Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun beni cok daralttin bunaldim

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

2 gün sonra bu lanet şehirden çıkıp yanına gelip nefes almak istiyorum..
aksi ihtimali düşünmek bile istemiyorum..
işe bak ya sanki bütün gereksiz ve beyinsiz insanları biraraya buraya toplamışlar..
yarabbim sen sabır

Ağlamak istiyorum, hiç durmadan ağlamak istiyorum ve bunu benim gözyaşlarıma üzülmeyeceğini bile bile yapmak istiyorum. Oysa ne çok bağlıydım sana ben. Neden....

Evlilik hazırlıkları bölümüne bakınca bi hoş oldu içim :)

O günler dün gibi aklımda binlerce model beğenip vazgeçiyordum bi telaş bi tatlı koşturmaca vardı şimdi geriye dönüp bakıyorum da zaman ne çabuk gecti ..

Allah o tatlı telaşları yaşayan herkese kolaylık versin kızlar :)

Güzel günler bizi bekler sevgilim. :127::127:

Meraktan çatlatayım seni biraz bundan sonra
Hoşuma gitti şapşal şapşal sorular sorman

Son düzenleme:
Sabrımın mükafatı; seninle bi ömür. Seni çok seviyorum yüreğimineşesi. İyi ki varsın

Benim altın yüzük takmıyor oluşumun sana neden dokunduğunu hala çözemedim.. Sen kim oluyorsun da bana nişan alyansları altın olmazsa insanlar sizi ciddiye almaz diyorsun. Allah adı verdim, sana ne oluyor? Tut ki altına alerjim var, tut ki paramız yok, tut ki sevmiyorum.. Sanane? Çelik alyans takıyorum, seni geren kısmı nedir? Altın takmak zorunda mıyım kardeşim? Tövbe tövbee, şeytan diyor gir tel tokayı eğ,bük, ahanda düğün alyansım de..

Sevgilim seni çok seviyorum bize nazar degmesin ve Allah bizi birbirimize bagislasin hic ayirmasin amin...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Allahım sen işimizi gücümüzü rast getir ya Rabbim :26:

Allah'ım sen sabır ver bana.. anne ben hasta olacağım sayende...

Çokkk eğlendim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sev lan beni, göster sevgini, ölüyorum sanki yalnızlıktan, bu şekilde gurur sadece bana ait olsun, sen hatta siz yapmayın, çıkarın beni bu depresyondannnnnnnnnnnnnnnn

Seni bu kadar severken, sana bir daha "seni seviyorum" diyememek beni mahvediyor. Eskiden gözlerine bakmaya utanırdım, şimdi ise keşke son bir kez doya doya gözlerinin içine bakabilseydim diyorum ...

Askim bana verdiğin sevgi ve değeri belki ben sana gostermiyorum ama seni coook ama çok seviyorum evliligimizin anlamı oğlusum ve seni seviyorum elimde değil biraz sert duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…