Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuşmalıydım, daha fazla soru sormalıydım. Hemen kestirip atmamalıydım. Çoookkk üzgünümm.. Nolurr bugün de karşılaşalımm. Oooofff..

Bildigin Sourcream artik "bildigin" degil, hayata karsi durusu cok farkli, ne istedigini, ne yapacagini gayet iyi biliyor ...devami mi? Bak iste o kismini sadece Allah bilir,hayirlisi ..sen yeter ki kendine cok iyi bak,sevgiyle kal....

dün bi tanıdığa baktırdığım kahve falı çok etkiledi ve çok üzdü beni..aslında inanmamam lazım böyle şeylere ama kadının falları çıkıyormuş daha bugün bi ispatını yaşadım..gelecekte bizi beraber göremedi ben başkasıyla tanışacakmışım seni de ailen bi kızla tanıştıracakmış sen de etkilenecekmişsin..ayrılacakmışız biz aşkım..tamam çok kötü bi dönemden geçiyoruz ama düzeleceğine inanmak istiyorum..ayrılmak istemiyorum senden seviyorum seni ben..hem kaç aydan sonra p.tesi görüşebilcez..bu görüşme ilişkimizi düzeltsin eskisinden daha sağlam yapsın..ayrılsam da kurtulsam dediğim çok oluyo ama istemiyorum sensiz bi hayat..

bebegim melegim neden anneyi bırakıp gittin yokluguna alışamadım annem seninle cennette bulaşacagız bekle anneyı cennetkokulum

o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki.. neden anlamamak da bu derece ısrar ediyorsun. everest e çıkıp yeteerrrrr diye bağırsam ancak boşaltırım içimi... :1no2:

azcık medeniyet görseydin keşke....yada egolarından sıyrılsaydın..en iysimi bayana nası davranılır öğren..!!!!! yoksa böyle sap gibi kalırsın..çok değil 2 saate geri dönmek istiyceksin..avucunu yalarsın kendini beğenmiş...
son olarak sinekten yağ çıkaran patronum,üç kuruşa sırtımdan ter akıtına kadar çalıştırdın,nası dinlensemde bu yorgunluğu atsam diye kara kara düşünüyorum..en iysimi siz erkekleri allah bildiği gibi yapsın..!!!

o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki.. neden anlamamak da bu derece ısrar ediyorsun. everest e çıkıp yeteerrrrr diye bağırsam ancak boşaltırım içimi... :1no2:

"Everest'e cikmak..." sekerim cok hossun, ben de ayni durumdayim,...o kadar bunaldim ki acaba seninle gelsem mi???:uhm:

Bugüne kadar kalbini kırdığım, üzdüğüm adamlar. Sizden özür dilemeyeceğim tabiki. Nasıl bi ah ettiyseniz, yüzüm gülmüyor!!!

Son düzenleme:
"Everest'e cikmak..." sekerim cok hossun, ben de ayni durumdayim,...o kadar bunaldim ki acaba seninle gelsem mi???:uhm:

gel tabi canım a.s. zaten yanlız çekilmez o kadar yol :hulya: hem çıkınca beraber bağırırız olumunekankayizsmile

içine atıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun...

''Benim çocuğum olmayacak mı oğlum. Kız olursa benim adımı, erkek olursa senin adını koyamayacak mıyım.

...

Ne b.k yiyeceğim şimdi ben sensiz.

Ben hala, karşıdan karşıya geçerken tutacak elini aramamak için dışarı bile çıkmıyorum oğlum. Sen, ne yapıyorsun bana. Yapma.

Gözünü seveyim yapma.''

susman konuşmaman tepkisiz olman beni daha iyi etmiyor..
gittikçe daha da duygularım bocalıyor haberin olsun.

neden yaptin haaaaa
ne istedin cocuklarindan yengemden
soyle adiiii
rezil adam
hic utanman sikilman yok mu senin
ailemizin yuz karasi
mafoldumben

Eski bir şiir, eski bir hikaye
Eski bir ezgi var aklımda
Herkes hayattaydı bildiğim herkes
Hiç korku yoktu, yoktu aklımda
Eski bir kitap, eskimiş resimler
Eski bir şarkı var aklımda
Sevdiğim birini hiç kaybetmemiştim
Kaybetmek yoktu, yoktu aklımda

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canimcigim,anlasilan bana bu kadar yakin olupta uzak kalmaya kararlisin, oyle mi??.....

Son düzenleme:
ah be kuzum bikere de sahiden yanımda olsan da tek olmadıgımı görsem su hayatta
uyu sen uyu bigün uyandıgın da olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…