Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Agz burun opcem de gunahki evlnnce yerm seni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bana Allah'ın lütfu musun be sevgili
senin o mavi gözlerine ölürüm
yarın kavuşuyoruz ve tüm gün birlikteyiz, her zamanki gibi çok güzel bi buluşma olsun.

Son düzenleme:
sana hiç birşey demiyorum artık

Ona seni cok ozledim ama donmenin artik bir anlami yok demek isterdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok üzülüyorum sana yewrım asliiiiii

Geldi vize ayları, Gevşedi akıl yayları :-D
Neyse bitsede Izmire gidiversem Asker Bey'in yanina♥
Mehtap yakin mesaleyi yakin :-D Özledimmm♥♡

Seni defalarca uyardım.Kendini bile bile ateşe atmayı tercih ettin.Kendi düşen ağlamaz.

Bilirsiniz,kimseyi umursamam .doğru bildiğimden şaşmam,taviz vermem!o yüzden boşa uğraşmayın ,sizi dinlemem!!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

anne insanın sabrını öyle zorluyorsun ki. ağzımı zor tutuyorum şuan laf işitmemek ve hasta olduğun için.
kendi kendine kötü düşünüyor kendi kendine üzülüyor çevrene de çektiriyorsun.

Son düzenleme:
çok merak ediyorum ne zaman aklına geleceğimi beraberken ya da konuşurken o muhteşem sevilesi, romantik adamsın ama ben de sabırsızım ne yapayım ilgi istiyorum umarım bu akşam ararsın beni yoksa senin işin yaş

Sonra gülüşün geldi aklıma ve içimden dedim ki; yine gelsen yine severim seni.

Geçmiş hiç yaşanmamış gibi gelecek tam 6 gün sonra bütüüün kötü anılar unutulacak seni seviyorum

İlk defa doğum günümde annemden babamdan ayrıyım ve 3 senedir ilk defa sevgilimle doğum günümde yanyanıyım... Her sene içim bir buruktu askerdeydin yanımda değildin diye ama yine buruk bu seferde ailem yanımda değil.. Olsun yinede beni çok mutlu ettin bir dediğimi iki etmedin :) Sizi çok seviyorum canım sevgilim, canım ailem. Asıl siz iyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç aklına getiriyor musun acaba sen kafanı dinlerken ya ben senden uzaklaşırsam ? deli sorular var kafamda, her birine cevap arıyorum ve hepsini cevap buldugum gün sana ihtiyacım kalmayacak.. zorlama artık şansını da dön.. eskisi gibi olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…