Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüzsüzsün. ve bunu iyi göstermeye çalışarak kapatmaya çalışıyorsun

Kırdım.. Haddinden fazla..sonra özür dileyemedim saatlerce yürüdüm ağladım yüzümü gözümü sildim ve eve geldim. İçim çok huzursuz ve bugünkü gereksiz gerginliğimi anlamış değilim... Oooooooffffffffff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu topikte alıntı yapmak, üyeler veya sitedeki konular hakkında yazmak yasaktır.

Burası üyelerin birbirine laf attığı bir yer değildir.

İlk mesajda ne denmiş:
"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?

Demek ki neymiş, siteye üye olmayanlar hakkında yazacakmışsınız

Yalnız duygularınızı dile getirirken hakaret, küfür, argodan uzak durun

birgün taşlaşacak kalbim, senin yüzünden aglayamayacak duruma gelecegim, işte o gün kork benden.. ama şuan içim yanıyor, herşey güzel olsun istedikçe, ömrüm ol dedikçe düştügümüz şu hal.. belki bigun yine çok severiz birbirimizi ama o gün bugun değil, hoşçakal sevgili..

bi kere de sen haklısın de be adam....

Zayıflamışsın, yüzün de eski haline dönmüş .
Ah o göbek de biraz gitse

Ah benim koca yürekli sevgilim.. Doğum günüm geliyor diye yaşadığın stresi gözlerimle gördüm ama bana almak istediğin hediyeyi alabileceksin artık. O hediye benim olacak diye değil senin yüzündeki gülümsümeyi gördüğüm için çok mutluyum benim en büyük hediyem sensin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senden hiç hoşlanmadım. Çok boş birisin , cahilsin. Arada laf soktuğunu sanıyorsun ama ben seni kaale alıp cevap bile vermiyorum. Ne demiş Mevlana 'Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol ' )

Özledimmmmmm kiiii

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

Salak.. Kutlamicam la

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

galiba bayılcam.
kanser etceniz beni!

Her durumda başarıyorsun sinir etmeyi ya hayran kalıyorum sana öküz herif!

sana hakkımı helal etmiyorum !
benim için çok değerli olan 1 saatimi çaldın benden şuanda.

Azcık sabır hayatım azcııık bitti işte

Seni gerginleştirdiğim şu günlerde bu hiç hoş olmadı farkındayım ama elimizden bir şey gelmiyor malesef yine sabır düşüyor ikimize de seni seviyorum minik kurbiğim

Bu haftasonu misafirimiz mi varmış?
En sevdiklerimiz mi geliyormuş aşk?
Mutluluğuna ölürüm senin!

Bugün çarşıda yanımdan geçen iki kız , mağazanın aynasından arkamdan dönüpte bacaklarıma , fiziğime iyi bi inceleme yapıp, hakkımda dedikodu yaptığınızı anlamadım sanmayın Dua edin o an acelem vardı hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar

Sevgilimi koluma takarım,Karşıyaka'da 3-5 tur atarım ... Ehühühühhüü ... ⭐🌙

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yarın olmalı artık.
Benim minik kızıma gitmeliyim. Kokusunda huzur bulmalıyım ve akşama dayısını karşılamalıyız

bir bilsen sen bende ne değerlisin,
bir bilsen sen beni ben yapansın ,
senden öncesi ne boş
sen ruh eşim en doğru kararımsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…