Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanlara çok değer veriyorum galiba:44:
Aslında herkese ederi kadar değer vermem gerekiyor.
Senin o değeri bilmeyecek biri olduğunu nerden bilebilirdim

Sana aşık oldum ben kimse bilmesin sende bilmeeeeeeeeeeeeeee

Boyle olmamizin tek sorumlusu benim.
Tüm sorumluluk bana ait olunca , sonucun verdigi zarari ve aciyi sanki daha kolay atlatirim gibi geliyordu bana.
ilk kez anladim ki meğer öyle olmuyormus.
Gözümün önündesin ve baskalariyla.hem de çok mutlu.
Bense aci cekiyorum.
Konuştum kar etmedi, mesajlasmak zaten olmuyor.
Yardim istedim onu bile hayir demeden gayet net reddettin

Bazi şeylerin yarim kaldigi hissi var bende. Sende yok belli ki. Çoktan yeni askalara arkadasliklare yelken acmissin belli . Diyemiyorum sana ama pismanim.
Kaybetmek istemedim o zaman da istemedim, Allah biliyor içimi. Ya bu eksik tamamlansin ya da pismanligimi anla.bi şekilde ne bileyim. Dilerim gözden irak olduğunda gönlümden de irak olursun..
Özlemekten Yoruldum Allahim. Ne çok ayrilik yasar oldum.
Guclenmiyorum Allahim.kavuşmak da olsun artik ömrümde.
Lütfen şuraya güzel şeyler yazmak da nasip olsun :

Son düzenleme:
İyiki arkadaşlıgımızı bitirmişiz.Senin gibi biriyle 1 saat daha geçiremezdim.

135 grmmissin :) kiyma kadarsin :) Ömrüme omur katmaya geliyorsun kızım, canıma yoldaş olman icin gönderdi Allah seni biliyorum. Heyecanla ve merakla ailemize katılacağın günü bekliyoruz....

Bir şey diyemezsin tabii.
Biliyorsun nasıl bir terbiyesizlik yaptığını ne de olsa.
İyi oldu. Tam da yerinde söyledim.
Dilediğim gibi.
Yıllarımızı geçirdiğimiz arkadaşlık sürecimiz bitmiştir!.

resmen yapayalnız hissdiyorum... aylardır senin için çabalıyorum bu harktlrmi hakediyorum ben

Trip atmaya bile kıyamıyorsun artık bu değişimi Rabbim bozmasın.
Seni çok seviyorum. Atarsa 55 diyorum

Cüzdanında benim küçüklük resmimi her gören '' kızın mı abi '' diye soruyor ya helal valla
Kızımız olursa benden daha tatlı bir küçüklüğe sahip olacağı kesin ne de olsa babası sen olcan
Utanma matiş

eskiden senin yanında zamanı durdurmak isterdim.. şimdi senden uzakta zaman kavramını yok etmek istiyorum..

sabır denen şeyin zerresi kalmadı artık bende. özledim diyemeyecek kadar büyük nefretim. keşke tüm bunlar yaşanmamış olsaydı. artık geri dönüş de yok.. ayrı ayrı çizilmiş yollarımız, açık olsunlar..

Bu kızgınlığım nasıl geçicek hiç bilmiyorum.
Ama sonunda sen zararlı çıkacaksın paşam.

Bana evlenince ayrı evde yaşamayı boşuna hayal etme demiştin

bende tamam hiç bir zaman hayal kurmadim bugüne kadar demiştim

Sen de salak gibi tamam aşkım deyip konuyu kapattin. Kendini düşünen bencil sorumsuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayallerimi yaktiniz ama baskalari ile benim hayellerimi doldurdunuz hepiniz gun gelecek beni nasil mutsuz ettiyseniz sizdeee aman allahinizdan bulun be...

Son düzenleme:
Ruyamda bi sarildim bi optumki seni keske her cikan ruyam gibi buda gercek olsa...

Eskiden nezih bir kadin-erkek iliskisi vardi. Hormonlarla birlikte karakterimizde degisti. Erkek sevdigi kadina bakmaya doyamazdi , dokunmaya kiyamazdi bir zamanlar. Simdilerde erkek guzellige ve genclige, kadin arabaya ve paraya bakar oldu. Birinde de durmuyor, ne tutarsak kardir modunda ilerliyoruz.. Biktim iki yuzlu insanlardan, ruhumu kirletiyorlar.

ah anne ah niye böyle yapıyorsun ne kadar üzüp ağlatyorsun beni

aramızda düzeldi ya daha ne isteyim sevgilim ben seninle büyüdüm şimdi bak kaç yaşına geldik beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…