Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yillardir anlayamadiniz mi baskiyla olmadigini. sevmedigimi.
ustelik artik cocuk da degilim.
rahat birakin beni artik.
anlayin artik.
kotu de olsa bir sey donup ah dinleseydim demedim cunku ben karar verdim.
kendimi seviyorum ben buyum ne istediginiz beni ilgilendirmiyor ama yeter bu ugraslar haksizliklar baskilar.
sizi hala eskisi gibi dinliyo olsaydim etkilemenize izin verseydim kendimi bu raddeye getiremezdim, insallah delirmeden daha iyi olurum.
baskiyla korkuyla bir sey veremezsiniz.
binlerce kez konustum Allah'im neden bu anlasilmamak? hep acik ve nettim, oyleyim. o kadar garip ki.
Allah'im sen sabir ver...

Gel artik neredeysen, kimsen, varsan...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evde yalnız kalmak is te mi yo rum! Gerci yalnız da değilim iki tane koskocaman kızım var yanımda ama yine de istemiyorum

iyiydik öyle halbuki.. neden açtın eski defterleri? iş harici konuşmak istemiyorum seninle.. aslında açman iyi oldu bir derece, içimde ne varsa söyledim sana.. şimdi daha iyi hissediyorum desem inanır mısın? :) hayatımın dönüm noktası oldun la, yeminle bak.. ofiş bir gün kimseye güvenmeyecek deselerdi çok gülerdim, ben güvenmek ve güvenilmek için yaratılmışım derdim.. öyle değilmiş, sayende senin milletinden ne kadar arkadaşım varsa çıkardım hayatımdan, biri hariç.. ne diyeyim rabbim o birini korusun

Demek hic facebook a bakmazdiniz beyefendi :))
Size gondermeli olan durumuma 5 dakika icersinde tek cevap verenin siz olmasini nasil aciklayacaksiniz? Merak etmeyiniz, lafim tamamiyle size gonderme oldugundan, durumumu sizden baska kimse gormuyor. Yerim sizi.

Sevgiliniz,
Jerry

tek suçum sana dürüst olup seni sevip senin için fedakarlık yapmakmıydı neydi suçum ne yaptım sana bunca umut bunca hayal nasıl vicdanın rahat edecek yada sen vicdanının hislerini yitirmişsin yok olmuş sende tüm güzel hisler nasıl kıydın bana bunu nasıl atlacağım şimdi ben söylermisin! nasıl toparlanıp kaldığım yerden devam edeceğim beni arkadaşın ve eşiyle tanıştırmaya götürdüğünde arabadan inerken utandığımı söyediğimde evlendiğimizde daha çok gezicez böyle evli arkadaş ortamlarında alış hadi inelim demiş elimi tutmuştun nasıl unutacağım ben bunu nasıl bi başkasıyla hayaller kuracağım şimdi dilerim Allah tan umuduğuna erişemeyesin istemezdim beddua etmek ama çok yaktın içimi şimdi mutluluk haram olsun sana beni böyle yarım bıraktın

O konuda fazla uzerine geldigimi dusunmeye basladim :26:
Hatta senden ozur dileyesim bile var ama
Dileyemiyorum :26:

Yurtdisinda yasadigim, ustune calistigim icin cok istedigim halde katilamadigim kuzenimin dugununu sormak icin babama bir heves arattigim akraba bozuntusu...

Babamin "Nasildi, kimler geldi, nasil gecti? sevde de merak ediyor, o istedi aramami" lafina "merak ediyorsa gelseydi" diye bir cevap verdin ya.... Sana diyecek laf bulamiyorum, aklima geldikce sinirlerim bozuluyor. Zaten te buralardan ne dugune, ne cenazeye, ne bir aile ortamina yetisebiliyorum diye bunalimdan bunalima girdigim, uzun uzun agladigim gunler olmusken... Benim en hassas oldugum noktalarimdan birine laf soktun ya... Artik seni de sildim. Zaten muhabbetin sikayet etmek, laf sokmak ve ondan ona dedikodu tasimaktan ibaret oldugu icin oldum olasi senden pek hoslanmazdim. Artik iyice sogudum. Akraba degil akbaba diye senin gibilere diyorlar.

Zaten kizina kac haftadir ifrit olmusum, bir de anasi sinirlerimi bozmaya basladi. 60 yasinda kadinin ettigi lafa bak. Te Amerika'dan ben butun islerimi birakip dugune gelecekmisim. Kolaydi. "Anasi ne ki, kizi ne olsun" dedirttiniz bana. Siz olmasaniz da olur. Topunuzu sildim. Gelecek sene Istanbul'a donuyorum. "Geldin Istanbul'a yerlestin, bir aramadin, bir gelmedin, davet etmedin" sikayetlerinize gulup gececegimden, hicbir yerime takmayacagimdan emin olabilirsiniz. Sevimsiz insanlar toplulugu.

Canın çok sıkkın olmasına rağmen romantikliğinden ödün vermiyorsun. Bi gün görüşmedik ya özledim hemen alıştım her gün yüzünü görmeye...

Daha yumusak olunca verdigin tepki bu demek ki? Bas git! Mal! Senin gtun fazla kalkti

Hani burda benden daha güzeli yok herkesin gözü üstümde diyorsun ya dön aynaya tekrar bak çirkinnn. 27 yaşındasın 37 gibi görünüyorsun. O bana asıldı diye "hava" attığın bankadaki salak oğlan da zaten ilçedeki herkese asılan bir sapıkk.... Popom çok güzel diye diye başımın etini yedin yahu bıktım senin popondan ya o simitlerine ne demeli ya o koca göbeğine??? Yüzündeki fondöten yumağına, peki asıl o filli boyaya batmış yüzüne ne demeliiii???
Duymuyorum artık senii

23 yaşıma geldim anne, 23.
seni anlamıyorum çocukmuşum gibi davranma artık.

Son düzenleme:
bu davranışların düşmana yapılır...
ben dayanamayıp sesimi yükselttiğim de susuyorsun ama bunun ardında bir de kendini iyi beni kötü göstermek var anladığım kadarıyla.
senin benim hakkımda olmayan şeyler düşünmen beni de bu düşüncelere itiyor maalesef.

Son düzenleme:
yazacak çok şey var da ban yemeye değer mi? değmez.. o zaman işe geri dönelim Sebastian

Aşkım ben seni çok seviyorum sende beni daha çok sev.gözüm üzerinde:)))(

Dün gece küs taklidi yapayım dedim planımın içine ettin be kociş.hala gülüyorum :)ah ah yaw senle yüz yüze bakmaya gelinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…