Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke seni sürekli görebilme imkanım olsaydı. Ruhikizimsin.

hayattttttt bu kadarr zor olmak zorundamısın bence hiç değilsinnnn hadii bi el at da çıkar beni bu girdaptannnn istemiyorum dert sıkıntı kaderimi güzelleştir sen Rabbim

Şanslıyım evet, hayat seni çıkardı karşıma. Yüce Allah'ımın bir hediyesisin sen bana. Seni seviyorum

Şafakları benim apolet numarammış mış mış aman ne güzel ne sevindim sevindim hayır hem yanlış hatırlıyorsun hemde günümün içine ediyorsun şafağınızada okulunuzuda mezuniyetinizide nerede benim peçetem

Öyle alırsın ağzının payını. Durduk yere canımı sıktığının hesabını vereceksin daha burda bitmedi iğrenç herif

Ben de Seattle'a gitmek istiyorum. :.(
Birkaç ay kalıp grunge ruhunu, karanlık havayı, yağmuru dolu dolu hissetmemiz lazım.

Aslaaa aslaaa vazgecemem senden asla, olamam ben sensiz, yasayamam sevgisiz <3

hepinizden nefret ediyorum.. sayenizde uyusam uyuyamıyorum, uyuduğumda abuk-sabuk kabuslar görüyorum.. el birlik içine ettiniz hayatımın.. kendi pisliğinizde boğulun ikinizde

Bana ne ! :))) Ben o kelimeleri öyle söylemeyi seviyorum hayatım. Shanna dilinde onlar öyle söyleniyor hıh

İyi ki varsın iyi ki benimlesin kıymetlimm canözüm iyi geceler sevgilim...

&#128149;&#10024;

Biz de guzel seyler soylerdik neyin ne olacagi belli olmaz be guzelim bugun askim yarin nefretin olur garantisi yokmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Görünene, anlatılana, yansımalara inanmam. Ben senin yüreğini bilir, tanır gerisini teferruat sayarım. Cebindeki paran, işin, gücün, avatarın beni bağlamaz. Belki de son paranla bana hazırladığın kahveyi, açtığın yer döşeğini servet sayarım. Yürekten, sevgiden beslenen her şey başım üstüne. Olur da canın yanarsa, zalim kapını çalarsa yemeğinden iz bırakmayan aslana dönüşmek boynumun borcu. Aynı yatağa baş koyanların, aynı ekmeği paylaşanların bile ayrıştığı dünyada sen benim gerçeğimsin. Birine seni seviyorum derken bunun iki kelimeden kat be kat çok şey olduğunu bilmeyenler anlayamazlar seni de beni de. Anlayamayacakları bir şey daha; aynı evi paylaşanlar bile uzaklaşırken, belki de daha benimle hiç tanışmayan seni seviyor, yüreğini hissediyor ve bu satırları sana gönderiyorum.

Bu kadar yakısıklı olmasan, öyle güzel kokmasan bu kadar kolay yumuşamazdım hıhhh. Dayanamıyorum sana

~~~&#8226;~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~&#8226;~~~

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…