum bebegim, İnşallah benim annemi sevdigim kadar sende beni seversin. Ömrümü sana adayacagım, sag salim güzelce usluca gel kucagıma Allahımın bana emaneti, gel de seni en güzel şekilde yetiştireyim. Annem sen oldugun için çok şanslıyım diye düşüneceksin sana söz veriyorum bebegim.

Yeter yaa yeter artık
kör müsün görmüyor musun fedakarlıklarımı
benim gibisini bulmuşsunda şikayet ediyorsun yazıklar olsun sana

Dün gece erkenden uyursan sabah çıtır simit alma görevi tabi ki sana düşer sevgilim

Ben inandığım şey için bir çok şeyden mahrum bırakıyorum kendimi

Sen kimsin ki kimsin ???

İnşallah şuanda sorun olarak gördüğümüz engelleri tek tek aşacağız seni çok seviyorummm

Ya siz ne komik insanlarsınız.
Ayrılınca tüm fotoğraflar kaldırılıyor, barışınca tekrar yükleniyor aynı salak yorumlarla.
Bu kaçıncı oldu.. Çoluk çocuk işleri hep, yaşınız da küçük değil ... HAhaha
Eğleniyorum.

Oyyy sizin fotoğraflarınızı yerim nasıl özlemişim nasıl.

Kendime yeni sevgili yaptım bilio musun? Çok yakışıklı, bi de tatlı mı tatlı... ❌⭕❌⭕

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Seni hayatımızı ertelemek zorunda bıraktırdığım için affet beni sevgilim.

niye böyle garip yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum

sevgiliiiiiimm
sana aşık oldum galiba ben
arada sırada dengesizliklerim oluyor ve seni üzüyorum ama haketmediğini biliyorum :26:
sonra birde haklıymış gibi üste çıkıyorum ve sende özür diliyorsun
düzelicem ama sevgilim, sen üzülmeyi haketmiyorsun çünkü.
çarşamba gelsin ve uzun uzun vakit geçirelim günde 1-2 saat yetmiyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…