Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Farzetmeme gerek yok şuan okuyo samimiyetli arkadas

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her şey o kadar güzel gidiyor ki hayata karşı enerjime bile yansıyor bu sevgilim
senin için ne kadar önemli olduğumu görebiliyorum, bunu hissettiriyorsun sevgilim.
ama sanki sen çok bağlandın gibi :26:
ben bu kadar sevgi içinde sıkılır mıyım bilmiyorum :18:
ama seni seviyorum, seninleyken mutluyum bitanem

İnsan güya en yakın dostunun düğün tarihini bilmez mi? Yazık sana gerçekten Elbet sen de bir gün bu yola girersin, yanında yardımcı olarak beni arama kılımı kıpırdatmıycam

Dün ben onsuz yaşayamam ölürüm çok seviyorum asıgım hayranım diyordun
Bugün ise o iki satırlık adamdı diyorsun

Son düzenleme:

Süpriz evliligin sebebi süpriz hamilelikmiş demek
Sırrınızı ben de öğrendim artık
Yalnız dügünden 5 ay sonra dogacak bebek için erken dogum demek çok mantıklı değil
Daha mantıklı bir şey bulun

5 aylıkken erken doğum mu olur be

İyi bari bebeğin canına kıymamışsınız

mesela film izlerken heyecanlanıp elimi ısırmanı,maç özetlerini durdurup ofsaytı anlatırken heyecanlanmanı yerim

Seni cok seviyorum ama ne zaman asabim bozulsa dusunmeden edemiyorum.
Bir sure ayri kalmak istiyorum. Bunun iliskimize zarar vermeyeceginden emin olsam hemen yapmistim. Simdi iliskimizin bozulmasini goze alamadigim icin devam ediyorum ama istemeyerek. off

ne yazık ki namusu bacak arasında arayan kadınlar varken erkeklerin bu kalas düşüncelerine şaşıramıyorum.

dün ansızın beni gördüğünde bir anda koşmaya başlamanı, yüzündeki sırıtık ifadeyi görünce öyle mutlu oldum ki.
dedim ki bu adam beni çok seviyor, sevgide benimle yarışacak kadar.
akşam da sordun ya, sence cicim ayları bitti mi diye? böyle giderse hiç bitmeyecek bebiş, bitmesin de
ama bu çocuk ve sevimli halinle nasıl baba olacaksın düşünmeye başladım
ben çocuk sen çocuk, çocukluğumuza çocukluk mu katar acep bir çocuk
seni çok çok seviyorum prens. bu paspal halimde bile bana prenses dediğin için teşekkürler

İçimde o kadar çok şey var ki başlasam anlatmaya yüreğim hafifleyecek belki...

ya ben içimde bu yükü taşımayı seviyorum ya da akıp sel sağnak olmasına daha var.

kriz ne güzel demiş.. cicim aylarımız bizim de hiç bitecek gibi değil
Allahım nazarlardan korusun herkesin evliliğini, ilişkisini
seni sevmelere doyamıyorum ben canım sevgilim.. ve resmen zaman geçtikçe katlana katlana artıyo sana olan sevgim
sana hiç doyamamaktan korkuyorum :26: Allahım seni başımdan hiç eksik etmesin

Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Binlerce kez teşekkür ederim. )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Varligini hissettiren rabbim yoklugunla sinmasin hicbir zaman insallah

12 ay boyunca bi kere bile olsun 'ne çabuk geçiyor/geçti' diyemedim. Ama şimdi bakıyorum da ne çabuk geçiyor zaman..
Sen geleli tam 70 gün olmuş. Vay be :107: Son şafağımızı da yicez bitircez Allah'ın izniyle Son 65 paşam

Boyle davrandigima bakma yanlisini gorursem gercek yüzümü gosteririm neye ugradgini sasirirsin

2 gün görüşmedik ama çok özledim sevgilim
yarın gelir gelmez sımsıkı sarılıcam sana.
seni karşıma çıkarana şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…