Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eskisi gibi değiliz. Şu sıralar gerginlikler,tartışmalar çok oldu ve soğuğum sana karşı.

Ne beğensem pahalı , veya hayır diyorsun hiç gönlümü okşamıyorsun . güzelmiş de ne olacak başka şeylere de bakarız niye kırıyorsun beni.

Kafamı dinlemek istiyorum sessizlik tatil istiyorum ..

Ya sen beni delirticeksin ya ben seni. Bana hediye alman için kaç kere para verdi o sanada sen ona para veriyosun. Bıktım artık çevrenden, iyi niyetinden, arkadaşlarından bıktım. Sen onlardan uzaklaşmadığın sürece bana, bize huzur yok anla artık!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ha bir de

Sanki kavga ettiğim adam sen değilsin öyle kavga için biri geliyor onunla kavgamı ediyorum sonra gidiyor. Sanki sen hep mukemmelsin benim için.
Sanki senle değil başkasıyla ediyorum o kavgaları. Sanki senle hic bir kötü anımız olmamış gibi hissediyorum, tam anlatamadım ama biraz tuhaf değil mi.
Sevgilim ikiye ayrılıyosun sanki benim için kavga ettigim sevgilim ve cok mutlu oldugum sevgilim.
İlkini hep unutuyorum sanki ben hep ikincisiyle beraberim sanki hic kotu anılarımız yok. Anlatamadım tam ama biraz tuhaf degil mi nayinom hissettiklerim.
Ne yaptın len sen bana

bana o cümleyi kurmayacaktın bu kadar güzel giden bir görüşmeden sonra.
kalkmış bi de şaka yaptım diyorsun.
bu işin şakası mı olur ya?
ben senin arkadaşın mıyım ki bana öyle bi şaka yapıyorsun?
bu sefer kolay kurtulamazsın bu tribimden haberin olsun

Simdi bizim aramiz mi acildi? Eskisi gibi keyifli sohbetler edemeyecek miyiz acaba... :26:
Keske eskisinden de guzel olsaydi aramiz, boyle olmasini sevmiyorum.

Kendi ayarlarinda birileri ile takil eskilerim, eskilerimi kendi ayarlarinda olanlar ikinci el kullanmyi sevenlerdenmis.gulule gule kullanin tepe tepe kullanin hep kullanin iadasi yok ona gore...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam ruyamda gordum simdi yanimdan gectin....gel be vicdansiz gelde benim olll...cok ozledimki ben seniii

Seninle arkadaşlığımı bitireceğim ama nasıl başlasam söze?
Tam olarak ne desem?
Birçok cümlem var.
Ve en önemlisi sen neler diyeceksin...
Belki de hiçbir şey demezsin.
Ya da beni sindirmeye, kızdırmaya çalışabilirsin.
Çok da güzel günlerimiz olmuştu aslında bea.
Öyle işte. Değişemezsin sen.
O yüzden noktamı koydum ben.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnsaAllah 1. Olursunuz da paracıkları kazanırsınız nayinom sonra o paracıklarla düğün yaparız

~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~

sana yaranılmaz. en küçük şeyde aklına geleni say. ya ben daha önce bu kadarını bile yapmıyordum? böyle düşünsene? ama yoook yapılan her şeyi unut saydır. böyle şeylerde hatırlatma olmaz ama aynı durumu ben yapsam sen söylersin biliyorum. "ama işte bunun için söylemiyorum ben vs vs" diye.. ama ben söyleyince başına kakıyo olurum dimi, ben anlaşılmam ama sen anlaşılmalısın, ve sabır gösterilmesi gereken kişisin!

senin böyle yakın olamıyoruz işte anne, çok zıtız. bir şey paylaşmak istiyorum deniyorum ama bin pişman oluyorum.. az önce de olduğu gibi.
ben de salağım, niye deniyorum ki sürekli.

ben tam bir hıyarım
doğum günün kutlu olsun umarm beni affedersinn

umudumu, pozitif bakışımı zedeliyorsunuz!
çevremdeki herkes sussa...
ya da ben gitsem kimseyi duymayacağım bir yere.

Son düzenleme:
Gördüğüm en tatlı odunlardan biri yaaaaa naıl da unuttu doğum günümüüüüüü hıyoşşş

nerede yanımda duracağını nerede biraz rahat bırakman gerektiğini bilmiyorsun. ya hep ya hiç olmuyor bu işler.

Tam 40 gun olmustu dedim bugunude atlatirsam unuturum yuzunude dedim ama ciktin bugun karsima sen gormesende ben gordum seni...o pembe gomlek nasi yakismiti o saskin bakislarini gordum nasi ozlemisim..ama unutmaliyim seni lanet olsunki boyle olmasini isteyen sensin...hayat zaten hep botle degilmidir istedigin hic bi zaman olmaz...binmucizeye ihtiyacim var benim olsan yaaa...tek duam tek dilegimsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…