her şey o kadar güzel gidiyor ki hayata karşı enerjime bile yansıyor bu sevgilim
senin için ne kadar önemli olduğumu görebiliyorum, bunu hissettiriyorsun sevgilim.
ama sanki sen çok bağlandın gibi :26:
ben bu kadar sevgi içinde sıkılır mıyım bilmiyorum :18:
ama seni seviyorum, seninleyken mutluyum bitanem
İnsan güya en yakın dostunun düğün tarihini bilmez mi? Yazık sana gerçekten Elbet sen de bir gün bu yola girersin, yanında yardımcı olarak beni arama kılımı kıpırdatmıycam
Süpriz evliligin sebebi süpriz hamilelikmiş demek
Sırrınızı ben de öğrendim artık
Yalnız dügünden 5 ay sonra dogacak bebek için erken dogum demek çok mantıklı değil
Daha mantıklı bir şey bulun
Seni cok seviyorum ama ne zaman asabim bozulsa dusunmeden edemiyorum.
Bir sure ayri kalmak istiyorum. Bunun iliskimize zarar vermeyeceginden emin olsam hemen yapmistim. Simdi iliskimizin bozulmasini goze alamadigim icin devam ediyorum ama istemeyerek. off
dün ansızın beni gördüğünde bir anda koşmaya başlamanı, yüzündeki sırıtık ifadeyi görünce öyle mutlu oldum ki.
dedim ki bu adam beni çok seviyor, sevgide benimle yarışacak kadar.
akşam da sordun ya, sence cicim ayları bitti mi diye? böyle giderse hiç bitmeyecek bebiş, bitmesin de
ama bu çocuk ve sevimli halinle nasıl baba olacaksın düşünmeye başladım
ben çocuk sen çocuk, çocukluğumuza çocukluk mu katar acep bir çocuk
seni çok çok seviyorum prens. bu paspal halimde bile bana prenses dediğin için teşekkürler
kriz ne güzel demiş.. cicim aylarımız bizim de hiç bitecek gibi değil
Allahım nazarlardan korusun herkesin evliliğini, ilişkisini
seni sevmelere doyamıyorum ben canım sevgilim.. ve resmen zaman geçtikçe katlana katlana artıyo sana olan sevgim
sana hiç doyamamaktan korkuyorum :26: Allahım seni başımdan hiç eksik etmesin
12 ay boyunca bi kere bile olsun 'ne çabuk geçiyor/geçti' diyemedim. Ama şimdi bakıyorum da ne çabuk geçiyor zaman..
Sen geleli tam 70 gün olmuş. Vay be :107: Son şafağımızı da yicez bitircez Allah'ın izniyle Son 65 paşam