Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emin değilim hiçbir şeyden kafam çok karışık:44:

Yuzsuzsun deyince zoruna gtti ya bgn harbiden yuzsuzsun !
Laftan anlamiyorsun ah imi aldin bikere bakalim nolacak sonun ?

çok arsızsın, iki yüzlüsün.. arkamdan sallayıp sallayıp gelip bana birşey yokmuş gibi davranıyorsun.. ama ben bu oyunu bozarım

la bu arada angry birds ne güzel bir oyunmuş.. "birisine" nick olarak koyduğum için zamanında, oyundan da tiksindim iyi mi

Son düzenleme:
Bitti mi hikayemiz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu asktan gidiyorum

Cok salaksin varya bu kdr aptal olacagin aklima gelmemistii

Herseye herseye de bir cevabin var ne kadar cok sey biliyorsun bazen yuzunu bile gormek istemiyorum ama mecbur kaliyoruz iste ..Cahilll...

Herseye de burnunu sokmandan biktim benn ..

Gidisim yürekten degil, zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayi baska kimliklere tasirim. Sanma ki benden sakladigin gülüsleri yalanci yüzlerde ararim. Seni de götürürüm yüregimde. Yoklugunu tasirim. Bulup bulup kaybettim seni. Ne yazik ki toz-duman edemedim kuskularini, ne yazik ki kalamadin bana. Öpücügümün kokusu kalacak kapinin esiginde. Kokladikça bizi bir yanlisa mahkum ettigini anlayacaksin.

Ağlatan dansımızı da izledik yorumlarımızı da yaptık
Yarın yolculuk var
Bekle beni

benım sana karşı hıssettgım duygu ne bılmıyorum.
tek bıldıgım sanada dedıgım gıbı cumadan berı neredeydın sımdıye kadar sen .. neden kader karşıma çıkarmamış senı hep dıyorlardı x bey cok ıyıdır,iyi nıyetlıdır elınden gelenı yapar personeli için dıye evet oyledır he he deyıp gecıyordum senı tanıyorum zannedıyordum.sadece ısmen bılıyormuşum
içimdekı duygu cok buyuk,saf oluşuna,hayat dolu oluşuna hayranım benım ıcın cok değerlısın senın dedıgın gıbı bırbırımızın kaderınde varız kı bırbırımızın hayatına sımdı gırdık kısmet sımdıyeymış dıye.hangı gözyaşımın mükafatısın acaba,sen neyın ödülüsün bana.mutluluğu,askı unutmuştum ben sadece karşımdakı adama anlamlar yuklemeye çalışıp mutlu oluyordum ama tüm o duygular gıttı .cunku hayatıma sen geldın.

suanda tek ıstedıgım sey herkese ama herkese adını sevgılım ,hayatımın anlamı olarak duyurmak ,senın benım oldugunu ılan etmek .. bana hep derlerdı bırısı cıkacak iş,okul vs umrunda olmayacak he he derdım geçerdim.ınsan kafasını veremıyormuşkı o kısı karşısına cıktıgında hıcbırseye.
eskı patron bırısını başkasına yapmaya kalktıgında o oyleyse hepsı oyledır demiştim.ama yanılmışım dünya ıyısısın teşekkür ederim ılgını bana verdıgın ıcın sen kelımeler ıle ıfade edilmezsın.
ve tek dılegım hayatında eğer fallarda cıddı dedıklerı kız varsa basıp gıtmesı sevgımın önünde hıcbırsey ıstemıyorum,senı masumca cocukca sevmek sebeklık yapanın olmak ıstıyorum.Sen benım en buyuk ödülüm olarak hep kal olurmu?

Aylardır sabırla bekledim ama artık dayanamıyorum sanırım.
2 yıldır kimseyi tanımak, hayatıma birini almak istemedim. "yalnız mutluyum, illa sevgilim olacak diye bir şey yok " derdim hep. Gerçekten de böyle düşünürdüm.
Kim yaklaşmak isterse uzaklaştırdım.

Seni tanıyınca değişti her şey. İlk gün "ne tuhaf çocuk" demiştim.
Sonraları seninle vakit geçirmek, gülüp eğlenmek çok keyifli gelmeye başladı, "ne eğlenceli bir arkadaş" dedim.
Zamanla baktım ki benim çevremdeki bütün arkadaşlarım eğlenceli, vakit geçirilesi insanlar. Ama seni onlardan ayıran bir şeyler var. Onlarla vakit geçirdiğim zaman duyduğum mutluluktan farklıydı, seninleyken hissettiğim şey. "ne hoş çocuk" dedim.
Tanımaya devam ettim, daha çok vakit geçirdim. İnsanların karşı cinsle tanışırken gizlediği ne kadar özelliği varsa gösterdik birbirimize. Çünkü biz sevgili olmak için değil arkadaş olmak için başladık bu birbirimizi tanıma serüvenine. Her türlü salaklığını gördüm. Hastalığını, kızgınlığını, mutluluğunu, üzüntünü, hayal kırıklığını, konserde kendini kaybetmeni, düğünde göbek atmanı, uykundan yeni uyandığındaki şapşallığını.... Seni tanıdıkça tanımak istedim, bildikçe bilmek... Bundan belki de kimselere vermediğin sırları verdin bana. Ve ben artık "bu adamı seviyorum" diyebiliyorum dolu dolu.

Sana söyleyemedim gerçi. Söyleyebilir miyim onu da bilmiyorum.
Ama yılların yalnızlığı var üstümde. Ben artık atmak istiyorum bu yalnızlığı.
Bugüne kadar bekledim çünkü sırf yalnız olmamak için hayatıma birini almak istemedim.
Ama artık hayatımda sana yer vermek için yalnızlığımdan vazgeçmek istiyorum.

Bu kadar sabrettim, sen hazır olana kadar da sabrederim. Ama inan artık çok zor.
Ne olur daha fazla uzamasın.

Sen gercekten salaksin ya :) hani umrumda oldgundn degilde sirf sinir etmek icin sordum yani

Benim gibi aptal asigi bulda, opte basina koy!arkamdan cevirdigin rezilliklerini hatti hesabi yok artik. Aptallik bnde evet haklisin, sana inandim kandim hep. Bana yasattiklarini tekerteker sende yasicaksin. Benden 7senelik helalimi alamazsin bunu da bil… Allah a havale ediyorum seni!

Sinava gdicem bi gun idare edemiyolar ya yok boyle bişey !

saçma sapan işler çevirdiğini, bana söylediğin yalanları, herşeyi biliyorum. çok hain bi adamsın, beter ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…