Kırdım.. Haddinden fazla..sonra özür dileyemedim saatlerce yürüdüm ağladım yüzümü gözümü sildim ve eve geldim. İçim çok huzursuz ve bugünkü gereksiz gerginliğimi anlamış değilim... Oooooooffffffffff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu topikte alıntı yapmak, üyeler veya sitedeki konular hakkında yazmak yasaktır.
Burası üyelerin birbirine laf attığı bir yer değildir.
İlk mesajda ne denmiş: "O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?
Demek ki neymiş, siteye üye olmayanlar hakkında yazacakmışsınız
Yalnız duygularınızı dile getirirken hakaret, küfür, argodan uzak durun
birgün taşlaşacak kalbim, senin yüzünden aglayamayacak duruma gelecegim, işte o gün kork benden.. ama şuan içim yanıyor, herşey güzel olsun istedikçe, ömrüm ol dedikçe düştügümüz şu hal.. belki bigun yine çok severiz birbirimizi ama o gün bugun değil, hoşçakal sevgili..
Ah benim koca yürekli sevgilim.. Doğum günüm geliyor diye yaşadığın stresi gözlerimle gördüm ama bana almak istediğin hediyeyi alabileceksin artık. O hediye benim olacak diye değil senin yüzündeki gülümsümeyi gördüğüm için çok mutluyum benim en büyük hediyem sensin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senden hiç hoşlanmadım. Çok boş birisin , cahilsin. Arada laf soktuğunu sanıyorsun ama ben seni kaale alıp cevap bile vermiyorum. Ne demiş Mevlana 'Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol ' )
Azcık sabır hayatım azcııık bitti işte
Seni gerginleştirdiğim şu günlerde bu hiç hoş olmadı farkındayım ama elimizden bir şey gelmiyor malesef yine sabır düşüyor ikimize de seni seviyorum minik kurbiğim
Bugün çarşıda yanımdan geçen iki kız , mağazanın aynasından arkamdan dönüpte bacaklarıma , fiziğime iyi bi inceleme yapıp, hakkımda dedikodu yaptığınızı anlamadım sanmayın Dua edin o an acelem vardı hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar