Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hevesimi kaçıran herkese teşekkür ederim, yine rezil bir doğum günü beni bekliyor

senii çookk çookkk seviyorummm penguşummm benimmm iyi ki varsınn iyikiii hayatımdasın iyi ki biz varızz hep de olalım inşallah

ne büyük hayal kırıklığısın sen ya her defasında beni nasılda şaşırtmayı başarıyorsun öyle........

bana gözlük verseler ben takmasam rahatsızlığım ilerlese vs. bin türlü laf işitirim ama bana örnek olması gerekenler bunu yapmıyor ben söyleyince de azar yiyorum :) ve bunun gibi birrrr çok şey... büyüklü küçüklü çok şey.. ve sık sık oluyor...

Son düzenleme:
Kimi Türk kadınlarını anlayamıyorum,laf anlat,anlat anlamıyorlar,akılsız koyunlar sürüsü.Bir de şimdi uzman bozuntuları çıktı,Allah'ın salakları,kocanızdan dayak yiyince görücem hepinizi,ağlaya ağlaya açın buraya konuları,biz de sizin gönlünüzü ferahlatalım,erkek delisisiniz başka bir şey değil.Ömrünüz boyunca 2. sınıf insan muamelesi görün,siz seçtiniz bu hayatı,ne kalın kafalıymışsınız be.
ooooh ,rahatladım artık iş başına dönebilirim.

Son düzenleme:
Tam teşekküllü olarak fikrini sormadım yazın tatilim için.Tepki de vermiyorsun olumlu yada olumsuz.Çözemiyorum ne düşündüğünü.Çekiniyorum hatta bugün pasaport işlemlerini yaparken bile anlatırkeen ezile büzüle anlattım.Ama sordun napayım? Gerçekten içten mi soruyorsun yoksa ben sormadığın için üzülürüm diye mi ? Bozuluyor musun kızıyor musun yoksa normal mi karşılıyorsun anlamadım.Anca gidince anlayacağım oralara ne tepki vereceğini...

Son düzenleme:
Sen benim kuzenlerimin boynunu büktün ya baba bozuntusu
Allah seni nasıl biliyorsa öyle olsun
yazıklar olsun sana

Neye inanicagimi bilmiyorum. Rabbim ne olur yardım et..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyuyan gözlerini öpeyim ben senin...Uyy sıpam.

Su KPSS gelip gecse de rahatlasak. Hicbir alakam olmadigi halde te buralarda bana bile sikinti basti. Sen orda, ben burda bayilazaz. Pff.
Anladim streslisin, korkuyorsun da ama beni de dusun. Hergun sinav stresinden aglayan bir arkadasla ugrasiyorum yaw. Iyi ki beni bu donem delirten, krizlere sokan okulum kapandi, yoksa kendi derdime seninki de eklenince kafayi yerdim herhalde.

Bazen arkadaşlarımın hiç birini anlamıyorum herkes işine geldiği gibi

Beggyy

Lokumummm:116::116:Ay ben seni yerim ya hatununu hastayken yalniz birakmazmisss:2: Özledim seni Az kaldi biraz daha sabır:26: Zaten kargoya uyuz oldum aşkım Neyse sakinim Bayrak sana emanet

ankara havalarındaki hovardalar gibisin çok fena düşeceksin benden söylemesi

Daha dün ayrıldık halbuki şimdi gözyaşlarımın ardından ne renkler açıcak kimbilir yada sen tekrar doğmak isticeksin bir güneş gibi hayatıma, bunlar önemli degil belkide sanki bütün dünya boşaldıda ben tek başıma kaldım bu boşluğu ne sen ne başkası dolduramıcak artık. Hoşçakal tek güvendiğim adam..

Şu durumlar bir an önce düzelse keşke.
Mavişimi özledim ben.

sana olan sevgim yüreğimden taşacakmış gibi hissediyorum
olduğum yerde dolup dolup taşıyorum
10 gündür görüşemiyoruz
özledim :85:

sinirden ağzım köpürüyor ama ümitsizlikden kırgınlıkdan gözlerim kapanıyor ağzımı açacak halim bu büyük aşkın bir gün saçma sapan evlilik sorunlarından yıpranacağını söyleseler inanmazdım keşke o man kafan azcık çalışsa o çekik gözlerin azcık görse de durduk yere çatırdamasak

sen beni dün gece yanıma gelerek dünyanın en mutlu insanı yaptın ya, sen hazır hissedene kadar beklerim ben seni geleceksin birgun ben biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…