Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak canım 17-18 senelik dostluğumuz(!) boyunca seni ailem dahil herkesin üstünde tuttum, her aman dediğinde yanında oldum elimden geldiğince. biz beraber büyüdük, elbette en büyük hataları birbirimize karşı yapacaktık, yaşayarak öğreniyorduk. hatalar yapıldı eyvallah. lakin günün birince tek bir kelime etmeden bıçakla kesip atar gibi tüm iletişimi kestin ve şimdi 3 yılın sonunda benimle,ailemle iletişim kurma çabasına girdin. en zor anlarımda ağlayarak seni aradığımda ulaşamadım mesela ki buna rağmen her sene doğum gününü kutladım, numaranı değiştirdin. bu saatten sonra cenazeme gelsen kalkar yüzüne tükürürüm, çabalama yani. bir karın ağrın varsa açık açık söyle ve defol hayatımdan, daha önce çok güzel başarmıştın bu arada o 17-18 senelik dostluğum da sana sadakam olsun, düşün de ders al biraz dost olmayı öğren etrafındakileri kaybetme daha fazla kapiş

Son hareketi iyi ki yapmışım. Acizlik gibi dursa da sonunda çok işime yarayacak.
Aklımda kalmamalı herşeyi yaptım diyebilmeliyim. Ki diyorum da..
Şuan anlamasan da o mesaj aklına hep gelecek. Pişman olacaksın, gelmeye yüzün olmayacak.
Nasip işte keşke böyle olmasaydı ama yapılacak bir şey yok.

Umut biterse carparmi kalp ?

küt küt atıyor kalbiiim birazdan arayacağım dediğin için hee bir de karşımda olsan kalpten giderim zaar

Bu karmaşıklığna beni ittigin için sana minnet doluyum.
ama burdan tekmi cıkarım senlemi cıkarım onun bocalamasındayım.
hadi bakalım hayırlısı....

Annesinin elma dilimi rüyasına da girermiş de bana bu şarkıyı söyletirmiş Eğer erkeksen o ismi koyucam sana, farz oldu :)

Bir yanı Demir'den kor,
Bir yanı akl-ı selim,
Böyle midir, böyle mi aşk,
Kaç yüzü var bileyim

dön unuttum dön afettim ama tertemiz sıcacık dön benim olduğun için dön benim olduğum gibi dön iki damla ağlarım sonra gülerim söz çok özledim çokk

Çağırır mıyım bilmem.
Beklemeye devam et sen heyecanla. Hıhh!! 😏

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ne kadar tuaf bir düşünce yapın var
Erkeğin erkek arkadaşını kıskanması ne demek ya
Kusura bakma ama bunu pek aklım almadı
Onu benden kıskanıyosun böyle şok olmuş gibi bakıyorum sana
Hey Allah'ım ya ...

Bir ömürlüğüm, yüz görümlüğüm
Sensiz çok güçsüz, çok hüzünlüyüm
Gelen yarınlardan çokça şüpheli
Her yanım eksik sen yokken çok kusurluyum

Şefkatin olsun birazcık dokun tenime
Son sözüm olsun ne olur sen yazıl ömrüme

Altın surlu saraylardan
Olmadığın dolaylardan
İstersen cennetten mekân seç
Çıktı yüreğim raylardan

Vazgeç te tüm detaylardan
Yalnız sen ol kalanları geç

Altın surlu saraylardan
Olmadığın dolaylardan
İstersen cennetten mekân seç
Çıktı yüreğim raylardan
Vazgeç te tüm detaylardan
Gel de canım ya da benden geç

keske burada olsan akşam şarap içsek ne guzel olurdu.. hergun içemediğimiz şarabı gördükce cok kötü oluyorum ama bılıyorum o şarabı bır gun bırlıkte içeçeğiz... cok özledim 7/24 çalışmandanda bıktım aşkım..

İnşallah bu ay sonunda evli yazacak kimliğimizde .. :97: diyen ağzını ham yaparım :109:

İşin düşmese hiç gelir misin sennn???
Ama bil ki bi tek sen değilsin akıllı olan.
Beleşe ingilizce ders verir miyim bilemedim.
Moralim yerindeyse düşünebilirim de aksi halde zor gibi.
Bakalım sen ne verebileceksin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…